Jeg har brugt PayFriend i omkring 2 måneder, og det har desværre været en rigtig skuffende oplevelse.
Da vi blev præsenteret for systemet, fik vi at vide af sælgeren, at PayFriend kunne forbindes til vores bank hos Sparekassen Danmark. Efter vi havde betalt og oprettet os, fandt vi dog ud af, at dette ikke var muligt.
Efterfølgende har vi flere gange forsøgt at kontakte PayFriend via deres support-tickets og chatbot, men vi har ikke fået svar.
For os er det afgørende, at vi automatisk kan tjekke, om vores kunder har betalt, og at systemet automatisk kan sende betalingspåmindelser afsted. Det var netop en af de vigtigste grunde til, at vi valgte løsningen.
Derudover har vi oplevet udfordringer med søgning på kunder og det automatiske bilagssystem. Det betyder, at vi alligevel ender med at håndtere flere ting manuelt gennem e-conomic og vores mails.
Vi har derfor opsagt vores abonnement hos PayFriend og går tilbage til FarPay.
Samlet set ser vi det som et tab på 2.398 kr. samt en del spildt tid, da løsningen ikke har levet op til det, vi blev præsentere for.

Réponse de Payfriend