Har købt deres bærebag sidste år. Bærebaggen er helt perfekt i sær til prisen jeg fik den til, man får billig plastik og stof materialer fra konkurrenterne. Og der er fantastisk service hvis man... Voir plus
Lisez les avis des autres
Alt fungerer fint i hvad angår til- og afmelding, opkrævning og nøgle app til venue. Alt er rent og pænt og der er sjældent problemer med simulatorerne. Eneste minus er at det sjældent er muligt st sp... Voir plus
Felfri support vid beställningen följt av en snabb leverans. Man får ett riktigt bra tryck i bollen vid de längre slagen samtidigt som de ger en intimare känsla med wedgarna som kommer bita fint på gr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har været med fra start og har altid rost Pinetree boldene. Men sidste forsendelse har jeg modtaget for mange bolde med fejl på Logoboldene -TQX. Samt nu har jeg spillet med boldene fra denne sen... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi elsker golf! Pinetree er et dansk golfmærke med ét mål for øje. At tilbyde high-end golfbolde, der ikke koster en formue. Sammen med European Tour spillere og amatør golfspillere, har Pinetree forvandlet ideen om den perfekte golfbold til tre unikke modeller. Hos Pinetree gør vi tingene lidt anderledes. Vi sælger udelukkende via vores hjemmeside til en fast lav pris og tilbyder aldrig sponsorater. Vi har fjernet dyre mellemled og markedsføringsinitiativer, som du i sidste ende finansierer som kunde. Vi tilbyder altid gratis fragt, og hvis du har spørgsmål til vores golfbolde, så kan du altid få direkte svar fra vores specialister via vores live-chat.
Coordonnées de contact
Lautruphøj 5-7, 2750, Ballerup, Danemark
- customer@pinetreegolf.com
- pinetreegolf.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
2 og 4 lagsbolde.
De er rigtigt gode, har prøvet 2 og 4 lagsbolde.
Jeg kan bedst bruge 2 lagsboldene, men min mand bruger de 4 lagsbolde.
God service og hurtig levering.

Super oplevelse
Hurtig leverance og super oplevelse med TQD bolde. Jeg er høj-handicap og var lidt træt af at spille med lidt tilfældige bolde, så nu har jeg en god bold til en fornuftig pris.
Fint også at få et tilbud om 10 % på næste køb, men med kun 7 dages gyldighed hjalp det jo ikke så meget - jeg havde jo lige købt bolde ...

Superhurtig levering
Superhurtig levering.
Fantastisk service på chat.
Bolde er oppe der med de bedste.
Kan varmt anbefales.

Réponse de Pinetree
Super god og hurtig ekspedition.
Super god og hurtig ekspedition.
I øvrigt et super godt produkt

Réponse de Pinetree
Fantastisk service i forbindelse med…
Fantastisk service i forbindelse med bestilling og levering.
Jeg bestildte TQS og TQX. Sammenlignet med andre bolde jeg har prøvet, slår jeg en smule længere med Pinetree boldene, og TQX er min foretrukne bold til indspil og puttning.
Det skal dog tilføjes at mit erfaringsgrundlag er begrænset da jeg er rimelig ny og stadig har relativt højt handicap.

Hurtig ekspeditionen
Hurtig ekspeditionen, Har spillet 4 runder med jeres TQS bold, dette er en virkelig god bold, dejlig blød og kontrol uden at miste længe. Kan varmt anbefales.

Pinetree golf ball
Har nu spillet nogle runder med Pinetree TQX og er vildt begejstret for følelsen når man slår til bolden og den fungerer også fint rundt green. God bold! Alle burde prøve den så køb et par kasser!

Glad for skifte af bold
Har den sidste månedstid spillet med TqD bolden og har bestemt ikke fortrudt skiftet fra Srixon AD333

Godt tilfreds med købet
Godt tilfreds med købet. Jeg valgte 4lags modellen. Da den passede som alternativ til min elles højt elskede prov1. Ved fulde slags indspil stoppede bolden inden for 2-5 cm af nedslaget, så drop-and-stop, var fantastisk. Driver spinnede bolden lidt for meget, men tror også det snart er tid til en ny. Spiller stadig med min R7q TP fra dengang der var massere tid til golf. Jeg vil næste gang prøve jeres 3 lags model, for at se om den spinner lidt mindre med Driveren. Et godt køb og vil klart anbefale jeres bold til alle jeg spiller med.

Réponse de Pinetree
Jeg har prøvet både TqS og TqX og er…
Jeg har prøvet både TqS og TqX og er blevet meget glad for TqX - Super bold til en super skarp pris.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.