Pippei har på kort tid blitt min nummer en nettbutikk, har bestilt så mye der og alt har svart til forventning, eller vært bedre enn forventet. Kundeservice er supert, får alltid superraskt, hyggelig... Voir plus

Jeg har handlet hos Pippei en gang, og er veldig fornøyd. Produktene de tilbyr er av god kvalitet, giftfrie og pene. Det er tydelig at eierene har jobbet med vareutvalget for å sikre kvalitet og try... Voir plus

Jeg fikk ikke varsel fra Postnord om at pakken var klar til henting, av den grunn ble pakken sendt i retur til Pippei. I den sammenheng så har Pippei gått langt for å få rette opp i feilen hos Pos... Voir plus

Enkelt å handle i nettbutikken, og pakken ble sendt med en gang! Har aldri opplevd så rask utsending av pakke før, som instaboks leverte allerede dagen etter. Produktene var som beskrevet/forventet,... Voir plus

1. Magasin de puériculture
  2. aussi dans
  3. Magasin de cosmétiques
  4. Magasin de matériel de cuisine
  5. Magasin pour enfants

Écrit par l'entreprise

Vi er Henriette og Knut og med våre to små gutter er vi et lite norsk familieforetak med stort engasjement for trygghet, bærekraft og kvalitet i barnas hverdag. Etter mange runder med research og frustrasjon over et marked preget av plast, uklar informasjon og produkter vi rett og slett ikke stolte på, tok vi saken i egne hender. Vi startet Pippei AS – en liten, personlig nettbutikk for foreldre som ønsker noe bedre. Her finner du produkter laget av materialer vi selv ville brukt hjemme, valgt ut med tanke på både helse, funksjon og lang levetid. Pippei er mer enn bare en nettbutikk – det er et lite prosjekt drevet av kjærlighet, erfaring og et sterkt ønske om å tilby noe vi selv savnet da vi ble foreldre. Gjennom grundig utvalg og ærlig kommunikasjon ønsker vi å skape en trygg plass hvor du som forelder kan føle deg informert, inspirert og ivaretatt

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,7

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

All metal and silicone as described

All metal and silicone as described.
The food container (insulated thermos) doesn't keep the tea warm for 7 hours as advertised, but I also weren't sure what to expect after 7 hours.

29 septembre 2025

Fantastiske produkter til hyggelige…

Fantastiske produkter til hyggelige priser. 😊👍
Jeg kjøpte Moon-poser til matoppbevaring. Jeg la kjøtt til marinering i posen et par timer for deretter å legge posen rett i stekeovnen på 175 grader. Supert resultat ! Puttet en annen posen med kyllingfilet rett i fryseren. 💪 Veldig bra og anvendelig. 👏👏👏

28 août 2025

Enkel handel, gode produkter

Produktene var som beskrevet/forventet, veldig fornøyd! Kommer til å gradvis skifte ut litt plastprodukter i heimen, så jeg kommer til å handle igjen😊

28 juillet 2025

10/10 kjøpsopplevelse!

Godt utvalg av fine produkter. Fine priser og lynrask levering. Ønsket etter å ha fått varene å bytte et av produktene til en større versjon, ble møtt av utmerket kundeservice og rask behandling. 10/10 kjøpsopplevelse! Blir definitivt å bruke Pippei flere ganger.

27 juillet 2025

Her vil jeg handle igjen 🥰

Fantastisk service, rask levering og endelig fant jeg produkter til barn uten plast. Da vet jeg at barnebarna ikke får i seg mikroplast når de spiser og drikker.
Anbefales til alle som ønsker det beste for barna og barnebarna sine ♥️

9 juillet 2025