Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Emilie og hele hendes team fra Perfection by Toft. Man føler sig altid budt varmt velkommen og set for ens personlige behov. Behandlingerne er virkelig go... Voir plus
Lisez les avis des autres
I am having four plasma treatments for stress-and hormone-induced serious hair thinning. It won't take full effect until I reduce my stress levels, but taking action gives me hope. Emilie is extremely... Voir plus
Det er altid en rigtig god oplevelse at blive behandlet hos Perfection by Toft. Jeg bliver mødt af Emilie med en kæmpe professionalisme , men samtidig et stort nærvær, en personlig tilgang til mig, s... Voir plus
Jeg blev anbefalet PRP behandling imod høje tindinger og til forebyggelse af hårtab hos Perfection by Toft. Jeg indrømmer at jeg var ret skeptisk ift. behandlingen, men efter en snak med Emili... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Beliggende i hjertet af Charlottenlund er vores kosmetiske klinik hjemsted for et passioneret team af specialister dedikeret til at hjælpe dig med at opnå og fastholde dit drømmeudseende. Vi sætter en ægte glæde i at arbejde professionelt med æstetik. Vi er drevet af vores ønske om at hjælpe dig med at styrke din naturlige skønhed. Med udgangspunkt i vores lægefaglige ekspertise har vi en unik evne til at “kigge ind i fremtiden”, fordi vi analyserer dit ansigt og forstår dine individuelle behov. Vi tror på, at forebyggende arbejde sikrer den bedste livskvalitet. Vi forstår, at det kan være udfordrende for dig at vide præcis, hvad den optimale løsning er. Med afsæt i vores lægefaglig baggrund har vi en dybdegående forståelse for, hvordan menneskers hud udvikler sig over tid. Det betyder, at vi kan give dig en helhedsorienteret lægelige udredning, der danner det perfekte grundlag for at give dig den bedste rådgivning og i sidste ende finde den optimale løsning for dig.
Coordonnées de contact
Hans Edvard Teglers Vej 7 , 1 th, 2920, Charlottenlund , Danemark
- Info@perfectionbytoft.dk
- perfectionbytoft.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Virkelig dygtige og søde kvinder
Virkelig dygtige og søde kvinder. Følte mig meget tryg i deres kyndige hænder.
I en uoverskuelig branche er her trygt
Tryg og dejlig oplevelse. Emilie og piger er så søde. Emilie var meget informativ og tydeligvis meget omhyggelig og professionel. Hverken maskiner eller produkter er tilfældigt udvalgt i hende klinik men omhyggeligt valgt ud. Som hun sagde ‘jeg vælger ikke ud fra reklamer men udelukkende dybdegående evidens og forskning’. Priserne er ligeledes markedsdygtige. Jeg har booket min næste tid :-).
5 stjerner!
Jeg kan til hver en tid anbefale Perfection by Toft. De er sindssygt dygtige og man føler sig altid i trygge hænder. De er lydhør og imødekommende og generelt bare virkelig søde og professionelle. Jeg er altid tilfreds med resultatet når jeg har været.
God rådgivning og behandling
Jeg indrømmer at jeg var ret skeptisk ift. behandlingen, men efter en snak med Emilie Toft om behandlingen endte jeg med prøve PRP.
Behandlingen har virkelig hjulpet, og Emilies anbefaling af antal behandlinger var "SPOT ON".
Stor anbefaling herfra, hvis du ønsker ekspert rådgivning af en speciallæge.

Réponse de Perfection by Toft ApS
L’expérience Trustpilot