Plastbutikken.dk Avis

1 694
TrustScore 4 sur 5

4,2

Bestilte polycarbonat 10 x 100 mm. Kom til tiden som lovet Den ene var klar polykarbonat, Den anden var hvid polycarbonat i stedet for grå/røgfarvet som bestilt. For mig betyder det... Voir plus

L'entreprise a répondu

Super behandling v/ skadet vare. Varen var beskadiget under transport. Plastbutikken skulle have billeddokumentation og sendte en ny uden beregning. Sød og saglig telefonbetjening. Der vil jeg handle... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte vores nye Corion plader mandag sidste uge og allerede fredag samme uge modtog vi pladerne i specialmål med GLS. Så kan det vist ikke gøres meget bedre. Så meget tilfreds og samme med GLS.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hvis dette firma solgte biler ville de nok skrive noget i retning af - “sælges uden vinterdæk” Når varen så kom, kom den nok uden hjul! Købte et lamelgardin til fryser, hvor der ikke er skruer,... Voir plus

1. Magasin de bricolage
  2. aussi dans
  3. Marché de matériaux de construction

Écrit par l'entreprise

På Plastbutikken.dk finder du plastplader i flere farver og tykkelser, både almindelige og brudsikre. Vi har også termotage til udestuer og carporte. Vi tilskærer på dine ønskede mål.

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 694)

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det jeg bestilte kom til tiden

Det jeg bestilte kom til tiden, og var helt i orden, ikke sidste gang jeg bruger dem. Prisen var ok.

11 avril 2025

Tak for din anmeldelse.

Skønt at høre, at din bestilling kom til tiden og levede op til dine forventninger. At du overvejer at handle hos os igen, er den bedste ros, vi kan få. Vi bestræber os altid på at tilbyde fair priser og levere varer i god stand.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller har andre spørgsmål fremover.

Nem og overskuelig webshop

Nem og overskuelig webshop- hurtig levering.
Det er bare top klasse. 👍

12 avril 2025

Tak for din anmeldelse.

Fantastisk at høre, at du synes, vores webshop er nem at bruge, og at leveringen var hurtig. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder – enkelt, hurtigt og i topklasse!

Har du brug for hjælp eller spørgsmål fremover, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Hurtige og klare

10 avril 2025

Tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre, at du oplevede vores service som både hurtig og klar. Vi gør altid vores bedste for at sikre en smidig og tydelig oplevelse for vores kunder.

Har du anden feedback til os - så vi kan gøre os fortjent til den sidste stjerne - må du endelig ikke tøve med at kontakte os!

Altid præcise mål

12 avril 2025

Tak for din anmeldelse.

Skønt at høre, at du oplever vores levering som hurtig, og at de bestilte varer altid kommer i præcise mål. Det er netop sådan, det skal være! Vi sætter en ære i at levere både hurtigt og præcist.

Tøv ikke med at skrive, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover.

Plastbutikken.dk

Er uforstående hvorfor man ikke kan få…

Er uforstående hvorfor man ikke kan få korte stykker rundstang når man kan få plader på mål.
Mangler tekniske data vedr. de enkelte produkter.
Alt for lang, telefonisk ventetid og for inkompetent, telefonisk rådgivning.
Jeres priser er i overkanten af det acceptable.

8 avril 2025

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger. Det er ærgerligt, at du har oplevet udfordringer med at få korte stykker rundstang, manglende tekniske data på produkterne og lang ventetid på telefonen. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at tilbyde.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores kundeoplevelse, og din feedback er utrolig værdifuld for os. Du er meget velkommen til at uddybe din oplevelse direkte til os på trustpilot@plastbutikken.dk, så vi kan få mulighed for at dykke længere ned i din feedback og hjælpe dig bedst muligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hurtig levering.

8 avril 2025

Tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre, at du oplevede en hurtig levering. Det er præcis, som det skal være! Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder får deres varer hurtigt og uden problemer.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover.

