Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse hele vejen igennem! Gode priser, hurtig service og virkelig servicemindede medarbejdere. Man føler sig velkommen fra start til slut. Stor ros til Rambo – kæmpe god energi på hele m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe anbefaling herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi var inde med min søns Passat, og fra start til slut var servicen helt i top. Arbejdet blev udført hurtigt, professionelt og til en virkelig god pris. Man mærker... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kom uden tid, de lavede mine dæk på et split sekund! Mine 3 børn fik lov til at sidde i luksus stole og fik serveret chokolade og varm kakao, Det var en oplevelse og service jeg aldrig vi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg lovede en medarbejder i Glostrup at anmelde dem og det gør jeg med et smil på læben. Fik et hjul skifte ( vinter /sommer) og det kostede mig 300,-kr. Fik tilbudt kaffe og smil og overskud i... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de pneus

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Danmarks billigste dækcenter. Med over 15 års erfaring har vi hjulpet mere end 50.000 danskere med dækservice, såsom køb af nye dæk og fælge, dækskift, fælgeskift, sporing og afbalancering.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige været ved en af jeres centre

Har lige været ved en af jeres centre.
Skulle have lappet et dæk men viste sig at det ikke var en mulighed hvor til vi blev enige om at skifte 2 dæk til en fornuftig pris

30 octobre 2024

Hej Jon,

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at vi kunne finde en løsning, der passede dig, selvom det ikke var muligt at lappe dækket. Vi stræber altid efter at tilbyde både professionel rådgivning og fornuftige priser, så det er dejligt at høre, at du er tilfreds med valget om at skifte dækkene. 🚗🔧

Vi håber at kunne hjælpe dig igen, hvis du har brug for det fremover!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Gode priser og hurtig hjælp. Virkelig hjælpsomme. Og god kaffe endda!

30 octobre 2024

Hej Bekir,

Tusind tak for de fantastiske ord! 😊 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os – både med service, priser og selvfølgelig kaffen! ☕🚗

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang. Tak fordi du valgte PITSTOP!

Det kan varmt anbefales

Det kan varmt anbefales! Virkeligt Professionel og god service! De giver dig garanti hvis tingene ikke er ordenligt! Kæmpe tak til jer.

29 octobre 2024

Kære Fardin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det betyder rigtig meget for os, at du er tilfreds med både vores service og vores garanti. Vi stræber altid efter at levere et professionelt stykke arbejde, så det er dejligt at høre, at du føler dig godt behandlet. 🚗🔧

Vi glæder os til at hjælpe dig igen, og tak for din anbefaling!

Godt og hurtigt arbejde

Godt og hurtigt arbejde.
Skulle skifte et dæk akut, kørte herned og det blev gjort på ingen tid.
Venlige imødekommende medarbejdere🤩

28 octobre 2024

Réponse de Pit-Stop Dækcenter

Tusind tak for den super anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt, når du havde brug for det. Det betyder meget for os, at du også satte pris på vores venlige og imødekommende service. 🚗🔧

Vi håber, du har en god køreoplevelse fremover, og vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for os igen!

God service!
God pris!
God mennesker!

26 octobre 2024

Kære Miran,

Tusind tak for de flotte ord! 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – både med servicen, prisen og ikke mindst vores medarbejdere! 🚗🔧

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, næste gang du har brug for det. Tak fordi du valgte PITSTOP!

Godt Pit Stop

God pris og god og hurtig service. Kan kun anbefale.

24 octobre 2024

Hej Niels-Otto,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både prisen og servicen – det betyder meget for os. 🚗🔧

Tak fordi du anbefaler os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for det!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var god pris og det gik tjept

Det var god pris og det gik tjept. Skide sødt personale

22 octobre 2024

Hej Magnus,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for, at du både var tilfreds med prisen og den hurtige service – og vi er ekstra glade for, at du synes, vores personale er sødt! 🚗💨

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang, du har brug for det!

Hurtig service

Super service og venlig betjening da ja var punkteret og fik ekspres skiftet til et lånedæk så vi kunne komme på weekend og igen ekspresskiftet til det nye dæk da det kom hjem. Kæmpe anbefaling!

21 octobre 2024

Kære Sara,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt, så du stadig kunne komme afsted på weekend uden problemer! 🚗💨 Det er altid en fornøjelse at høre, at vores service har gjort en forskel, og vi sætter stor pris på din anbefaling! 🙌

Tak fordi du valgte PITSTOP – vi er klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det igen!

19 octobre 2024

Kære Georg Thomas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Super hurtig service

Super hurtig service, godt humør og en fed humor. Mens mam venter blir man tilbudt kaffe! Det blir ihvertfald ik sidste gang de blir brugt

18 octobre 2024

Kære Rina,

Tusind tak for de dejlige ord! 😊 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os – både med den hurtige service, humøret og kaffen! ☕🚗 Det betyder meget, at du føler dig godt taget imod, mens du venter.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen –
du er altid velkommen!🙌

Super god atmosfære

Super god atmosfære
Hjælp her og nu

13 octobre 2024

Kære Anne,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du mærkede den gode atmosfære og fik hjælp hurtigt. 🚗🔧 Vi stræber altid efter at være der for vores kunder, når de har brug for os.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, næste gang du har brug for det!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kanon service og MEGET billigere end…

Kanon service og MEGET billigere end alle de andre, alle stjerner til hele holdet

15 octobre 2024

Kære Martin,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du både er tilfreds med servicen og de priser, vi tilbyder. Vi gør altid vores bedste for at give god værdi for pengene! 🚗💨

Tak for at sende stjernerne vores vej – vi glæder os til at hjælpe dig igen, næste gang du har brug for os! 🌟

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og god oplevelse

Fantastisk service og god oplevelse. Fik 4 vinterdæk til god pris og sat på med det samme. Anbefaler stedet varmt.

