Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik laat bijna nooit recensies achter, maar voor Pleafs maak ik heel graag een uitzondering. Vanaf het eerste contact ben ik ontzettend attent, zorgzaam en met veel aandacht geholpen. Ook toen ik een p... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben 2 wartmekussens van Pleafs. Helaas gingen beide binnen een jaar kapot. Contact opgenomen met de klantenservices. Jammer genoeg hadden wij blijkbaar een slechte batch gekregen ten tijden van... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na aanschaf in december 2024 elke dag veel plezier van het warmte kussen gehad. Helaas hield het warmte-element er ineens mee op na zo'n 3 maanden. Contact opgenomen met klantenservice van Pleafs. In... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Fournisseur d'équipements de chauffage

Écrit par l'entreprise

Pleafs® a Dutch innovator in wireless heating solutions. Our stylish, cordless heating cushions and blankets harness energy-efficient graphene technology, offering a portable oasis of warmth wherever life leads. Elevate your moments with Pleafs® – where innovation meets simplicity, and warmth becomes an everyday luxury.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Warmte kussen Pleafs

Het warmte kussen is al weer een paar weekjes in gebruik, het voldoet geheel aan mijn verwachting.
Ik ben er blij mee. De klantenservice is ook prima.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijk kussen en super service

Kussen was snel kapot, maar super goede service. Meteen de volgende dag een nieuwe gekregen. Zijn heerlijke kussens, zelfs op de hoogste stand doet hij het lang. En snel opgeladen! Aanrader!

Noté 5 sur 5 étoiles

Meerdere kussens besteld, heel goed en topservice

Meerdere kussens besteld en telkens zijn de producten er de volgende dag al. De kussens zelf zijn mooi, keurig afgewerkt en de warmte die ze geven is super. Het opladen van 1 accu werkte niet helemaal goed en zonder gedoe direct volgende dag een nieuwe ontvangen. Service is top!

TOP service!

We hebben de warmtekussens van Pleafs besteld als onderdeel van het kerstpakket voor het personeel van onze school. Vanuit het bedrijf (Sydney) werd hierin snel gereageerd en meegedacht. In totaal hebben we 100 kussens besteld met 10 verschillende hoezen zodat er keus was. Iedereen was zeer enthousiast over deze keuze! De komende dagen zal iedereen het kussen verder gaan uitproberen, dus over of en hoe het werkt kunnen we nog niets zeggen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een service bij Pleafs!

Wat een service bij Pleafs!
we hadden zelf een foute bestelling gedaan en dit was binnen 1 dag opgelost. verder is het een heel mooi product, super leuk als relatie- of kerstgeschenk. wij bevelen het iedereen van harte aan.

Groetjes, Bram (ISA Europe).

17 décembre 2024

Top service van Pleafs

Top service van Pleafs! Warmtekussen cadeau gedaan aan mijn vriendin. Na een aantal dagen werkte hij niet meer. We hebben een nieuw exemplaar opgestuurd gekregen. Hier een tevreden klant 👍🏻

9 décembre 2024

Best of all ever!!!

Best of all ever!!!
Ich liebe diese Kissen! Wärme, sogar Hitze, wenn ich es bei Stufe 3 betreibe, an jedem Ort!
Wer wie ich mit Rückenschmerzen gestraft ist, der wird ohne pleafs nirgendwo mehr ohne hingehen.
Der Service ist fassungslos schnell und unbeschreiblich hilfsbereit! Wobei es mir nur um reine Informationen ging und nicht um Reklamation oder Probleme. Und das in der heutigen "Service- Wüste"!!!
Hatte schon überlegt, mir noch ein Kissen zu holen, da ich meins aber eh immer mitnehme,...
Ist aber ein suuuuper Geschenk. Auch oder gerade für Frostbeulen. Jetzt im Winter!

Warmte kussen Pleafs

Aantal dagen geleden een warmte kussen gekocht bij Pleafs. Volgende dag in huis. Uitstekende levertijd dus! Ik zou iedereen dit warmte kussen aanraden voor de koude dagen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Warmtekussen met een persoonlijk tintje!

Al een tijdje werk ik met veel plezier met Sydney (Pleafs) om de kussens een persoonlijk karakter te geven.De (warmte)kussens van Pleafs zijn van mooie luxe kwaliteit en mooi te verwerken. De communicatie verloopt soepel, duidelijk en snel.
Hoop nog lang deze samenwerking voort te mogen zetten en veel van deze mooie, lekkere warme kussens te mogen verwerken😁

15 décembre 2024

Gewoon top!

Warmtekussen besteld en inmiddels al in huis maar moet nog gebruiksklaar gemaakt worden. Onder de indruk van de service en klantvriendelijkheid van Sydney van Pleafs. Daarnaast zeer snel verzonden. Dit kussen is een kerstcadeau voor mijn moeder maar de kans is groot dat hier binnenkort ook zo'n Pleafs kussen op de bank ligt

13 décembre 2024

Net het dekentje uitgetest

Net het dekentje uitgetest . Het wordt zalig behaaglijk warm . Zalig voor mijn spierpijn.
De communicatie met pleafs is ook de Max .

Perfecte aankoop

Annick

13 décembre 2024

Top bedrijf!

Super goeie service en heerlijk warme maar ook prachtige warmtekussens! Wij zijn er erg blij mee en kunnen iedereen adviseren om een kussen via Pleafs te bestellen.

Aanrader!!

Aanrader! Uitstekende kwaliteit voor deze prijs, beter ga je denk ik niet vinden. Snelle levering en top service, wij zijn super tevreden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Top warmtekussen met top service !!!

Wat ben ik blij met dit betaalbare warmte kussen.. mijn artrose handjes bekomen helemaal als ik ze hierop leg ! Tevens ben ik een koukleum en dan is zo'n kussen ook heerlijk om tegenaan te liggen. Er was een probleempje met de bediening van het kussen , maar nadat ik contact had gezocht met Sydney zou hij dat oplossen.. 2 dagen later kwam er een nieuw onderdeel binnen bij me en na vervanging doet hij het fantastisch!! Top kussen met top service !!

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige persoonlijke & snelle service!

Een warmte kussen besteld bij Sydney, het kussen nog niet ontvangen dus kan nog niks zeggen over de kwaliteit van het product, maar verwacht geen problemen. Het contact en de service echter zeker 5 sterren waard! Sydney heeft mij geholpen een product te bestellen in pre order, zodat ik zeker weet dat ik het juiste kussen ontvang als deze weer op voorraad is.

11 décembre 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus