Noté 3 sur 5 étoiles

PayPo to w mojej ocenie przeciętna usługa płatności odroczonych. Największy minus przez który nie wiem czy skorzystam ponownie to prowizja 1,50zł aby uregulować należność Blik lub kartą. Aby nie pon... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Z PayPo korzystam już bardzo długi czas. Zawsze płatności w terminie, limit z tego co kojarzę wynosił 8 tys. Dużo zamawiania- dużo zapłacone. Teraz mając do spłaty połowę nie mam już limitu. Mimo spł... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

oceniam działania pay po naprawdę dobrze :) zostalam oszukana przez pewna firmę która nie wyslala mi towaru i zaplacilam za pośrednictwem pay po 1 ratę splacilam ale później przestałam wierzyć że tow... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Pay Po, bardzo rzetelna, zawsze bardzo dobry kontakt, kompetentni pracownicy, służący swoją fachową wiedzą, na najwyższym poziomie. Ponadto rozwiązanie moj... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Niejednokrotnie mogłam cieszyć się zakupami, nie musząc płacić za nie od razu. Bardzo dogodne warunki spłaty, bardzo dobry kontakt mailowy, przejrzyste warunki, a przede wszystkim bezpiecznie. Polecam szczerze

14 octobre 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas bardzo ważne. Cieszymy się, że tak pozytywnie nas oceniasz.

Problem z aktywowaniem karty

Problem z aktywowaniem karty. Napisałam maila i otrzymalam szybką i rzeczową odpowiedź.
Postąpiłam zgodnie ze wskazówkami i jest - moja karta paypo!

6 novembre 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że problem został szybko rozwiązany. Pozdrawiamy serdecznie.

Noté 1 sur 5 étoiles

Infolinia tej firmy to jakaś kpina

Infolinia tej firmy to jakaś kpina. Próbuję sie skontaktować w sprawie problemu od dwóch dni Infolinia milczy. Ilość prob jakie wykonalem chyba nie zliczę. A gdy jeden jedyny raz jak udało mi sie połączyć z konsultantem ten po prostu sie rozłączył. Mailowo sprawy rozwiązać nie mogą bo zasłaniają sie bezpieczeństwem. Dno i żenada. Brak profesjonalnego podejścia do klienta

13 novembre 2025

Réponse : paypo.pl

Przykro nam, że wystąpiły problemy z połączeniem z naszą infolinią. Takie sytuacje nie zdarzają się często. Obecnie mamy dużo telefonów przychodzących od klientów, stąd dłuższy czas oczekiwania na połączenie. Przepraszamy za niedogodności.

Noté 5 sur 5 étoiles

Miałam problem bo dokonałam dwa raz przelewu

Miałam problem bo dokonałam dwa razy przelewu za to samo, a że korzystam z aplikacji nie widziałam tam, że mam tam środki nierozliczone.
Pani w ekspresowym tempie odpisała mi na e-mail, pokierowała i udało się rozwiązać problem.
Szybka pomoc, jasne polecenia, przemiła obsługa.

10 novembre 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas bardzo cenne. Pozdrawiamy :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Dobra obsługa klienta - rozwiązywania problemów

Problem techniczny, który skutkował moją stratą finansową, został bez zbędnych dywagacji i bez bronienia się (że już za późno, że już nic nie możemy zrobić itp.) rozwiązany na moją korzyść, bez najmniejszej straty, i to dużo szybciej niż deklarowany na infolinii czas oczekiwania na rozpatrzenie problemu.

5 novembre 2025

Réponse : paypo.pl

Bogusia Franczak dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że czas rozwiązania Pani problemu był dla Pani satysfakcjonujący. Pozdrawiamy serdecznie :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy…

Ponadto rozwiązanie mojego problemu z nieuczciwym sprzedającym , zwrot środków, z czego bardzo się cieszę.
Będę z przyjemnością polecać Pay Po.

Pozdrawiam serdecznie Anna Przykling

6 novembre 2025

Réponse : paypo.pl

Anna dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że pomogliśmy wyegzekwować zwrot środków w ramach procedury chargeback od nieuczciwego sprzedawcy. Pozdrawiamy :)

Super!

Super obsługa! Zgłosiłam problem z jednym zamówieniem, a PayPo pomogło mi ekspresowo – wszystko załatwione w kilka dni, zwrot środków bez żadnych komplikacji. Polecam!

