Place Altanprodukter Avis 10

4,2

4,2

Bien

Bra produkt toppad med utmärkt Kundservice!

En verkligt trevlig upplevelse denna vår!
Från ”un-boxing” montering till ”transformering” av min terass i nya marklägenheten med en Pergola plus från Place Altan AB.

Prydligt packade aluminiumprofiler (inte en enda transportskada).
Hyfsat enkel montering - underskatta dock inte förarbetet med invägning, kryss-mått etc. Jag valde att montera på gjutna plintar vilket jag absolut inte ångrar.
Materialet var kapat med hög precision, perfekt passform med förmonterade förstärkta hörn i stolparna. Ett plus för tillbehör som bra ”bits” och beskrivning o monteringsfilm lämnar inget åt slumpen.
Sist men inte minst - superbra kundsupport, snabb återkoppling på frågor (även helger)!

2 août 2025

Kungälv

Kungälv: Köpte kompletterande grå altangolv till mitt gamla befintliga och personalen gjorde allt för hitta samma nyans och fick då köpa avslutsplank med nästan samma nyans till reducerat pris. Fick också en klockren guidning hur fastsättningen gick till.
Så tack för bra bemötande// UlfPR

16 juin 2025

Bra kundkontakt

Bra kundkontakt med deras säljare - inga problem med att ha kontakt via mejl eller telefon om det behövdes, då jag hade behov av att reklamera minst två trall-längder pga skada under transport.

Transporterna var kanske oberäkneliga, då man inte riktigt hade någon tidsperspektiv på vilken tid på dagen som det skulle levereras - men det ligger mer på budföretagen.

Fin trall och medföljande tillbehör, så kan rekommendera att köpa härifrån.

19 mai 2025