PayPo to w mojej ocenie przeciętna usługa płatności odroczonych. Największy minus przez który nie wiem czy skorzystam ponownie to prowizja 1,50zł aby uregulować należność Blik lub kartą. Aby nie pon... Voir plus
Z PayPo korzystam już bardzo długi czas. Zawsze płatności w terminie, limit z tego co kojarzę wynosił 8 tys. Dużo zamawiania- dużo zapłacone. Teraz mając do spłaty połowę nie mam już limitu. Mimo spł... Voir plus
L'entreprise a répondu
oceniam działania pay po naprawdę dobrze :) zostalam oszukana przez pewna firmę która nie wyslala mi towaru i zaplacilam za pośrednictwem pay po 1 ratę splacilam ale później przestałam wierzyć że tow... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Pay Po, bardzo rzetelna, zawsze bardzo dobry kontakt, kompetentni pracownicy, służący swoją fachową wiedzą, na najwyższym poziomie. Ponadto rozwiązanie moj... Voir plus
A répondu à 96 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Les gens ont aussi consulté
Niejednokrotnie mogłam cieszyć się zakupami, nie musząc płacić za nie od razu. Bardzo dogodne warunki spłaty, bardzo dobry kontakt mailowy, przejrzyste warunki, a przede wszystkim bezpiecznie. Polecam szczerze

Korzystam od dłuższego czasu
Korzystam od dłuższego czasu, zawsze bezproblemowo ;)

Problem z aktywowaniem karty
Problem z aktywowaniem karty. Napisałam maila i otrzymalam szybką i rzeczową odpowiedź.
Postąpiłam zgodnie ze wskazówkami i jest - moja karta paypo!

Réponse : paypo.pl
Infolinia tej firmy to jakaś kpina
Infolinia tej firmy to jakaś kpina. Próbuję sie skontaktować w sprawie problemu od dwóch dni Infolinia milczy. Ilość prob jakie wykonalem chyba nie zliczę. A gdy jeden jedyny raz jak udało mi sie połączyć z konsultantem ten po prostu sie rozłączył. Mailowo sprawy rozwiązać nie mogą bo zasłaniają sie bezpieczeństwem. Dno i żenada. Brak profesjonalnego podejścia do klienta

Réponse : paypo.pl
Miła Pani pomogła mi rozwiązać moja…
Miła Pani pomogła mi rozwiązać moja sprawę

Réponse : paypo.pl
Miałam problem bo dokonałam dwa raz przelewu
Miałam problem bo dokonałam dwa razy przelewu za to samo, a że korzystam z aplikacji nie widziałam tam, że mam tam środki nierozliczone.
Pani w ekspresowym tempie odpisała mi na e-mail, pokierowała i udało się rozwiązać problem.
Szybka pomoc, jasne polecenia, przemiła obsługa.

Réponse : paypo.pl
Dobra obsługa klienta - rozwiązywania problemów
Problem techniczny, który skutkował moją stratą finansową, został bez zbędnych dywagacji i bez bronienia się (że już za późno, że już nic nie możemy zrobić itp.) rozwiązany na moją korzyść, bez najmniejszej straty, i to dużo szybciej niż deklarowany na infolinii czas oczekiwania na rozpatrzenie problemu.

Réponse : paypo.pl
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy…
Ponadto rozwiązanie mojego problemu z nieuczciwym sprzedającym , zwrot środków, z czego bardzo się cieszę.
Będę z przyjemnością polecać Pay Po.
Pozdrawiam serdecznie Anna Przykling

Super!
Super obsługa! Zgłosiłam problem z jednym zamówieniem, a PayPo pomogło mi ekspresowo – wszystko załatwione w kilka dni, zwrot środków bez żadnych komplikacji. Polecam!

Réponse : paypo.pl
Zwrot towaru - brak zwrotu środków ze strony sprzedawcy
Realne wsparcie w przypadku nieterminowej spłaty umowy przez sklep - zwrot towaru. Natychmiastowe przedłużenie terminu płatności oraz fachowa i empatyczna pomoc konsultantów PayPo w odzyskaniu należności. Kontakt telefoniczny oraz mailowy bez zarzutów. Dziękuję.

Przede wszystkim dba o klienta
Przede wszystkim dba o klienta
Jestem bardzo bardzo zadowolony ze współpracy polecam

Réponse : paypo.pl
Szybka reakcja na problem i pomoc w…
Szybka reakcja na problem i pomoc w rozwiązaniu

Réponse : paypo.pl
Nie polecam korzystania z paypo
Nie polecam korzystania z płatności paypo. Współpracują ze sklepem który oszukuje klientów. Po zwrocie towaru sklep nie rozlicza płatności, a paypo poza przedłużaniem terminu spłaty nic więcej nie robi. Otrzymali screeny i korespondencję ze sklepem, który potwierdził otrzymanie zwrotu. Przerzucają na klienta aby wyjaśniać sprawę ze sklepem a powinni z automatu zamknąć spłatę. Do tego proszą o wypisanie wniosków które niby miały już zakończyć sprawę po czym nic nie robią. Rozmowy z infolinią nic nie pomagają, jeden dział przerzuca na drugi i tak sprawa tkwi w powietrzu od pół roku..

Réponse : paypo.pl
Brak możliwości zalogowania się na konto/Zwrot środków po nie odebraniu paczki
Kontakt z firmą PayPo za pośrednictwem formularza to pewna forma komunikacji. Od czasu wypełnienia formularza do czasu otrzymania pierwszej odpowiedni w postaci wiadomości e-mail, minęło 10 minut.
Uzyskałem odpowiedź na zadane pytanie oraz pomoc przy odzyskaniu dostępu do konta. Szybko, sprawnie i skutecznie.

Paypo jesteście super
Czas odpowiedzi. Wiedziałam z kim pisze. Cierpliwość. Bardzo dziękuję Pani Beato Federowicz za miłą obsługę 🤍

Anulowanie zamówienia
Bardzo miły kontakt. Sprawa została załatwiona profesjonalnie i szybki Czułem, że jestem w dobrych rękach :) Będę korzystał z usług PayPo bez obaw. Dziękuję i pozdrawiam

Bardzo polecam
Bardzo polecam ! Obsługa bardzo pomocna i sympatyczna. Już myślałam ze nie ma opcji odzyskania pieniędzy ze zwrotu towaru i paypo mi pomogło!

Réponse : paypo.pl
En savoir plus sur les différents types d'avis.