14 octobre 2024

Kære Morten,

Tusind tak for de fantastiske ord! 😊
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os og er tilfreds med både pris og service. ❄️🚗 Det er altid en fornøjelse at hjælpe med vinterdæk, og vi er glade for, at du vil anbefale os!

Vi glæder os til at hjælpe dig igen – næste gang du skal have noget ordnet på bilen! 😉

Lapning lørdag

Havde et fladt dæk lørdag formiddag, da jeg kom hen til bilen. Jeg fik skiftet til et reservedæk og tog bilen til Pit Stop Glostrup.
Dækket blev hurtigt vurderet og kunne heldigvis lappes.
300 kr. for en lapning lørdag, synes jeg er yderst rimelig. Fik en snak omkring vinterdæk i mens jeg ventede på at dækket blev lappet, som tog 10 min.
Super god oplevelse!

12 octobre 2024

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med dækket og samtidig give dig en god oplevelse! 🚗🔧😊 Det er altid rart at kunne få tingene ordnet effektivt, især når det drejer sig om en flad dæk på en lørdag! Og selvfølgelig, en god snak om vinterdæk er aldrig helt spildt! ❄️

Tak fordi du valgte PITSTOP, og vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for det!

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige fået skiftet hjul hos…

Har lige fået skiftet hjul hos Pit-Stop. Jeg letter på hatten! De er dygtige og yder en ekstremt hjælpsom og venlig service. Og for at det ikke skal være løgn, så smager deres automat-kaffe oven i købet godt!

12 octobre 2024

Kære Holm,

Tusind tak for de fantastiske ord! 😊 Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både vores service og kaffen – vi gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse! 🚗🔧☕ Det er skønt at høre, at du følte dig godt taget imod.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang, du har brug for dækservice eller bare en god kop kaffe! 😉

Det betaler sig.

Kæresten skulle have skiftet til vinterdæk han selv havde købt.
Vi blev mødt af en meget imødekommende glad mand, som tilbød en kop kaffe i ventetiden fra deres fine kaffemaskine.
Det gik hurtigt ( inden 30min) og til en god pris! Vi kommer igen til sommer! :-)

11 octobre 2024

Kære Lis,

Tusind tak for den skønne anmeldelse! 😊

Vi er glade for, at både kaffe og vinterdæk kunne gøre ventetiden hyggelig. ☕❄️ Det er altid dejligt at høre, at vi både kunne hjælpe hurtigt og tilbyde en god pris – og vi glæder os allerede til at se jer til sommer, når det er tid til sommerdæk! 🌞🚗

Vi har allerede gjort klar til næste kop kaffe. 😉 Tak fordi I valgte PITSTOP!

Tip - Top, Glostrup Pit Stop

Det starter bare godt telefonisk med gennemskuelige svar - og ved fremmøde kan dæk og hjulskifte vist ikke klares mere effektivt - og det er uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Hertil skal selvfølgelig også lige nævnes, at selv prisen er fordelagtig, så pakken er fuldendt.

Hej Tina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊 Vi er virkelig glade for at høre, at både den telefoniske service, effektiviteten og kvaliteten af arbejdet levede op til dine forventninger. 🚗🔧 Det er også skønt at høre, at du synes, du fik god værdi for pengene! Vi stræber altid efter at levere en samlet pakke med både service, kvalitet og pris i top.

Tak fordi du valgte PITSTOP, og vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!

Skøn arbejdsplads

Dejligt at se en arbejdsplads, hvor der plads til at joke - havde fået et søm i dækket, og fik det lappet efter 30 min, hvor vi grinede imens. Skønt sted, kan klart anbefales :-)

Kære Pernille,

Tusind tak for den skønne anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du både fik lappet dit dæk hurtigt og samtidig kunne nyde lidt godt humør mens du ventede! 🚗🔧 Det er altid rart at kunne kombinere arbejde med et smil.

Tak for din anbefaling – vi ser frem til at hjælpe dig igen, næste gang du har brug for det!

Meget god service.

Kan anbefales,
Ringede dem og så ca 1 time efter så kører jeg bil med 4 nye dæk, til god pris

Kære Roy,

Tusind tak for din anbefaling! 😊 Vi er glade for at høre, at du fik 4 nye dæk hurtigt og til en god pris. 🚗💨
Vi stræber altid efter at levere den bedste service til vores kunder!

Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og god pris

Super service og god pris! Kan klart anbefalde dem.

24 septembre 2024

Hej Elias,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig.
Din tilfredshed betyder meget for os! 🚗💨 Vi er altid klar til at hjælpe, når du har brug for det.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus