Jeg kjøpte en Office pakke fra PCMAC. Det viste seg at jeg ikke trengte denne siden det lå en "lisens" på datamaskinen. PCMAC var hjelpsomme med tanke på å kansellere min ordre. har ingen problemer me... Voir plus
Det var en god oplevelse for mig, at købe Microsoft Office, Home and Student for mac og så senere opdage, at jeg måske havde haft skyklapper på, udet jig nu så at der på skærmen stid “Ikke på lager”,... Voir plus
betalte for lisens og fikk gyldig lisen asap. Det tok en liten halv time så var lisens filen på mail. La inn lisensen og fikk en feilmelding. Forstørret opp lisensfilen og så at jeg hadde feilskreve... Voir plus
Lad os nu først se om varen overhovedet kommer frem ... Hej igen PcMac.dk Jeg er glad for at du besvarede min anmeldelse, og du har helt ret i at varen allerede var landet og var k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Nemt tilgængelig webshop med et stort udvalg af software og en attraktiv balance mellem kvalitet og pris. Support og forhandling af anerkendte computer softwaremærker, hovedsageligt Windows styresystemer, Microsoft Office, udvalgte Adobe produkter og Kaspersky sikkerhedssoftware. Vores ide med PcMac.dk har helt fra starten i 2012 været at skabe en enkel og nemt tilgængelig webshop med et stort kvalitetsudvalg af software samt en attraktiv balance mellem kvalitet og pris. Vores særlige kompetenceområde er support og forhandling af anerkendte computer softwaremærker, hovedsageligt Windows styresystemer, Microsoft Office, udvalgte Adobe produkter og Kaspersky sikkerhedssoftware. Vi udvælger produkter udelukkende efter egne interesse- og vidensområder og beskæftiger os alene med software og hardware af højt kvalitetsindhold, som vi selv kan stå inde for, selv har købt og afprøvet, og som vi ville købe igen, hvis vi stod i situationen. Ved køb af software hos os er du omfattet af en installations- og produktaktiveringsgaranti. Garantien betyder, at du har ret til at fortryde dit køb, tilbagelevere softwarelicensen og få din betaling retur, hvis det ikke indenfor 30 dage lykkes at installere og aktivere programmet på korrekt vis. Som del af garantien hjælper PcMac Servicecenter Hellerup forinden med at få installationen og aktiveringen af programmet på plads, hvis der er behov for det.
Carl Gustavs Gade 1 , 2630, Taastrup, Danemark
- support@pcmac.dk
- pcmac.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Enkelt og greit
Enkelt og greit. Kjøpte Win11 home. Fikk levert lisensnøkkel. La den inn i Win 11. Alt fungerte. 3. gangen jeg benytter PcMac og alltid vært fornøyd!
Rask respons og grundig forklaring ved problemer
Rask respons på kjøp og tilbakemeldinger ved innsending av spørsmål om bruk av varen, i dette tilfellet Office 2016 og 2021. Også ved bestilling som måtte gjøres manuelt fikk jeg fort svar på fremgangsmåte.

Réponse de PcMac
Det var lett å finne fram i websiden og…
Det var lett å finne fram i websiden og downloade programmet som en kjøpte. Plus at dere har normale priser på produktene deres.

Mangel på strekmønstre.
Mangel på strekmønstre.
Hei ! Jeg har akkurat kjøpt VISIO 2021. Tidligere har jeg kjøpt Visio hos dere.
Denne utgaven savner jeg diverse vedlegg som jeg fant på tidligere utgaver, blant annet forskjellige STREKMØNSTER som jeg kunne fylle ut i ruter.
06.03.2023

Réponse de PcMac
Hurtig og effektivt ekspedition og nemt…
Hurtig og effektivt ekspedition og nemt at bestille

Réponse de PcMac
Jeg hadde bestilt feil vare…
Jeg hadde bestilt feil vare prigramvare. Ble fikset på dagen. Kjapp og god service.

Super god service
Super god service
Jeg fik virkelig god service af pcmac i forbindelse med installationen af et nyindkøbt program, hvor jeg havde brug for hjælp. Hjælpen var hurtig og effektiv og jeg kan derfor kun sige jeg er en glad og tilfreds kunde.

