Shop Libresse Avis 171

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Det er min egen skyld at jeg ikke har læst retur betingelserne inden jeg købte. Jeg har købt et par trusser som er for store og de kan ikke returneres, da jeg har prøvet dem på (udenpå mit eget under... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Vær meget opmærksom på at deres “prøve på garanti” på menstruationstrusser, kun gælder ved aller første ordre (også selvom du køber en anden model) - de gjorde en undtagelse ved mig. Og husk at tage b... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Menstruationstrusserne er rigtig pæne og farverige, og kvaliteten af produktet af højt. Jeg synes dog at det absorberende stykke er for kort. Det går ikke langt nok op foran. Derfor har jeg kæmpe trus... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er massiv fan af deres produkter og anbefaler dem også til alle kvinder jeg snakker med Det eneste minus er deres forsendelse med Bring, det tager uendeligt lang tid før produktet dukker op hvi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de sous-vêtements
  2. Magasin de vêtements de sport (activewear)
  3. Magasin de vêtements
  4. Boutique de lingerie
  5. Magasin de vêtements pour femmes

À propos de Shop Libresse

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Libresse, et af Sveriges førende mærker inden for menstruationsbeskyttelse. Ved at tilbyde et udvalg af menstruationsbeskyttelse - inklusive menstruationstrusser - kan du leve bekymringsfrit hver dag med Libresse, uanset om du har menstruation eller ej.

I vores webshop kan du købe vores menstruationstrusser samt vores populære menstruationskop.

Menstrusserne fås i mange forskellige designs, farver og størrelser, kan bruges i op til 12 timer, vaskes som almindeligt tøj i vaskemaskinen, og webshoppen tilbyder også en prøve-på-garanti.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Kan ikke returneres

Det er min egen skyld at jeg ikke har læst retur betingelserne inden jeg købte.
Jeg har købt et par trusser som er for store og de kan ikke returneres, da jeg har prøvet dem på (udenpå mit eget undertøj). Så nu står jeg med et par ubrugelige trusser 😔

7 avril 2026

Fik varerne hurtigt.

3 mars 2026

Réponse : Shop Libresse

Det glæder os at høre, at leveringen gik hurtigt.

16 février 2026

Réponse : Shop Libresse

Tak for din feedback - dejligt at alt gik smidig!

Den bedste opfindelse

Den bedste opfindelse,
De sidder godt
God og tryg oplevelse for min datter,

2 janvier 2026

Réponse : Shop Libresse

Rigtigt dejligt at høre, at vores produkt har hjulpet din datter.

Med venlige hilsner, Libresse

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig og nem levering

Hurtigt og nemt at bestille mine varer, samt hurtig og problemfri levering

3 février 2026

Réponse : Shop Libresse

Mange tak for din feedback, og dejligt at alt gik smidig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt udvalg i mange størrelser

Godt udvalg i mange størrelser. Desværre ikke flere teenagepakker, som jeg ellers plejer at købe til min datter. Købte i stedet alm i str xxs, som passede perfekt.

Réponse : Shop Libresse

Mange tak for din feedback

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er glad for at handle hos jer

Jeg er glad for at handle hos jer - jeg kunne dog ønske mig at I var mere tydelige med navn på trusse og materiale- hvis man vil bestille samme produkt igen

Réponse : Shop Libresse

Tack for din feedback - den er værdifuld for os!

Fantastisk service

Fantastisk service

29 janvier 2026

Tak for din feedback!

Super

Super, jeg kan virkligt anbefale 😊

23 janvier 2026

Réponse : Shop Libresse

Tak for din feedback - vi er glade at høre du er tilfreds!

Noté 2 sur 5 étoiles

De gnaver langt trusse kanten,synes…

De gnaver langt trusse kanten,synes jeg, så dem får jeg ikke brugt desværre.

21 janvier 2026

Réponse : Shop Libresse

Beklager hvis trussen ikke var som forventet!
Hvis det var din første ordre hos os, har du mulighed for at få dine penge tilbage med vores prøve på garanti.

Du kan kontakte vores kundeservice for mere information her:

Noté 1 sur 5 étoiles

Utrolig ringe returpolitik og…

Utrolig ringe returpolitik og kundeservice. Der var ingen hjælp at hente hos dem overhovedet. Efter kun èt svar fra dem, er de nu stoppet med at svare.

Deres produkter sidder også utroligt dårligt og gnaver nede ved "bind" stykket. De er så ubehagelige at have på.

Avis spontané

Réponse : Shop Libresse

Beklager at trussen som du købte, ikke fungerede for dig. Vi forstår det kan føles underligt, men vores trusser er et hygiejneprodukt, og ikke almindeligt tøj, og derfor ser vores retur procedure lidt anderledes ud. I gengæld så tilbyder vi da prøve på garantien, eftersom åbnede produkter ikke kan returneres, da vi ikke må sælge dem igen.

God kvalitet

Nemt, hurtig levering og god kvalitet

23 janvier 2026

Réponse : Shop Libresse

Tak for din feedback - vi er glade at alt gik smidig og du er glad for trusserne!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus