Farnell Poland Avis

5. Fournisseur d'instruments de mesure

À propos de Farnell Poland

Écrit par l'entreprise

WYBIERAJ
Aby zapewnić Ci sukces, zapewniamy całodobowy (24/7) dostęp do potrzebnych produktów, szeroki wybór usług i dedykowaną obsługę klienta na każdym etapie.
• Ponad 1 milion produktów w magazynie
• Ponad 2000 czołowych dostawców
• Szybka i niezawodna dostawa
• Pomoc techniczna 24/5

KOMPLETUJ
Rozumiemy, jak ważne jest pomyślne ukończenie Twoich projektów i wprowadzanie innowacji. Dlatego dokładamy wszelkich starań, aby pomóc Ci w MONTAŻU wszystkiego, czego potrzebujesz, aby urzeczywistnić swoją wizję.
• Dedykowany zespół obsługi klienta wspierający Cię za pośrednictwem czatu online, poczty e-mail, telefonu lub osobiście
• Biblioteka zasobów technicznych z artykułami, dokumentacjami, samouczkami wideo, podcastami i nie tylko
• Szybka i niezawodna dostawa
• Szybka wycena i wyceny online
• Narzędzia eProc do efektywnego zamawiania i zarządzania wydatkami

ASPIRUJ
Z Farnell u boku ASPIRUJ, aby osiągnąć nowe granice i wprowadzać innowacje jak nigdy dotąd.
• Porady ekspertów, kursy i szkolenia
• Średnio +3,000 nowych produktów miesięcznie
• Zamawiając w Farnell, pomagasz środowisku, ludziom i planecie
• Ponad 890 tys. członków społeczności element14, z którymi możesz się łączyć, wymieniać pomysłami i dzielić wizją

WYBIERAJ KOMPLETUJ ASPIRUJ

Écrit par l'entreprise

Odpowiednie komponenty dla Twojego sukcesu.
Jesteśmy szybkim i niezawodnym dystrybutorem produktów i technologii do projektowania, konserwacji i naprawy systemów elektronicznych i przemysłowych.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Good price, delivered on time.

It was a good experience buying at Farnell. Very quick and smooth ordering process, everything delivered on time, the package was ok. Overall I'm satisfied and can recommend.

2 juin 2026

Dzień dobry KM,

Thank you for your 5* review, we really appreciate your feedback.

We’re pleased to hear your ordering experience was smooth and that everything arrived on time. It’s great to know you were satisfied overall.

Kind regards,

Fast delivery

Fast delivery, good parts.

25 mars 2026

Dzień dobry Tomek,

Thank you for your 5* review, we really appreciate your feedback.

We’re pleased to hear everything met your expectations and that your order arrived quickly.

Kind regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

Czas dostawy jakość komponentów dobre…

Czas dostawy jakość komponentów dobre zabezpieczenie was komponentów(odpowiednie opakowania)

8 mai 2026

Dzień dobry ref,

dziękujemy za 5-gwiazdkową opinię.

Cieszymy się, że doceniają Państwo szybkość dostawy, jakość komponentów oraz ich odpowiednie zabezpieczenie podczas transportu.

Pozdrawiamy,

Noté 1 sur 5 étoiles

Firma nie przysyła towaru

Firma nie przysyła towaru, a pieniedzy nie oddaje wcale.

18 novembre 2025

Dzień dobry,

Bardzo przepraszamy za zainstniałą sytuację w związku z ostanim Państwa zamówieniem.
Naszym głównym celem jest udoskonalanie szeroko pojętej obsługi i wsparcia dla naszych klientów.
Bardzo chętnie zajmiemy się problemem, by w pełni dostarczyć satysfakcjonujące rozwiązanie dla państwa.
Prosimy o bezpośredni kontak z naszym Działem Obsługi Klienta pod adresem mailowym
Info-pl@farnell.com.

Prosimy o przysłanie wszelkich mozliwych informacji dotyczących zamówienia oraz dane kontaktowe do osoby właściwej zajmującej się problematyczną przesyłką.
Wraz z otrzymaniem wiadomości, nasi pracownicy wkrótce skonatktują się z Państwem.

Serdeczne Pozdrowienia
Zespół Farnell An Avnet Company

Noté 4 sur 5 étoiles

Long delivery time

Farnell service was very professional and supportive.
The NXP approach had been problematic - it should be download delivery instead of USB.

25 novembre 2024

Good morning Piotr,
We would like to express our sincere appreciation for your positive review. Your feedback holds great importance to us, and we are pleased to note that you have enjoyed a highly satisfactory customer experience with our services.

Best regards,

Jakub Adamski

Noté 5 sur 5 étoiles

Zawsze na czas + fachowe doradztwo

Zawsze na czas + fachowe doradztwo. POLECAM!

16 octobre 2024

Dzień dobry :)
Dziękujemy bardzo za miłą recenzję! Bardzo cenimy sobie Pańską pozytywną opinię i cieszymy się, że ma Pan z nami dobre doświadczenia jako klient.

Pozdrawiamy serdecznie

Pozdrawiamy serdecznie

Zespół Farnell

Noté 3 sur 5 étoiles

Coś się w Farnell popsuło

Szeroki asortyment elementów, w tym także takich, które są trudno dostępne gdzie indziej. Troszkę gorzej z szybkością wyszukiwania i filtrami - niektóre sklepy rozwiązały tę kwestię lepiej, a znalezienie potrzebnego artykułu zajmuje znacznie mniej czasu. Natomiast bardzo nieprzyjemnie zaskoczył mnie sposób naliczania VAT. Pomimo wyboru opcji wyświetlania cen brutto, na stronie wyświetlane są ceny netto, na co nie zwróciłem uwagi. Co gorsza, po dokonaniu transakcji, moja karta kredytowa także została obciążona kwotą netto więc sądziłem, że wszystko się zgadza. Dopiero dwa dni później, po wysyłce towaru odkryłem, że do rachunku mojej karty kredytowej został dodany VAT. Bardzo, bardzo dziwna praktyka biznesowa - wolałbym być uprzedzany o wysokości naliczanego VAT już na etapie składania zamówienia.

9 septembre 2024

Dzień dobry
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji. Pańska opinia jest dla nas bardzo ważna i służy nam do ciągłego doskonalenia.
Przykro nam, że ostatnie doświadczenia nie sprostały Pańskim oczekiwaniom . Chętnie omówimy z Panem tę kwestię i udzielimy wszelkiej możliwej pomocy. Aby nam w tym pomóc, prosimy o przesłanie e-mail z numerem zamówienia, opisem sprawy i danymi kontaktowymi na adres info-pl@farnell.com.
Wkrótce skontaktujemy się z Panem.

pozdrawiamy

Zespół Farnell

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus