Fajny sklep internetowy, dobrze zapakowane produkty i powiadomienia na bieżąco gdzie jest przesyłka. Teochę dłużej idzie bo z Niemiec, ale warto zaczekać 1 czy 2 dni bo produkty dobrej jakości. Poleca... Voir plus
Kupiłam już kilka rzeczy z tego sklepu. Rozmiar zawsze był dobry, jeśli coś miało rozmiar zawyżony, była o tym informacja. Dobra jakość i dobry opis pozwalający dobrać odpowiedni rozmiar.
Zamówione rzeczy były zapakowane w niestarannie w bardzo małe worki. Wszystko przyszło pogniecione i nie nadawało się do ubrania. Jeden z zamówionych produktów (sukienka) nie został dostarczony z powo... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de vêtements
- Magasin de vêtements pour hommes
- Magasin de chaussures
- Magasin de streetwear
- Magasin de vêtements pour femmes
Écrit par l'entreprise
Kup odzież w Peek & Cloppenburg - online i w sklepie. ➧ Wielki wybór ✓ Kolekcje mody 2019 ✓ Wysyłka i zwrot gratis ✓ Odwiedź Peek & Cloppenburg! ❤ Korzystne ceny i zniżki ➧ Znane, światowe brandy ★ Szybka dostawa do domu ➥ Zamów teraz odzież wygodnie o...
Coordonnées de contact
Pologne
- peek-cloppenburg.pl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Kolor spodni niezgodny z zamówieniem,
Kolor spodni niezgodny z zamówieniem,
Zakupy okey ale paczki przychodzą
Zakupy okey ale paczki przychodzą
nie kompletne/brak paska do torebki
lub do płaszcza Czekając na kuriera
otrzymuje info ze adres zły i umawiając
nowy termin kurier nie przychodzi
i odsyła paczkę z powrotem
Kurierzy ostatnio są nieopowiedzialni
lub mają w nosie swoje obowiązki
Pełny profesjonalizm
Pełny profesjonalizm, szybka przesyłka, towar w 100% zgodny z opisem. Kolejny udany zakup.
Zakupy udane 👍
Produkt dobrze opisany
Produkt dobrze opisany, a co najwazniejsze, dobrze sfotografowany. Na podstawie zdjęc z mozliwoscia powiekszenia, mozna sie duzo dowiedziec o produkcie, czasem nawet wiecej niż z opisu.
Nie otrzymałem swojego towaru
Nie otrzymałem swojego towaru. W paczce którą otrzymałem był towar którego nie zamawiałem. Brakowało mojego produktu
Sprawna i czytelna strona, bezproblemowy kontakt.
Sprawna i czytelna strona, bez problemu się zamawia i łatwy jest zwrot w razie potrzeby.
Bardzo dobry przepływ informacji na temat realizacji i stanu zamówienia.
Szybka dostawa .Artykuły dobrej lub…
Szybka dostawa .Artykuły dobrej lub świetnej jakości . Błyskawiczny kontakt i monitoring w sprawie zwrotu.
Długi czas realizacji zamówień i zwrotów, zła jakość pracy operatora kurirskiego DPD
Długi czas realizacji zamówienia, zbyt długi, marna jakość współpracy z operatorem przesyłek kurierskich DPD (błędy w danych do zamówienia w zakresie formy płatności i sposobu odbioru przesyłki), zbyt długi czas realizacji zwrotu (wraz ze zwrotem środków włącznie) sięgający nawet aż od 3 do 4 tygodni
Solidny, bezproblemowy Sprzedawca!
Zakupiony towar przysyłany jest błyskawicznie. Należycie zabezpieczony. W środku paczki znajduje się formularz zwrotu, a w nim informacja, że zakupiony towar można zwrócić do nadawcy lub w sklepie stacjonarnym. Jest to doskonała i bardzo wygodna forma zwrotu. W przypadku braku rozmiaru, po zapisaniu własnego adresu mailowego w opcji "Powiadom o dostępności", Sprzedawca informuje naprawdę błyskawicznie. Dziękuję.
Peek-Cloppenburg super sklep:)
Super sklep, konkurencyjne ceny, rabaty, w miarę szybka przesyłka, do 4 dni, łatwy sposób zwrotów, polecam
Kupuję w sklepi od dawna
Kupuję w sklepi od dawna, przeważnie bezpośrednio, tym razem kupiłem przez internet i też się nie zawiodłem, towar zgodny z opisem i zdjęciami, pasuje idealnie
szybko i sprawnie
Dobra komunikacja
Dobra komunikacja. Dobrze zapakowany towar. Lekkie opóźnienie.