CeX/Webuy - Polska Avis

4 362

4,5

Jestem bardzo zadowolony z zakupu smartwatcha. Zegarek wygląda świetnie, działa płynnie i spełnia wszystkie moje oczekiwania. Bateria trzyma długo, funkcje zdrowotne i sportowe są bardzo przydatne, a... Voir plus

Sprzedaż telefonu przebiegła bardzo sprawnie i bezproblemowo. Obsługa była miła, profesjonalna i wszystko zostało jasno wyjaśnione. Szybka wycena, uczciwa oferta oraz sprawna realizacja całego procesu... Voir plus

Obsługa sklepu byla niestosownie ubrana. Mowia jak naćpani. Stan produktu jak nowy, ale wycena na niższą kategorie. Same opóźnienia. W sobote bylem z telefonem, a cały proces z wyplata pieniedzy zakoń... Voir plus

Dostałem prawidłową grę, ale w złym pudełku. Po zgłoszeniu tej sytuacji , od razu została nadana przesyłka z prawidłowym pudełkiem. Cex nie czekał do czasu aż zwrócę błędnie wysłane pudełko, tylko wys... Voir plus

1. Magasin d'électronique
  2. Magasin de photo
  3. Service de débloquage et de recyclage de téléphones
  4. Magasin de téléphonie mobile
  5. Magasin d'accessoires informatiques
  6. Ordinateur et accessoires
  7. Magasin d'informatique

CeX to ponad 10 sklepów w Polsce i 600 na świecie — skupionych na wymianie używanej elektroniki i gier. Kupuj, sprzedawaj i wymieniaj telefony, gry, konsole, laptopy, tablety, komputery, elektronikę i gadżety za gotówkę lub vouchery CeX. Większość produktów objęta jest darmową 5-letnią gwarancją, a CeX od dekad dostarcza miłośnikom technologii najnowsze i najlepsze rozwiązania ze świata elektroniki. Dodatkowo możesz również przekazać swoje niepotrzebne gry i gadżety na cele charytatywne. Aby zapoznać się z naszą pełną polityką zwrotów online, odwiedź webuy.com, a jeśli potrzebujesz pomocy, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta na webuy.com/support.

Bezpieczne zakupy w CeX

5 lat gwarancji na wszystko!

5 lat gwarancji na wszystko!
Komfort zakupów z 5-letnią gwarancją na największy wybór gier, telefonów, konsol, elektroniki, komputerów i wiele więcej.

4 k avis

Demande des avis aux clients

(4 362)

1 147 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Coś można poprawić

Opis był bardzo skromny i brak realnych zdjęć kupowanego telefonu. Sam produkt przesłany bardzo szybko i świetnie zabezpieczony. Będę częściej zaglądał szukając konkretnych produktów

2 mai 2026

Czuję się oszukany

Sklep fajny, duży wybór, miła obsługa, ale czuję się oszukany. Kupiłem dzieciom grę na PS4 na dzień dziecka (Poznań, Półwiejska). Gra nie działała (straciłem 1,5h na czyszczenie i próby z porysowaną płytą), więc kupiłem nową w wersji cyfrowej w sklepie PS (kolejnego dnia było święto). Byłem przekonany, że dostanę zwrot pieniędzy. Niestety okazało się to niemożliwe z powodu regulaminu. Nie polecam. Sklep odmówił również skasowania mojego konta na wyraźne polecenie.

1 juin 2026

Transakcja idealna

Transakcja idealna, wszystko zadziałało bez zarzutów - cena oraz stan gry ok, dobrze zapakowaną przesyłkę otrzymałem ekspresowo - polecam!

15 mai 2026

Szybka transakcja, sympatyczna obsługa

Super, że taka firma w ogóle istnieje - miesiącami próbowałam nieskutecznie sprzedać swoją poprzednią kartę graficzną, zanim odkryłam CeX; zaproponowano mi rozsądną cenę za sprzedaż, regulamin był jasny i przejrzysty, więc nie miałam żadnych wątpliwości co do transakcji. Obsługa sklepu też była sympatyczna, a cała transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam!

8 juin 2026