Pletfri Vinduespolering udfører et flot stykke arbejde, kommer til tiden og er effektive. Vi har brugt firmaet i snart et par år og har altid været tilfredse!
L'entreprise a répondu
Første besøg af Pletfri. Fine, rene vinduer. Dog er et enkelt ikke taget, men sandsynligvis fordi der foran vinduet står en bænk, som jeg skulle have flyttet, inden de kom.
L'entreprise a répondu
Jeg er så glad hver gang de pudser/vasker mine vinduer De er plet og stribede og karmene er tørret af. De gør deres arbejde så godt. Kan varmt anbefale dem
L'entreprise a répondu
Kan kun være tilfreds , altid fine rene vinduer. Fin service, med besked et par dage før i kommer , hurtig og nem afregning
L'entreprise a répondu
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Har absolut intet at klage over. Kristian sender sms dagen inden med ca tidspunkt for polering - og DET er dejligt.
Vores vinduer er bare flotte når han kører igen. Så 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra
Gik fra vinduespudsning til vinduesvask hvor rammerne også var med,til samme pris. God service og hurtig svar ved spørgsmål.
Meget tilfreds! Resultatet er perfekt, og en god pris 👌🏽🤩👏🏼
Pletfri Vinduespolering v/ Kristian udfører helt vildt fantastisk flot arbejde, og ganske som navnet siger- helt pletfrit💪🏻😊
Og så er Kristian tilligemed en gennemsympatisk og energisk person
Vi kan kun give ham de allerbedste anbefalinger med på vejen.
Jeg er så tilfreds. Dejlig at i tar kanterne. ♥️i er bare dygtige
Vi har brugt pletfri i et lille års tid og alt har skinnet til ug. De har altid overholdt aftaler og har vi haft et tidspunkt hvor vi ikke har været hjemme er dette også blevet løst. De varmeste anbefalinger fra os
Mvh Thomas og Rikke
Super professionel og virkelig flot arbejde.
Overholder alle aftaler og giver løbende besked om et forestående besøg.
Helt klart en vinduespudser jeg vil anbefale
Virkelig tilfreds
Hurtig og effektiv.
Det er altid en fornøjelse når vores vinduespudser har været forbi.
Kan klart anbefales. 🤩
Super god og hurtig service. Det ser altid pæn ud når pletfri har været der.
Super service og vinduespudsning i verdensklasse ⭐️
Jeg var yderst tilfreds med udførslen og grundigheden af opgaveløsningen, samt prisen.
Det er dejligt at man stadig kan få vasket sine vinduer på gammeldags facon.
Dejligt vinduerne bliver pudset istedet for vasket 💪. Glædelig jul og godt nytår 🎄⚡️
Super god service og flot arbejde.
Kan kun anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️