Plastbutikken.dk

Bestilte et spejl 180x220 modtog det…

Bestilte et spejl 180x220 modtog det før forventet

4 avril 2025

Tak for din anmeldelse.

Skønt at høre, at dit spejl på 180x220 blev leveret hurtigere end forventet. Det er altid en glæde, når vi kan overraske positivt på leveringstiden.

Har du brug for hjælp til andre køb fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Plastbutikken.dk

Rigtig god betjening og hurtig…

Rigtig god betjening og hurtig levering.
tak for det

4 avril 2025

Tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre, at du har oplevet både rigtig god betjening og hurtig levering. Det er præcis sådan, vi ønsker, at det skal være! Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtig levering

Hurtig levering - super service - gode priser.

2 avril 2025

Tak for din anmeldelse.

Fantastisk at høre, at du oplevede hurtig levering, super service og gode priser. Det er præcis den kombination, vi stræber efter at levere til vores kunder.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

30 mars 2025

Tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre, at du oplevede en hurtig og nem købsproces. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, at det skal være for vores kunder.

Har du brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

ALT VAR OK

ALT VAR OK
Målene passede 100%
Ingen ridser.
Jeg fik det jeg ville ha'.
Tak!
☆☆☆☆☆

29 mars 2025

Tak for din anmeldelse.

Fantastisk at høre, at alt var helt, som det skulle være – præcise mål, ingen ridser, og lige det, du ønskede dig. Det er sådan, det skal være!
Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål fremover.

Varen var nem at finde

Varen var nem at finde, der er en god beskrivelse af egenskaber og afsendelse/modtagelse gik som forventet

24 mars 2025

Tak for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fandt varen nemt, og at produktbeskrivelsen var informativ. At afsendelse og modtagelse gik præcis, som du forventede, er lige præcis, som det skal være!

Har du brug for hjælp eller har andre spørgsmål fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Plastbutikken.dk

Man tror man køber to gang fem glas men…

Man tror man køber to gang fem glas men får 2 styk dårlig hjemmeside

16 mars 2025

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at der har været forvirring omkring din bestilling, og at produktvisningen på hjemmesiden ikke var tydelig. Det er bestemt ikke meningen, og vi ønsker selvfølgelig, at det skal være klart, hvad man bestiller. Jeg tager din feedback videre, så vi kan forbedre vores hjemmeside og undgå lignende misforståelser fremover.

Vi vil meget gerne have, at du uddyber din oplevelse direkte til os på trustpilot@plastbutikken.dk, så vi kan få en bedre forståelse og hjælpe dig bedst muligt.

Vi håber, du kontaktede os direkte, så vi kunne hjælpe med at finde en god løsning. Har du brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at skrive.

Lækkert materiale

Lækkert materiale, hurtig levering🏎️🏁

2 mars 2025

Tak for din anmeldelse.

Skønt at høre, at du er tilfreds med materialet, og at leveringen var lynhurtig. Det er præcis sådan, vi ønsker, det skal være!

Har du brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

det kom på den forkerte adrasse

det kom på den forkerte adrasse

11 mars 2025

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager det sene svar og er kede af at høre, at din levering endte på den forkerte adresse. Det er bestemt ikke meningen, og vi håber, at du kontaktede os direkte, så vi kunne få rettet fejlen og hjælpe dig videre.

Sig endelig til, hvis du, mod forventning, stadig har brug for hjælp.

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig respons, selvom det var hen over weekenden, tommel up 👍

12 mars 2025

Tak for din anmeldelse.

Fantastisk at høre, at du fandt vores hjemmeside nem og overskuelig, og at du oplevede hurtig respons. Det er lige præcis den service, vi stræber efter at levere!

Har du brug for hjælp eller spørgsmål fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Plastbutikken.dk

Leveringen var helt i top

Leveringen var helt i top, meget behagelig person jeg var i dialog med!
Pladen var tiptop, derfor kan jeg kun give
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 février 2025