Pletfri vinduespoleringAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Pletfri Vinduespolering udfører et flot stykke arbejde, kommer til tiden og er effektive. Vi har brugt firmaet i snart et par år og har altid været tilfredse!

Noté 4 sur 5 étoiles

Første besøg af Pletfri. Fine, rene vinduer. Dog er et enkelt ikke taget, men sandsynligvis fordi der foran vinduet står en bænk, som jeg skulle have flyttet, inden de kom.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er så glad hver gang de pudser/vasker mine vinduer De er plet og stribede og karmene er tørret af. De gør deres arbejde så godt. Kan varmt anbefale dem

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun være tilfreds , altid fine rene vinduer. Fin service, med besked et par dage før i kommer , hurtig og nem afregning

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Helt rene vinduer

Jeg er så glad hver gang de pudser/vasker mine vinduer

22 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Endelig en vinduespudser hvor jeg er…

Endelig en vinduespudser hvor jeg er 100% tilfreds. Kan kun anbefale Pletfri vinduespolering

4 juillet 2026

Hej viola

Vi takker mange gange for din anmeldelse

Vi ser frem til at komme og ordne dine vinduer i fremtiden 🙏🏻

Første besøg af Pletfri

30 juin 2026

Hej Ann

Tak for din anmeldelse
Vil du ikke sende os en besked med et billed af det manglede vindue, hvor bænken står

Fordi der var et vindue der ikke var lukket da vi kom i går og så kan vi ikke vaske det, da der ville komme vand ind i huset

Noté 5 sur 5 étoiles

De kommer den dag de har sagt og mine…

De kommer den dag de har sagt og mine vinduer er fine og rene, når de har været der 😊.

8 juin 2026

Tak for din anmeldelse
Den sætter vi pris på 🙏🏻🌞

Fine og rene vinduer👍

8 juin 2026

Tak for din anmeldelse

Er glad for at høre det bare fungere

Vinduerne er fint vasket

Vinduerne er fint vasket og ville have fået 5 stjerner hvis kanter rundt lige blevet tørret af

5 juin 2026

Réponse de Pletfri vinduespolering

Tak for at bruge tid på at skrive en anmeldelse det betyder meget for os

Ift aftørring af det ikke noget der er en del af din aftale, derfor er det ikke noget der er blevet gjort, men jeg vil gerne notere på opgaven vi lige skal have en klud med rundt til det hvis behovet er der

Så vi måske kan få den sidste stjerne

God weekend

Tilfreds kunde

Hurtig og veludførte arbejde. Tak for det og vi ses igen😊.

5 juin 2026

Hej liz

Tak for din 4 stjernet anmeldelse
Jeg ville ønske du havde taget kontakt til os for at kunne udbedre fejlen

Jeg kommer gerne forbi i morgen og får det taget og så håber jeg vi er 5 stjerner værd

For at få 5 stjerner

For at få 5 stjerner , skal glastlisterne aftørres efter vask

4 juin 2026

Hej Gitte

Tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse

Der er ikke aftørring med i din aftale, jeg kigger gerne på det da vi kan se du er en kunde hos os længe

Hilsen Kristian.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus