Fina växter bra priser så synd bara att de bara levererar med DHL vill ha med PostNord eller Schenker eftersom jag måste köra 6-8 mil gäller tidigare beställningar

Fick först ett annat paket, blev besviken och tänkte att det skulle bli krångel. Men Plantredo kom på det innan mig och hade skickat min växt strax efter så jag fick både ett extra paket med små växte... Voir plus

Väldigt seriöst företag! La en beställning sent en torsdag, fredag fick jag ett mejl att min order kommer gå iväg på måndag för att mina växter inte skulle fastna i något distributionscenter över... Voir plus

Växterna levererades i gott skick och bra förpackade, lite läskigt att beställa en växt som man inte valt själv men min silverranka var jättefin, fyllig och inga tråkiga blad! Jag räddade också en väx... Voir plus

1. Service de plantes d'intérieur
  2. Livraison de fleurs
  3. Marché aux fleurs
  4. Jardinerie
  5. Boutique de cadeaux
  6. Pépinière

Grönt är skönt! På plantredo.com säljer vi ett noga utvalt sortiment av krukväxter med tillbehör samt inspirerar dig till ett grönare liv 🌿

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Bra service, pedagogisk webbsida

Bemötandet av kundtjänst var trevligt (över mail), och när det blev fel i leveransen löstes det snabbt som attans. Tycker webbsidan är bland de bästa när det gäller att välja och köpa nya krukväxter.

Great

Got the order in 2 days during the Christmas rush, it was well packed and at a great price. Amazing!

19 décembre 2023

Trasigt paket och innehåll när jag…

Trasigt paket och innehåll när jag hämtade ut paketet. Förvisso DHL som förstört det. Men jag tycker att man som leverantör borde paketera krukor som känsligt gods, och märka paketet som Fragile.
Dessvärre ingen telefon utan bara mail till kundcenter så reklamation dröjer.

13 décembre 2023

Växterna är av högsta kvalitet

Växterna är av högsta kvalitet. Växterna är så otroligt väl förpackade. Jag rekommenderar Plantredo!

Réponse : Plantredo

Hej! Vad härligt att du är nöjd. Hoppas växterna frodas hemma hos dig. God Jul!

Jättenöjd

Jättenöjd! Min växt blev omsorgsfullt packad och skickad.

Réponse : Plantredo

Hej och tack för återkoppling. Ha en fin jul

Fast delivery!

Réponse : Plantredo

Hej Andrea, thanks for your feedback. We always try to deliver as soon as we can. Often dependent on our cooperation with our forwarders like DHL and Airmee. Good that it works! Enjoy your plants!! Best regards!

Att det levererades hem ,lite sent…

Att det levererades hem ,lite sent kanske ,annars bra växter

Réponse : Plantredo

Hej Elizabeth, tack för återkoppling. Vi ser över våra rutiner hela tiden och gällande leveransen så är vi beroende av våra partners. Men som sagt, det börjar hos oss och vi försöker alltid göra det bästa. Hör av dig om du behöver hjälp med något gällande växterna! Ha en god jul!!

Jag är super nöjd

Jag är super nöjd.
Jättefina blommor första klass.

Det finns en sak som jag inte är nöjd med.
Fick ingen information om att inte alla blommorna kom samma dag.
Trodde dom missat några blommor.

Men dom kom dagen efter.

Annars jätte nöjd kommer beställa där igen.

30 novembre 2023

Réponse : Plantredo

Hej! Tack för trevligt och fint omdöme! Önskar dig en god jul!!

Fina växer och bra urval

Fina växer och bra urval. Dessutom god och snabb service.

29 novembre 2023

Réponse : Plantredo

Hej! Tack för omdömet. Vi uppskattar detta och försöker hela tiden göra det lilla extra! God Jul :-)

Mycket nöjd kund ! 🥰

Hej !
Otroligt bemötande och snabb service !
Ni har en kärleksfull framtoning på det sätt ni marknadsför Er !
Jag kommer absolut sprida min upplevelse till min omgivning.
Så fint paketerade växter ! Blev alldeles varm inombords ! 🌱🍀🪴
Vänliga Hälsningar
Elisabet Frendberg

7 décembre 2023

Réponse : Plantredo

Hej Elisabet, tack för trevlig återkoppling! Hoppas växterna mår prima hemma hos dig och att vi får ses igen snart. GOD JUL!! :-)

Snabb leverans och bra packat

Snabb leverans och bra packat. En av mina växter hade tyvärr skadats ändå under transporten men det var inga problem att reklamera. Snabbt och trevligt bemötande. Kommer definitivt att handla på Plantredo fler gånger, bra kvalitet och superfina växter!

29 novembre 2023

Hej Elin! Tack för din feedback. Uppskattas verkligen! God Jul

Över förväntan.

Över förväntan.
Kom snabbt och planran va oskadd trots kylan vi hade.

Réponse : Plantredo

Härligt. Vi packar alla växter med sk "heat packs" så att växterna håller sig varma och sköna. Det är bra att höra att det funkar bra! God Jul

Över förväntan

Välpackad, kraftig och väldigt fin planta

Hej! Tack för återkoppling. Njut av växterna. God Jul

Snabb leverans, perfekt packad och underbar växt

Réponse : Plantredo

Vad bra att du gillar det vi gör. Vi uppskattar din återkoppling! Tack!!

Stort TACK!

Snabb leverans, väldigt snyggt förpackad, verkade personlig och varm

Réponse : Plantredo

Tack tack tack. Vi jobbar på så bra vi kan! God Jul!

En savoir plus sur les différents types d'avis.