Plastbutikken.dk Avis

1 694
TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestilte polycarbonat 10 x 100 mm. Kom til tiden som lovet Den ene var klar polykarbonat, Den anden var hvid polycarbonat i stedet for grå/røgfarvet som bestilt. For mig betyder det... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super behandling v/ skadet vare. Varen var beskadiget under transport. Plastbutikken skulle have billeddokumentation og sendte en ny uden beregning. Sød og saglig telefonbetjening. Der vil jeg handle... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte vores nye Corion plader mandag sidste uge og allerede fredag samme uge modtog vi pladerne i specialmål med GLS. Så kan det vist ikke gøres meget bedre. Så meget tilfreds og samme med GLS.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis dette firma solgte biler ville de nok skrive noget i retning af - “sælges uden vinterdæk” Når varen så kom, kom den nok uden hjul! Købte et lamelgardin til fryser, hvor der ikke er skruer,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de bricolage
  2. aussi dans
  3. Marché de matériaux de construction

Écrit par l'entreprise

På Plastbutikken.dk finder du plastplader i flere farver og tykkelser, både almindelige og brudsikre. Vi har også termotage til udestuer og carporte. Vi tilskærer på dine ønskede mål.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 694)

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej,

Dejligt at høre, at du har oplevet en hurtig levering – det er noget, vi prioriterer højt hos os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Sig endelig til, hvis du har brug for vejledning til fremtidige køb eller har anden feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling og hurtig levering.

Nem bestilling og hurtig levering.
Kan kun anbefales

8 août 2025

Hej,

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede både bestilling og levering som nem og effektiv. Din anbefaling betyder meget for os – tak fordi du deler din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

God hjemmeside og god service

God hjemmeside. Let at finde det der skal bruges.

27 juillet 2025

Hej,

Det glæder os at høre, at du fandt vores hjemmeside brugervenlig og nem at navigere i – det er netop vores mål, at det skal være let at finde det, man har brug for. Tak for din positive feedback.

God kvalitet

God kvalitet

3 août 2025

Hej,

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten – det er noget, vi går højt op i. Tak fordi du deler din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Alt er bare perfekt.

1 août 2025

Hej,

Hvor er det skønt at høre, at alt har været perfekt – og at leveringen gik hurtigt. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Noté 1 sur 5 étoiles

Prøvede gentagne gange at ringe for at…

Prøvede gentagne gange at ringe for at annullere ordre, men ingen kontakt, så det var bare at betale og se glad ud

30 juillet 2025

Hej Michael,

Vi har i øjeblikket sommerferieåbningstider på vores telefoner - fra kl. 9-12 mandag - torsdag. Det fremgår også af vores kontaktside.

Ring til os på tlf. 52 51 77 60 eller alternativt skriv til os på salg@plastbutikken.dk - så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Gode produkter

Gode produkter, let overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. 😊👍

29 juillet 2025

Hej,

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både produkterne, hjemmesiden og leveringen – det sætter vi stor pris på! Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hurtigt levering fin service

Hurtigt levering fin service

27 juillet 2025

Hej,

Det glæder os at høre, at du har oplevet hurtig levering og god service – det er lige præcis det, vi sigter efter. Tak fordi du delte din oplevelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Savnede leveringsdato ellers ok

God generel beskrivelser af produkt på hjemmeside, kunne ønske lettere tilgængelighed af specifikationer i forhold til mål mm.
Jeg savnede leveringsdato på ordrebekræftelse, og fik ingen besked om afsendelse. Varerne kom hurtigt, men det er svært at planlægge, når man ikke kender leveringsdato.
Lidt svære at komme i kontakt med pga sommerferie, da telefonen ikke svares i ferien. Ok ventetid på mail i stedet.

10 juillet 2025

Hej,

Tak for dine konkrete input – det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at varerne kom hurtigt frem, men vi forstår godt, at det kan være frustrerende at mangle en præcis leveringsdato. Vi skriver de forventede leveringstider på vores hjemmeside, men i praksis kender vi ofte først den præcise leveringstid, når varen bliver afsendt – og her vil den typisk blive leveret allerede næste hverdag.

Med hensyn til kontakten, har vi i sommerferien haft begrænsede åbningstider og ikke været tilgængelige på telefon, hvilket vi har oplyst på vores hjemmeside. Vi har dog besvaret mails løbende og så hurtigt som muligt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der har været en super service fra…

Der har været en super service fra start til slut trods der er ferie hurtigt tilbage melding god oplevelse

18 juillet 2025

Hej,

Det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet super service hele vejen igennem – også selvom det har været ferieperiode. Vi gør vores bedste for at være tilgængelige og give hurtige tilbagemeldinger, så det glæder os meget, at det er lykkedes, og at du har haft en god oplevelse.

Flot Corian plade

Flot Corian plade, meget hurtig levering og flot tilskåret.

16 juillet 2025

Hej,

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og præcisionen af din Corian-plade – og at leveringen gik hurtigt. Det er præcis den oplevelse, vi håber at give vores kunder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Levering inden for samme uge selvom det…

Levering inden for samme uge selvom det er ferie tid og butikken holder sommerferie

14 juillet 2025

Hej,

Det glæder os meget at høre, at du fik leveret din ordre hurtigt – selv i ferietiden. Vi bestræber os på at holde en stabil og effektiv levering, også når butikken holder sommerferie - og vi er lavt bemandede - så det er skønt at høre, at det er lykkedes i dit tilfælde.

Hurtigt og professionelt

Hurtigt og professionelt. Fantastisk!

14 juillet 2025

Hej,

Tusind tak for de pæne ord – det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både hurtig og professionel service. Vi er glade for, at du er tilfreds!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte vores nye Corion plader mandag…

Så kan det vist ikke gøres meget bedre.
Så meget tilfreds og samme med GLS.
Kan kun anbefale denne producent/leverandør.

26 juin 2025

Tak for din anmeldelse,

Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en så god oplevelse med både bestilling og levering af jeres Corion plader! Det glæder os, at leveringen gik hurtigt og effektivt, og at I er tilfredse med både produktet og servicen fra GLS. Tusind tak for anbefalingen – det betyder meget for os.

Kan anbefales

27 juin 2025

Tak for din anmeldelse,

Tak for din anbefaling – det betyder meget for os! Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse.

Hurtig leverance

Hurtig leverance

30 juin 2025

Tak for din anmeldelse,

Vi er glade for at høre, at leveringen gik hurtigt – det er altid vores mål at få varerne hurtigt frem til kunderne. Dejligt at det levede op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Alt som det skal være

26 juin 2025

Tak for din anmeldelse,

Hvor er det dejligt at høre, at alt gik som det skulle, og at leveringen var hurtig – præcis som vi stræber efter. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover.

Alt forløb fint og hurtigt

Alt forløb fint og hurtigt

10 juin 2025

Tak for din anmeldelse,

Det glæder os at høre, at alt forløb fint og hurtigt – det er lige præcis den oplevelse, vi stræber efter at give vores kunder.

Noté 5 sur 5 étoiles

De varer jeg bestilte kom til den tid…

De varer jeg bestilte kom til den tid der var lovet

9 juin 2025

Tak for din anmeldelse,

Vi er glade for at høre, at dine varer ankom som lovet – det betyder meget for os at kunne levere til tiden og leve op til vores kunders forventninger.

Tak for din anmeldelse,

Vi er glade for, at du har oplevet en hurtig ekspedition – det er præcis den service, vi ønsker at levere hver gang.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus