Noté 3 sur 5 étoiles

PayPo to w mojej ocenie przeciętna usługa płatności odroczonych. Największy minus przez który nie wiem czy skorzystam ponownie to prowizja 1,50zł aby uregulować należność Blik lub kartą. Aby nie pon... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Z PayPo korzystam już bardzo długi czas. Zawsze płatności w terminie, limit z tego co kojarzę wynosił 8 tys. Dużo zamawiania- dużo zapłacone. Teraz mając do spłaty połowę nie mam już limitu. Mimo spł... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

oceniam działania pay po naprawdę dobrze :) zostalam oszukana przez pewna firmę która nie wyslala mi towaru i zaplacilam za pośrednictwem pay po 1 ratę splacilam ale później przestałam wierzyć że tow... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Pay Po, bardzo rzetelna, zawsze bardzo dobry kontakt, kompetentni pracownicy, służący swoją fachową wiedzą, na najwyższym poziomie. Ponadto rozwiązanie moj... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Szybkie i skuteczne rozwiązanie problemu

Rozmowa w bardzo serdecznej atmosferze, zakreślony problem został rozwiązany niemalże natychmiastowo. Od lat współpraca przebiega nienagannie. Bardzo dziękuję!

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że problem został rozwiązany natychmiastowo i jesteś zadowolona ze współpracy z nami. Pozdrawiamy :)

Wszystko sprawnie

Réponse : paypo.pl

Cieszymy się, że doceniasz nasze usługi. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy :)

Niejasność w zaksięgowanych wpłatach

Bardzo rzeczowe, indywidualne i profesjonalne podejście do klienta i danego problemu , niejasności sprawy.
Serdecznie polecam wszystkim zakupy za pomocą platformy PayPo.

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że doceniasz naszą obsługę. To dla nas bardzo cenne. Pozdrawiamy :)

PayPo mogło uniknąć problemu

PayPo pomogło rozwiązać mój problem. Problemu by nie było, gdyby PayPo zaprojektowało odpowiednio proces, serwis i aplikację. PayPo umożliwia zlecenie zwrotu nadpłaty, ale komunikacja z tym związana wprowadza w błąd – w komunikacji mejlowej mowa o zwrocie tą samą metodą, co pierwotna płatność, ale nie jest to prawda. W panelu klienta można podejrzeć część rachunku do wypłat (dwie pierwsze i cztery ostatnie cyfry rachunku), ale nie można poznać kompletnego numeru – ani w serwisie internetowym, ani w aplikacji, ani podczas rozmowy telefonicznej (do której PayPo zachęca drogą mejlową). Zmarnowałem czas sobie i osobom współpracującym z PayPo, a wystarczyło popracować nad procesem przed wdrożeniem go na produkcję.

14 octobre 2025

Réponse : paypo.pl

Cieszymy się, że problem został rozwiązany. Dziękujemy za sugestie wprowadzenia zmian. Weźmiemy je pod uwagę. Pozdrawiamy.

Super obsługa

Indywidualne podejście do klienta, uczciwość oraz szybką responsywność obsługi klienta.

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Dokładamy szczególnej uwagi, aby nasi Klienci byli usatysfakcjonowani naszą obsługą.

Często korzystam z paypo

Często korzystam z paypo, w każdej chwili mogę robić zakupy , gdy pojawiają się jakieś trudności paypo zawsze służy pomocą w ich rozwiązaniu. Polecam zakupy z PayPo.pl

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że udało nam się pomóc i Pani środki zostały zwrócone w ramach procedury chargeback. Pozdrawiamy serdecznie :)

Szybka i miła obsługa

Osobiście uważam, że PayPo ma jeden z najlepiej działających działów obsługi klienta. Zawsze łatwo się skontaktować czy to telefonicznie, czy mailowo. Odpowiedzi są szybkie a pracownicy naprawde pomocni. Nie ma czegoś takiego jak ciągłe odsyłanie do kogoś innego i przeciąganie sprawy. Wszystko zostaje załatwione od razu i dobrze wyjaśnione.

