Tusind tak fordi I reddede os i går da vi stod med 44 gæster og et catering firma som ikke leverede det aftalte og betalte. Lynhurtigt lavede I pizzaer vi kunne hente så vi kunne få noget ar spise - g... Voir plus
Vi ringede og bestilte pizzaer, da vi hentede og var kommet hjem var 2 ud af 4 pizzaer forkerte, vi ringede og måtte igen køre op for at hente 2 nye pizzaer imens de andre blev kolde hjemme 😐 Da vi... Voir plus
Altid høflige og god betjening.. Deres meetlover pizza er super god og deres kebabmix er også super god. Vi har aldrig oplevet noget med ikke færdigbagt eller tørt....
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Stamstedet der altid leverer de bedste…
Stamstedet der altid leverer de bedste pita! Stor anbefaling 😊
Vi ringede for at bestille pizza kl…
Vi ringede for at bestille pizza kl 20.40. De gad så ikke tage telefonen, selv om de siger de tager i mod bestilling til 20.45.
FIN NOK PIZZA DE ALT FOR JUICEY GOD DAG
synes ikke det er rimeligt og tage så…
synes ikke det er rimeligt og tage så mange penge for en pizza når kanterne er helt tører men det nye pizzaria og både fantastiske pizzaer og til gode priser
Vi ringede og bestilte pizzaer
Da vi så kom hjem og åbnede de nye pizza'er var der ingen tomatsovs på dem 🤦♂️ vi gad ikke at ringe og klage mere men spiste dem, de var både tørre og helt uden nogen smag.
Det er nok ikke lige et pizzaria vi henter fra igen 🤷♂️
Tusind tak fordi I reddede os i går da…
Tusind tak fordi I reddede os i går da vi stod med 44 gæster og et catering firma som ikke leverede det aftalte og betalte. Lynhurtigt lavede I pizzaer vi kunne hente så vi kunne få noget ar spise - godt klaret
Tyndskid
Godt med fyld, men en bund der var hård som sten og en gang gratis tyndskid dagen efter..
ALDRIG PIZZA DERFRA IGEN!..
Rigtig god pizza og venligt personale
Rigtig god pizza og venligt personale
God pizza
God pizza. Men 35 kr. ekstra for en deep pan er sgu lidt voldsomt
Rigtig godt
Rigtig god betjening og rigtig god service. Maden var fantastisk og godt humør. Stor anbefaling her fra !!
Altid høflige og god betjening..
Altid høflige og god betjening..
Deres meetlover pizza er super god og deres kebabmix er også super god.
Vi har aldrig oplevet noget med ikke færdigbagt eller tørt....
det er det dårligste mad jeg har fået…
det er det dårligste mad jeg har fået ingen salt til pomfritter den kylling var så tør og ødelagt at man fik ondt i halsen når man skulle synke den købt også en calzone der var ingen tomat sovs til de sagde det skulle ligge i det var løgn men det skal man købe selv få at få det det skriver de ikke ubehøvlet service når man ringer til dem får bare afvide at jeg bare kan finde at andet pizzaria lytte til sine kunder gør de ikke så for du bare afvide du bare kan finde et andet pizzaria men så har du jo også brugt så mange penge på dårlig mad kan ikke anbafales
Deres pastaretter
Deres pastaretter, og burgere er gode.
Pizzaerne er jeg knap så vild med, men det er jo smag og behag.
Total tørre pizzaer
Total tørre pizzaer. Mangel på tomatsauce. Cocktailpølserne var skiftet ud med små stykker skiveskåret pølser. Bunden bagt alt for meget. Handler der ikke igen.
Ventetiden er alt for lang.
Ventetiden er alt for lang.
Telefonisk henvendelse får man at vide at der er 20-25 min ventetid på maden. Det er ok.
Så bestiller jeg online og da jeg kommer til aftalt tid er min ordre slet ikke påbegyndt. Så jeg ventede yderligere 25 minutter på min mad
OG det er desværre ikke første gang vi bestiller hvor det sker, men nok sidste gang. Der er jo andre pizza-steder i Otterup ...
They are friendly and fast
They are friendly and fast. Pizza is like any other pizza plaxe in denmark.
Tja bum...
Pizzaerne på Picasso er gode, ingen tvivl om det, problemet er bare, at man næsten hver gang får en forkert pizza til en forkert pris. Priser på hjemmesiden og i forretningen er vidt forskellige og der reklameres med tilbud der ikke findes når man skal hente maden. Desuden har jeg nu 2 ud af 3 gange fået forkert fyld på pizzaen... Og en sidste ting, få styr på den dankortterminal, det er dybt utroværdig at den er "midlertidig ude af drift" i månedsvis...