MISLEIDING We kochten een fietsbel, direct onder de foto stond: "Verzendkosten twv €3,99" Tijdens het bestellen bleek achteraf dat ze €7,49 gerekend hadden. Daar kwamen we pas later achte... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Onlangs een 2de hands bakfiets gekocht voor onze 2 labradors ... en die mag natuurlijk leuk opgepimpt worden ! Dus op zoektocht op het wereldwijde web ... voorkeurs thema Holland 🫠 Leuk zadelhoesje m... Voir plus
Mooie tas, snel geleverd. De beschrijving op de website is te summier. Er stond wel bij dat er riempjs worden meegeleverd (aanwijzingen hoe de riempjes te bevestigen in piepkleine witte letters op ee... Voir plus
Mooie kwaliteit, niet duur, snel verzonden! Erg blij met de vrolijke vlinderstickers voor op mijn fiets. Blijft goed zitten 😀
1001 verschillende fietstassen en fietsaccessoires! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal!
Brinkhorst 25, 7207BK, Zutphen, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ontzettend slechte klachtenafhandeling, in een mail wordt verwezen naar de klachtenprocedure, die dus maar opgevraagd, EXACT gevolgd, krijgen we een mailtje terug dat we niet meewerken aan de klachtenprocedure omdat we geen filmpje mee stuurden (stond dus NIET in de procedure). Na herhaaldelijk mail contact nog altijd geen oplossing.
Op de website staat dat je voor klachten de klantenservice kan bellen, doe je dat dan krijg je een hoogst onvriendelijke dame aan de lijn die aangeeft dat de klachten enkel per mail gaan (staat anders op de website hoor) en gooit vervolgens nog net niet scheldend de hoorn op de haak. Bij terugbellen wordt de verbinding direct verbroken, met een ander nummer zodra mevrouw mijn naam hoort, en daarna ligt de hoorn gewoon naast de haak.
Ondertussen wel een huilend kind omdat zijn kadootje dus bij aankomst al stuk was.
Ik heb al veel mee gemaakt, maar een bedrijf wat dergelijke rotzooi verkoopt, geen service biedt en ronduit onbeschoft is tegen klanten zoals dit bedrijf is uiterst zeldzaam.
Procedures kloppen van geen kanten, en je wordt als klant van het kastje naar de muur gestuurd, artikelen in de webshop lijken degelijk, bij aankomst blijkt het goedkope Chinese troep te zijn, en klantenservice is deze partij al helemaal onbekend.
Edit na reactie pimpjefiets.nl:
Als mijn review inhoudelijk gelezen zou zijn, dan had u geweten dat ik gemaild heb, u heeft ons zelfs een pdf met de procedure gemaild welke wij gevolgd hebben (daarin staat niets over filmpjes, enkel foto's), waarna u zeer verwijtend terug mailde dat wij ons niet aan de procedure hielden (maar feitelijk en aantoonbaar gezien u dat zelf dus niet deed). Verder staat er ook nu nog dat de klantenservice op werkdagen bereikbaar is voor vragen en/of klachten, ik kan hier helaas geen foto plaatsen ter bewijs. U heeft dus duidelijk uw eigen bedrijfsvoering en informatie stromen niet op orde.
Verder kunt u vanalles in algemene voorwaarden vastleggen, maar de wet (consumentenbescherming) gaat nog altijd boven uw voorwaarden, u bent verplicht consumenten klachten op een correcte wijze op te lossen.
U had er ook voor kunnen kiezen even te bellen om het een en ander netjes op te lossen, sterker nog, dat kunt u zelfs alsnog, u heeft immers onze gegevens, u koos er echter voor de afhandeling te frustreren met verwijzen naar procedures die u zelf niet aanhield en agressief taalgebruik te hanteren, zelfs in uw reactie op trustpilot doet u dat weer, u legt WEER de schuld bij ons en verwijst naar uw algemene voorwaarden, terwijl u in gebreke bent gebleven door een ondeugdelijk product te leveren en het RMA proces te frustreren.

Réponse de Pimpjefiets
Fietsmanden besteld voor de fietsen van mijn kinderen, helaas veel te klein voor rugtassen. In coronatijd willen retourneren blijven ze 14 dagen aanhouden. Toch best lastig als je ineens in quarantaine moet.
Nu zit ik met fietsmanden waar we niets mee kunnen.
Bel je met wat er mogelijk is, krijg je de volgende reactie: "als we iedereen moeten helpen in coronatijd ja dan is dat niet te doen..." En toen werd de verbinding verbroken... Ik heb zoiets niet eerder mee gemaakt.
Op 12 juni een fietsmand gekocht via deze site en geplaatst op de voordrager van mijn transportfiets. Na slechts 5 (!) km fietsen op een verhard fietspad is de bevestiging om de deksel vast te maken aan de mand al losgeraakt. Dit al gemeld incl. foto's bij het bedrijf maar dan word ik beschuldigd dat de schade is ontstaan door eigen toedoen en daarom niet onder de garantie valt. Vervolgens een officiele klacht ingediend omdat ik volgens de wet recht heb op een deugdelijk product en verwezen naar de omgekeerde bewijslast die de garantie met zich meebrengt maar ook deze wordt niet in behandeling genomen omdat ze de klacht niet eerder hebben ontvangen en de sluiting van stevig materiaal zou zijn wat niet zomaar afbreekt. Met andere woorden: weer een beschuldiging dat ik dit zelf heb gedaan. Over een mogelijke productiefout wordt niet gesproken.
zeer slechte service. Als je iets terug stuurt binnen 3 wkn. heb je pech. Chinese rommel. helft van de lampjes werkt niet.
In januari 2019 heb ik fietstassen besteld . Ze kosten €60,00 maar ze zouden van extra sterke kwaliteit zijn dus dan heb je dat ervoor over. Ik heb sinds januari mijn fiets vanwege een blessure een paar maanden nauwelijks gebruikt en toen ik weer dagelijks ging fietsen was een tas al snel kapot. Foto's opgestuurd van de schade .
Ik kreeg het bericht dat deze schade veroorzaakt werd door slijtage van de tas. Slijtage ... vijf maanden oud en weinig gebruikt,??!! Wat ik ook in de begeleidende mail had geschreven. Nog maar een mail geschreven dat dit geen slijtage kon zijn maar volgens de medewerker was het wel slijtage. Wat een uitermate slechte beoordeling en service.
Pimpjefiets.nl? Eens maar nooit weer.!!
Diverse spullen besteld waaronder een stickervel. Dit stickervel was helaas van zeer slechte kwaliteit door het ontbreken van de noodzakelijke plaklaag. Na diverse mailtjes geen oplossing aangeboden gekregen. Ondanks de lage prijs hoort een artikel gewoon te voldoen
Dus ik raad u af een stickervel te bestellen.

Réponse de Pimpjefiets
Wilde nog iets bijbestellen en daar hebben ze me super goed mee geholpen. Producten waren snel in huis.
Snelle levering ondanks de drukke sinterklaasperiode
De ene dag besteld en de volgende dag het juiste product geleverd. Top.
Geleverd zoals beloofd. Artikel zoals op website.
Mooie kwaliteit van fietstas en past perfect op de fiets.Kleuren komen overeen met de foto.Snelle levertijd.
Prima op tijd afgeleverd, mooi product deze fietstas.
Geen gratis verzending bij kleine bestellingen.
De slogan klopt: Vandaag besteld morgen in huis.
Zelfs als je besteld vanuit Belgie.
Zeer tevreden
En savoir plus sur les différents types d'avis.