Rigtig god support
Rigtig god support
Fik hjælp til at opsætte min gmail i Outlook - er godt tilfreds...

Réponse de PcMac
Jeg tror jeg har blitt lurt.
Jeg tror jeg har blitt lurt.
Jeg kjøpte en Windows 10 USB, eller det trodde jeg, jeg fikk en e-post, med instruksjoner om hvordan du laster ned filen.
Alle disse instruksjonene er på det offisielle Microsoft-nettstedet, som jeg visste allerede. Jeg trenger en USB som jeg kan koble direkte til datamaskinen min. Det var det jeg tenkte å kjøpe, men mest sannsynlig tok jeg feil. Takk for informasjonen, jeg tror jeg betalte riktig.

Réponse de PcMac
Super god og hurtig service på…
Super god og hurtig service på opdatering af kode på et program som var hjemkøbt af PCMAC men som ikke virkede.

dårlig kundeservice
dårlig kundeservice
jeg købtden 18-11-2022 office home student 2021, fik en brugt nøgle til office 2021 prof. plus, kontaktet pcmac, jeg fik en ny brugt nøgle til office 2021 home business, kontaktet igen pcmac, han blive sure og flabet, så siger han til mig (at jeg skal finde et andet sted at handle ) han vil ikke engang afhjælpe problemet.
Jeg synes det er en useriøs firma.

Réponse de PcMac
Really professional service and…
Really professional service and reliable. Ali came and collected my PC and it was back with a new hard drive within 4 days. He also spent an hour going through any updates and issues to make sure I was happy.
Excellent service and I highly recommend
Shady experience.
Shady experience.
They claim to have open purchase and right to withdrawal but when i wanted to return my windows 11 purchase they stoped answering.
I tried to call but no answer, various emails, yet no replies. It is as if they are trying to get away with it.

Réponse de PcMac
Perfekt service - virkelig god hjælp til installation
Har købt virus beskyttelse Kaspersky hos pcmac flere år i træk. Det fungerer rigtig godt, prisen er meget overkommelig, og sidste gang fik jeg oven i købet hjælp via fjernbetjening til installationen.
Jeg fik problemer med at aktivere mit office pakke da jeg skulle flytte den til en ny computer efter den gamle PC'er gik ned så jeg ringede til support og fik god hjælp fra dem de sendte straks et nyt uden beregning tak for den hurtige hjælp
Fin service og lave priser
Fin service og lave priser. Brugte Jeres chat til et par afklarende spørgsmål, inden jeg bestilte Office 2019. Fik super behandling. Fantastisk service at I tilbyder hjælp, hvis man har problemer med installation af varen.
Det havde jeg dog ikke brug for, da Jeres medleverede vejledning var fyldestgørende til en problemfri installation.
Poor & Rude Service
Do not get any product from them, because when something unexpected happens their services are POOR & RUDE indeed!
Ordered Microsoft Office on the 17th of February 2021, got the key, & so long so good. My MacBook Pro with an M1 chip then had to be left for a service. Thought that I had backed up the new ‘Office’ program, but had forgotten to so. This was when the real trouble begun. Tried to download the program a new from the Microsoft page, but failed as it said the code was already used once. Contacted the support unit at pcmac, & they told me how to get it back – which of course I had already tried in the way that they described. Told them that I had done so, to which they answered ‘The ans[w]er is the same, because it is the right answer’. They then referred me to another unit. Downloaded the said program, & sat waiting all of the 3 days suggested (with the mobile & computer on), but in vain.
Wrote to them & said so, to which they answered ‘What you are writing is simply not correct. (…) Our supporter waited for the agreed time on this, but nothing happened’.
With no precise instructions, they do obviously believe that I am a mind reader. Wrote to them again on the 9th of August, but so far no answer. Today it is the 12th & I do not expect get one either.
Have no asked for the money back, but had to get it from another company instead.
So I will have to repeat what I wrote at the beginning ‘POOR & RUDE SERVICE INDEED’.
PcMac løste et problem med Microsoft…
PcMac løste et problem med Microsoft Office pakken for Mac, jeg har haft rigtig længe og som ingen andre kunne løse. Det har været debiliterende og det er en kæmpe lettelse at det er løst. Deres service er help i top og det er de ekstra penge værd. Mine varmeste anbefalinger.