17 octobre 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za przyznanie 5-gwiazdek i pozytywną opinię. Zadowolenie naszych Klientów traktujemy priorytetowo. Pozdrawiamy serdecznie :)

Pomoc

Pomoc, wsparcie i dążenie do pozytywnego finału

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i Pana środki zostały zwrócone w ramach procedury chargeback. Pozdrawiamy serdecznie :)

Obsługa.

Zawsze szybka i trafiona odpowiedź, z obsługą można się porozumieć bez problemu, polecam serdecznie!

Réponse : paypo.pl

Cieszymy się, że doceniasz szybkość rozwiązywania przez nas problemów i wyjaśnienia wątpliwości. Pozdrawiamy serdecznie :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Porażka dzwonisz pani nie przyjemna…

Porażka dzwonisz pani nie przyjemna rozłączyła się.nie polecam.

Réponse : paypo.pl

Przykro nam z powodu takiej oceny. Prosimy o kontakt z nami pod adresem bok@paypo.pl. Ponownie zweryfikujemy Pana sprawę. PayPo

⭐ “Złoty medal w kategorii

⭐ “Złoty medal w kategorii: Jak nie obsługiwać klienta” — PAYPO

Założyłem konto, dostałem limit 1200 zł — brzmi pięknie, prawda? No prawie. Bo limit jest, ale korzystać z niego nie można, bo ktoś coś źle połączył w bazie. Ale spokojnie! Telefon do BOK — pani przyjmuje zgłoszenie, mówi, że priorytetowo się tym zajmą. Chwilę później dostaję maila: „Twoje zgłoszenie zostanie rozpatrzone w ciągu 21 dni”. No rewelacja, czyli już prawie priorytet NASA! 🚀

Na szczęście dzień później cud — „Twoje konto zostało odblokowane!”. Już widzę te zakupy… a nie, bo komunikat ten sam. Telefon numer dwa — tym razem pan, który sprawia wrażenie, że wie, co robi. Przelew weryfikacyjny, szybka akcja, działa! No to myślę: teraz to już naprawdę ruszy.

Następnego dnia loguję się — i tu niespodzianka: limit magicznie zmniejszył się do 400 zł 😂 No cóż, ważne że działa… a nie, bo oczywiście znowu nie działa. Kolejny telefon, kolejna runda w tym kabarecie.

Podsumowując: jeśli ktoś szuka emocji, zwrotów akcji i chce poczuć się jak w biurokratycznym escape roomie — PAYPO to strzał w dziesiątkę. 🎭
Złoty Laur za kreatywność w utrudnianiu życia klientowi.
Nie polecam.

17 octobre 2025

Réponse : paypo.pl

Przykro nam z powodu takiej oceny. PayPo

Problem z kodem rabatowym

Szybkość rozwiązania mojego problemu

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak wysoką ocenę. Cieszymy się, że czas rozwiązania Twojego problemu był satysfakcjonujący. Pozdrawiamy :)

Świetna obsługa

Świetna obsługa, bardzo pomocna sprawa szybko rozwiązana:)

Réponse : paypo.pl

Cieszymy się, że doceniasz naszą obsługę i pomoc w rozwiązaniu sprawy. Pozdrawiamy :)

Super!Firma konkretną,wychodzi naprzeciw…

Firma konkretną,wychodzi naprzeciw oczekiwaniom klienta.Bravo Wy.Dziekuje

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak pozytywną ocenę. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas bardzo cenne. Pozdrawiamy :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Używam od dłuższego czasu i polecam.

Używam od dłuższego czasu i polecam, wiadomo zapłać póżniej i po sprawie, wygodna sprawa jak nie można wydać od razu swoich pieniędzy, można podzielić spłatę na raty bez wypełniania wniosków, super sprawa. A teraz sprawa bardzo ważna, w razie kłopotów i problemów można liczyć na ich pomoc i wsparcie. Zostaliśmy oszukani przez sklep internetowy przy płatności karta za towar, kontakt ze sklepem się urwał i nie było towaru, i szans na zwrot pieniędzy, dzięki pomocy PAYPO udało się i bardzo za to dziękuję i polecam. Pozdrawiam W.M.

13 octobre 2025

Réponse : paypo.pl

Cieszymy się, że uruchomiony przez nas proces chargeback przyczynił się do odzyskania środków. Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa. Pozdrawiamy serdecznie :)

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus