Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik laat bijna nooit recensies achter, maar voor Pleafs maak ik heel graag een uitzondering. Vanaf het eerste contact ben ik ontzettend attent, zorgzaam en met veel aandacht geholpen. Ook toen ik een p... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben 2 wartmekussens van Pleafs. Helaas gingen beide binnen een jaar kapot. Contact opgenomen met de klantenservices. Jammer genoeg hadden wij blijkbaar een slechte batch gekregen ten tijden van... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na aanschaf in december 2024 elke dag veel plezier van het warmte kussen gehad. Helaas hield het warmte-element er ineens mee op na zo'n 3 maanden. Contact opgenomen met klantenservice van Pleafs. In... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben de warmtekussens van Pleafs besteld als onderdeel van het kerstpakket voor het personeel van onze school. Vanuit het bedrijf (Sydney) werd hierin snel gereageerd en meegedacht. In totaal heb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Fournisseur d'équipements de chauffage

Écrit par l'entreprise

Pleafs® a Dutch innovator in wireless heating solutions. Our stylish, cordless heating cushions and blankets harness energy-efficient graphene technology, offering a portable oasis of warmth wherever life leads. Elevate your moments with Pleafs® – where innovation meets simplicity, and warmth becomes an everyday luxury.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Prima service

Prima service, kussen wel binnen 1 maand stuk dat is wel wat minder. Kosteloos binnen 2 dagen nieuwe onderdelen, top!

10 janvier 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Super goede service, okay product

Super goede service en snelle bezorging. Er was een onderdeel defect in ons kussen, dit gemeld bij de klantenservice, en die stuurde gelijk het vervangende onderdeel kostenloos op. Erg fijn. Het kussen zelf geef ik een 6,5/10 omdat het warmtesysteem niet geweldig is, veel bedrading voelbaar in het kussen en het bedieningspaneel voelt te goedkoop voor de 70piek die je alsnog betaalt.

Super service

Er bleek een klein defect aan de warmtehoes. Na contact met de klantendienst, die nog dezelfde dag meermaals reageerde, kwam een nieuwe hoes al binnen de 24u aan. Ik werd supergoed en vriendelijk geholpen en het warmtekussen werkt perfect.

Top service!

Ontzettend blij met dit heerlijke warmte kussen. Helaas na een maandje in gebruik, werd het kussen niet meer warm. Maar na contact met Pleafs via WhatsApp was het mega snel geregeld dat ik een nieuwe kreeg. Top service!! Kan het iedereen aanraden

8 janvier 2025

Heel fijn kussen!

Hier ook na een klein probleempje gelijk contact via de app. Een nieuw verwarmingselement is onderweg. De kussens zijn super fijn en de batterij gaat lang mee!

8 janvier 2025

Geweldig!!

Ik had eind november een warmtekussen gekocht. Wat was ik daar bij mee! Wat een heerlijk ding! Alleen....na nog geen 1,5 maand werkte hij niet meer. Ik heb meteen gemaild met Pleafs en binnen twee dagen had ik een nieuwe warmtehoes in huis (dat bleek het euvel). Wat een geweldige service!! Ik ben echt super tevreden. Zowel over het kussen als de service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijk kussen en super service!

Een kussen voor kerst gehad. Helaas deed hij het maar een week dus heb ik snel contact opgenomen met Sydney.
Eerst kreeg ik binnen know time een nieuwe hoes opgestuurd, maar helaas deed ie het toen nog niet. Meteen weer contact gezocht en de volgende dag had ik al een nieuwe batterij in huis. Dit bleek de boosdoener. Nu doet m’n kussen het gelukkig weer.
Kortom, super service van dit bedrijf!!

Super service!

Vorig jaar een pleafs kussen aangeschaft. Het kussen bevalt super goed en ik maak er veel gebruik van. Helaas is mijn vorige kussen gesneuveld, waarschijnlijk een defect bij het aan/uit gaan. Ik heb contact gezocht met de klantenservice. Ik had binnen een paar uur al reactie dat ze een nieuw kussen zouden opsturen. Al met al, nog geen 24 uur later, heb ik de nieuwe variant al in huis. Super goede service! Mijn complimenten aan Pleafs. Zeker een aanrader.

Uitstekende service!

We zijn heel tevreden met het warmtekussen! Mooi formaat (45x60), de stof (velour) is stevig en luxe en het kussen warmt goed op. Helaas een klein probleempje met het opladen maar na vlot e-mail contact hebben we de volgende dag meteen een nieuw verwarmingselement en oplader ontvangen. Super service!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldige service!

Wat een geweldige service!! Na de mail aan Sidney dat het kussen niet meer verwarmde, stuurde hij dezelfde dag een nieuw kussen.
Een dikke tien voor dit bedrijf

Heerlijk kussen

Heerlijk kussen, geeft goed zijn warmte af. Het heeft ook een leuk formaat. De stof is zacht en kwalitatief goed.
Jammer genoeg had ik toevallig te maken met een klein defectje, maar nadat ik contact had opgenomen met het bedrijf, heb ik onmiddellijk een oplossing gekregen. Met andere woorden snelle en goede service nadien ook.

Service zoals t hoort

Heel fijn warmtekussen. Helaas was er een defect opgetreden welke na een zeer goed contact met de klantenservice binnen een dag was opgelost. Zo hoort service te zijn 👍

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijk kussen gekregen in het kerstpakket, helaas na een aantal keer gebruiken deed hij het niet meer goed. Gemaild naar de klantenservice, snelle reactie en er werd direct een nieuwe warmte hoes opgestuurd waardoor we het kussen weer snel kunnen gebruiken.

4 janvier 2025

5 Sterren zijn terecht voor Pleafs

Prachtig en zacht kussen. Het is heerlijk warm. Erg blij mee.
Batterij opladen deed het opeens niet meer :( Gelijk gemaild en had direct contact én kreeg een nieuwe binnenhoes.
5 Sterren zijn zeker terecht! Ik ga sparen voor een tweede 💕

10 décembre 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus