Fina växter bra priser så synd bara att de bara levererar med DHL vill ha med PostNord eller Schenker eftersom jag måste köra 6-8 mil gäller tidigare beställningar

Fick först ett annat paket, blev besviken och tänkte att det skulle bli krångel. Men Plantredo kom på det innan mig och hade skickat min växt strax efter så jag fick både ett extra paket med små växte... Voir plus

Väldigt seriöst företag! La en beställning sent en torsdag, fredag fick jag ett mejl att min order kommer gå iväg på måndag för att mina växter inte skulle fastna i något distributionscenter över... Voir plus

Växterna levererades i gott skick och bra förpackade, lite läskigt att beställa en växt som man inte valt själv men min silverranka var jättefin, fyllig och inga tråkiga blad! Jag räddade också en väx... Voir plus

1. Service de plantes d'intérieur
  2. Livraison de fleurs
  3. Marché aux fleurs
  4. Jardinerie
  5. Boutique de cadeaux
  6. Pépinière

Grönt är skönt! På plantredo.com säljer vi ett noga utvalt sortiment av krukväxter med tillbehör samt inspirerar dig till ett grönare liv 🌿

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Snabb leverans, fint skick, leverades välpackat och fuktigt!

4 décembre 2023

Réponse : Plantredo

Tack för att du har tagit dig tid att återkoppla! Toppenbra att det fungerar. God Jul

Dålig kundtjänst

Fina växter och bra paketerat. Måste tyvärr ge dåligt omdöme då jag har försökt kontakta kundservice i nästan 1 månad.
En kruka var skadad vid leverans, så mejlade till kundtjänst som angivet men har inte fått något svar på nästan 1 månad. Helt knäpptyst, trots att de lovar att svara inom 2 dagar.

16 novembre 2023
Avis spontané

Réponse : Plantredo

Hej Emma. Vi ursäktar oss så mycket för att du inte har fått respons. Återkom gärna igen om du behöver så ska vi fånga upp det och hitta en väg framåt. Hoppas detta löser sig för dig. Med vänliga hälsningar! Claes på Plantredo

Små rangliga plantor

Små plantor. Saknades 3 plantor vid leverans
Vid leverans av de saknade plantorna var de förpackade i väldigt liten kartong och en planta var helt deformerad av att varit för hårt förpackad.

27 novembre 2023

Réponse : Plantredo

Hej Matilda, vad synd att det har blivit så i detta fall. Vi försöker alltid packa så växterna ska må så bra som möjligt. Tyvärr har det blivit fel denna gång. Vi hoppas att vi får fler chanser!
Mvh. Claes på Plantredo

Rekommenderas jättefina växter

Fin köpupplevelse, allt fungerade perfekt från beställning till leverans. Jag är så nöjd med mina växter. 😀
Rekommenderar Plantredo varmt.

28 novembre 2023

Réponse : Plantredo

Tack för härlig återkoppling! Välkommen tillbaka ;-)

Rekommenderas

Fina blommor och jättebra service.

27 novembre 2023

Réponse : Plantredo

Hej, ledsen för att det har blivit försening med din order. Återkoppla gärna till kundservice@plantredo.com så hittar vi en lösning.
Mvh, Plantredo

Snabba och bra!

Snabb leverans och växterna var i fint skick trots några dagars väntan på posten.

Réponse : Plantredo

Hej, tack för återkoppling! Ibland tar det lite tid och ofta beror det på att vi hamnar mellan upphämtningar från våra leverantörer. Vi försöker hela tiden göra bättre!

Nöjd kund 💐

Fina växter
Jättebra packat vid postorder

Réponse : Plantredo

Tack för din återkoppling. Ursäkta sent svar.
Välkommen tillbaka!

Perfekt!

Snabbt. Bra och säkert packat. Växten var i perfekt skick när jag fick den levererad.

Réponse : Plantredo

Hej och tack! Härligt att allt gick bra. Njut av växten :-)

En kruka var sönderslagen och två…

En kruka var sönderslagen och två växter skadade. Fick återbetalning efter att ha skickat bilder men kommer nog inte handla här igen.

Réponse : Plantredo

Hej, Vad tråkigt att höra. Återkom gärna och prova oss igen. Vi ska försöka lösa så du blir nöjd!

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans, omsorgsfullt paketerat, rimliga priser och varorna motsvarade förväntningarna! Nöjd kund.

7 novembre 2023
Avis spontané

Réponse : Plantredo

Tack för feedback! Välkommen tillbaka :-)

I' AM NOT RECEIVE MITT PACKET,

I' AM NOT RECEIVE MITT PACKET,
JA VILL GÄRNA BYTA ADRESS
GRANGÄRDEN 3 LGH 1202
435 31 MÖLNLYCKE

1 novembre 2023

Réponse : Plantredo

Hej, när du har problem så är det bra om du kontaktar kundservice. Maila på kundservice@plantredo.com.
Hoppas vi hittar en lösning på detta.

Snabbheten

Réponse : Plantredo

Tack för feedback! Ha en finfin dag!

Lovely plants!

I ordered twice already from here this month, overall I am very satisfied! The store has a diverse range of plants (and some nice plant pots too), delivery was fast (to a delivery center close to my place), and all products arrived very well packaged, in great condition and similar to the pictures on the website. I definitely recommend!

Réponse : Plantredo

Great to hear. Enjoy the plants and welcome back!

Alltid lika fina växter

Alltid lika fina växter, välmående och ordentligt packade

9 octobre 2023

Réponse : Plantredo

Tack för din kommentar. Uppskattas.

Kvalitet

Bra kvalitet och snabb leverans

9 octobre 2023

Réponse : Plantredo

Tack för återkoppling. Vi hoppas du njuter av växterna och välkommen åter!
Anna på Plantredo

En savoir plus sur les différents types d'avis.