MISLEIDING We kochten een fietsbel, direct onder de foto stond: "Verzendkosten twv €3,99" Tijdens het bestellen bleek achteraf dat ze €7,49 gerekend hadden. Daar kwamen we pas later achte... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Mooie tas, snel geleverd. De beschrijving op de website is te summier. Er stond wel bij dat er riempjs worden meegeleverd (aanwijzingen hoe de riempjes te bevestigen in piepkleine witte letters op ee... Voir plus
Mooie kwaliteit, niet duur, snel verzonden! Erg blij met de vrolijke vlinderstickers voor op mijn fiets. Blijft goed zitten 😀
1001 verschillende fietstassen en fietsaccessoires! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal!
Brinkhorst 25, 7207BK, Zutphen, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
MISLEIDING
We kochten een fietsbel, direct onder de foto stond: "Verzendkosten twv €3,99"
Tijdens het bestellen bleek achteraf dat ze €7,49 gerekend hadden. Daar kwamen we pas later achter.
We hebben een printscreen opgestuurd met het verzoek het restant terug te storten.
Antwoord:bij de fietsbel staat: verzendkosten VANAF €3,99 -zie onze Alg.Voorwaarden. We betalen niet terug.
Eropgewezen dat er niet VANAF maar twv (ter waarde van) stond.
Ze zouden binnen een dag reageren wat ze voor mij konden doen. 1 week later nog geen bericht.
Pimp reageerde nu wel snel: het was mijn fout, ze kunnen me niet tegemoet komen vanwege de algemene voorwaarden. Over hun fout bleef het stil....
Bah

Réponse de Pimpjefiets
Prima levering. En de lampjes die eigenlijk voor fietswielen zijn heb ik in mijn rolstoelwielen gedaan omdat ik naar een concert ging. Kreeg veel complimenten!
Ik had een mooie fietstas besteld. Kreeg een hele andere tas geleverd. Na mailen bleek dat de info in de webshop niet klopt. Ik kon de tas terugsturen. Omdat ik in de buurt woon heb ik hem teruggebracht. Heeft een poos geduurd voordat alle administratie gedaan was.
Meteen een tas ergens anders besteld.

Réponse de Pimpjefiets
Fietskrat besteld, wordt met 4 dunne tiewraps!
Als je een volle krat hebt kan het loskomen met alle nare gevolgen. Onverantwoord om het zo te kopen.
Stickers en bloemen besteld. Snelle levering en topproducten. Dankjewel!
Ik ben erg blij met de geel geblokte fietshoesjes. Ik was op zoek naar vervanging van hetzelfde hoesje wat versleten was. Gelukkig hadden jullie dit wel op voorraad.
Stickers blijven niet plakken op fiets:(. Mogelijk door matte verf van fiets ?

Réponse de Pimpjefiets
Snelle levering. De bestelde fietsspakenversiering voldoet aan de verwachting
Onlangs een 2de hands bakfiets gekocht voor onze 2 labradors ... en die mag natuurlijk leuk opgepimpt worden ! Dus op zoektocht op het wereldwijde web ... voorkeurs thema Holland 🫠 Leuk zadelhoesje met koeienvlekken, fietstas van de Friese vlag en een geweldige leuk grote fietsbel rood met witte stippen 🥰Alles te vinden in de shop van degelijke merken voor een mooie prijs en nogeens snelle levering ook na te hebben besteld. Tevreden ❤️
Vlotte bestelling mogelijkheid, goede informatie vanuit Pimpjefiets bij en na bestelling, correcte en vlotte levering.
Mand besteld naturel riet met witte haken. Wat krijg ik. Mand orange geel en met bruine haken en riet los op meerdere punten. Dit zou de charme zijn van het product volgens mark van Dongen. Ik heb nogmaals een mail gestuurd dat ik geen 9,95 retour kosten ga betalen en mijn geld teruggestort wil hebben. Hoop dat dit juist opgelost word. Noortje wehrmeijer
En savoir plus sur les différents types d'avis.