Super sød betjening og var god til at hjælpe med pasform og farver. Mine nye yndlings bukser var faktisk et tilkøb foreslået af ekspedienten- de er så behagelige. Havde ikke prøvet dem hvis ikke hun h... Voir plus
Jeg var inde i butikken for at bytte et par bukser til en anden str. Butikken havde dsv ikke den ønskede str, men jeg bliver mødt af et super sødt personale, der tilbyder at sende bukserne hjem uden b... Voir plus
2-4 dager levering.. ikke sant!! jeg måtte vente på pakken min i over 2 uker. hver gang jeg sendte mail om oppdatering fikk jeg aldri et ordentlig svar og synes det er uprofesjonelt å skrive sånt på... Voir plus
Hurtig og præcis behandling af min ordre og hurtig levering. Tasken var en fødselsdagsgave og modtager blev glad, for den var præcis, som ønsket og blev taget i brug allerede dagen efter. Tonen i ma... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Velkommen til Pitaya 🤍 Alt vores tøj er på lager i Danmark og vi har 1-2 dages levering på alle vores produkter. Har du spørgsmål til os? Så sidder vores søde kundeservice klar til at hjælpe dig alle hverdage. Knus Ida
Stokagervej 29, 8240, Risskov, Danemark
- 30208272
- kundeservice@pitaya.dk
- pitaya.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 5 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
Varen kom hurtigt
Varen kom hurtigt, men var for lille. Ombytningen var så let og enkel med jeres returnering. Det eneste jeg nærmest skulle var at aflevere pakken i pakkeshop. Det betyder at man godt gider bestille tøj hos jer.
Rigtig god og venlig betjening/service
Rigtig god og venlig betjening/service. Flot butik med fint udvalg. Vi kommer helt sikkert igen.
Besværlig ombytning
Besværlig ombytning, det betyder så at jeg har mistet et par bukser til 400kr som de har valgt beholde.
Højt serviceniveau
Altid højt serviceniveau både i forhold til levering, afvisering om restock og retur.
God service i butik i København og…
God service i butik i København og hurtig ekspedition i webshop. Kan kun anbefale Pitaya
Nemt at bestille og rigtig hurtig…
Nemt at bestille og rigtig hurtig levering - god kvalitet på tøjet.
Fantastisk service i butikken (København)
Fantastisk service i butikken! Da min størrelse var udsolgt, hjalp medarbejderen mig med at finde den rette størrelse via en anden model og gav gode råd om bestilling.
Jeg bestilte dem direkte hjem til mig selv og modtog dem allerede to dage efter. Bukserne sidder perfekt, og det bliver helt sikkert ikke det sidste par – jeg er nødt til at eje dem i flere farver!
Hurtigt, enkelt og nemt i Aarhus
Meget hjælpsom ekspedient og hurtig…
Meget hjælpsom ekspedient og hurtig betjening 😃
Dårlig kvalitetet
God hjemmeside, hurtig forsendelse, flot design på bukserne. Men stoffet bukserne er lavet i, er i vildt dårlig kvalitet. To gange i vaskemaskine og kort tids brug og så er stoffet fnulret og grimt. Beige melange bukser i Nora pants. Så skuffende kvalitetet.
Jeg købte et par bukser til min datter…
Jeg købte et par bukser til min datter i fødselsdagsgave. De var desværre for store. Men fordi jeg havde købt dem i god tid, så andre fra familien ikke købte dem. Kan jeg nu ikke få dem returneret.
Jeg syntes virkelig det er dårlig service. Og anbefaler ikke at købe derfra, når det skal være så svært at få returneret sine vare!
Tilfreds
Hjemmesiden, var let at finde rundt på, varen kom hurtigt og inden for den aftalte tid.
Varen var som annonceret.
Virkelig fin service og overskuelig…
Virkelig fin service og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering af de fineste bukser til min datter❤️
Bedste service ever
Det var nemt og hurtigt at finde det kan skulle bruge. Og ens pakke blev leveret meget hurtigt.
Jeg fikk en meget flott opplevelse
Jeg fikk en meget flott opplevelse. Masse god hjelp da jeg spurte betjeningen.
Hurtig fin og meget hjælpsom medarbejder
Jeg ringede og talte med Rikke om returlabel. Straks en mail blev sendt som jeg kunne printe ud. Gratis at ombytte, og jeg skulle have en anden str. Super fin og hurtig og høflig betjening. Tak. Vil handle her igen
God og sød kundeservice + skønt tøj mm.🌟