3 novembre 2025

Réponse : paypo.pl

Paula dziękujemy za tak pozytywną opinię i wysoką ocenę. Robimy wszystko, aby nasi Klienci byli zadowoleni. Pozdrawiamy :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Zwrot towaru - brak zwrotu środków ze strony sprzedawcy

Realne wsparcie w przypadku nieterminowej spłaty umowy przez sklep - zwrot towaru. Natychmiastowe przedłużenie terminu płatności oraz fachowa i empatyczna pomoc konsultantów PayPo w odzyskaniu należności. Kontakt telefoniczny oraz mailowy bez zarzutów. Dziękuję.

5 novembre 2025

Réponse : paypo.pl

Izabela dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że doceniasz naszą obsługę. To dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy :)

Przede wszystkim dba o klienta

Przede wszystkim dba o klienta
Jestem bardzo bardzo zadowolony ze współpracy polecam

30 octobre 2025

Réponse : paypo.pl

Leszek Klem dziękujemy za tak pozytywną opinię. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas bardzo cenne. Pozdrawiamy

Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam korzystania z paypo

Nie polecam korzystania z płatności paypo. Współpracują ze sklepem który oszukuje klientów. Po zwrocie towaru sklep nie rozlicza płatności, a paypo poza przedłużaniem terminu spłaty nic więcej nie robi. Otrzymali screeny i korespondencję ze sklepem, który potwierdził otrzymanie zwrotu. Przerzucają na klienta aby wyjaśniać sprawę ze sklepem a powinni z automatu zamknąć spłatę. Do tego proszą o wypisanie wniosków które niby miały już zakończyć sprawę po czym nic nie robią. Rozmowy z infolinią nic nie pomagają, jeden dział przerzuca na drugi i tak sprawa tkwi w powietrzu od pół roku..

31 octobre 2025

Réponse : paypo.pl

Damiana S. przykro nam z powodu takiej opinii. Niektóre sytuacje szczególnie te związane z wyjaśnieniami braku zwrotu środków dla naszych Klientów ze strony sklepu faktycznie mogą być związane z dłuższym oczekiwaniem na finalną decyzję i rozwiązanie problemu. W takich sytuacjach wydłużamy okres na spłatę bez żadnych kosztów. Dokładamy wszelkich starań żeby rozwiązać Twoją sprawę w możliwie najkrótszym czasie.

Noté 4 sur 5 étoiles

Brak możliwości zalogowania się na konto/Zwrot środków po nie odebraniu paczki

Kontakt z firmą PayPo za pośrednictwem formularza to pewna forma komunikacji. Od czasu wypełnienia formularza do czasu otrzymania pierwszej odpowiedni w postaci wiadomości e-mail, minęło 10 minut.
Uzyskałem odpowiedź na zadane pytanie oraz pomoc przy odzyskaniu dostępu do konta. Szybko, sprawnie i skutecznie.

28 octobre 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię i wysoką ocenę. Cieszymy się, że doceniasz naszą obsługę. Staramy się szybko pomagać naszym Klientom i odpowiadać na wszystkie wątpliwości. Pozdrawiamy :)

Paypo jesteście super

Czas odpowiedzi. Wiedziałam z kim pisze. Cierpliwość. Bardzo dziękuję Pani Beato Federowicz za miłą obsługę 🤍

27 octobre 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że doceniasz naszą obsługę. Beata serdecznie pozdrawia. Pozdrawiamy :)

Anulowanie zamówienia

Bardzo miły kontakt. Sprawa została załatwiona profesjonalnie i szybki Czułem, że jestem w dobrych rękach :) Będę korzystał z usług PayPo bez obaw. Dziękuję i pozdrawiam

20 octobre 2025

Réponse : paypo.pl

Cieszymy się, że tak pozytywnie oceniasz naszą obsługę. To dla nas bardzo cenne. Pozdrawiamy serdecznie :)

Bardzo polecam

Bardzo polecam ! Obsługa bardzo pomocna i sympatyczna. Już myślałam ze nie ma opcji odzyskania pieniędzy ze zwrotu towaru i paypo mi pomogło!

21 octobre 2025

Réponse : paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby pomóc wszystkim naszym Klientom, szczególnie w odzyskaniu swoich środków. Pozdrawiamy :)

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus