PlexidoAvis

TrustScore 4 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Kupiłam od was lampkę dla mojego kuzyna, na 18 urodziny w formie prezentu. Był to samolot, w oprawie niebieskiego światła, bez konkretnej marki modelu. Kuzyn był bardzo zadowolony, jest wielkim fanem... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zdecydowaliśmy się na zakup lampki na prezent. Szybka realizacja indywidualnego zamówienia z personalizacją. Sama lampka robi super wrażenie i jest świetnym pomysłem na dekoracje młodzieżowego pokoju.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Serdecznie nie polecam! Produkt dwa razy reklamowany i dwa razy odsyłany na mój koszt ze względu na wady. Najpierw plamy na pleksie, a potem za gruba pleksa, która się nie mieściła w podstawce. Dwutyg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Sprawiłem mojemu Bratu świetny prezent urodzinowy-lampka ze zdjęciem.Swietnie wykonana,wspaniale się prezentuje,cena jak najbardziej adekwatna do wyrobu a przede wszystkim nie trzeba czekać zbyt dług... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Jesteśmy młodym, ale doświadczonym i prężnie rozwijającym się zespołem. Każdego dnia realizujemy nowe pomysły i poszerzamy ofertę personalizowanych produktów, aby sprostać wymaganiom naszych klientów, którzy są dla nas najważniejsi. Stawiamy przede wszystkim na nowoczesność, dlatego dokładnie śledzimy trendy i zmiany na rynku, aby być na bieżąco w branży dedykowanych prezentów. Przy personalizacji zwracamy szczególną uwagę na detale, aby klient dostał w pełni unikalny produkt, który sprawi radość każdemu.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 61 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

119 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

IDEALNY PREZENT

Lampka Led to idealny prezent dla bliskiej osoby. Firma godna polecenia. Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka realizacja, przyjemny kontakt a wykonanie to perfekcja. 6 na 5 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

29 mai 2024

Bardzo dziękujemy za pozytywną recenzję 💜

Super obsługa

Super obsługa! Mimo pomyłki Pani szybko zareagowała i wysłała mi poprawny produkt bez najmniejszego problemu. Warto wspomnieć, że szybka obsluga i sympatyczna

24 mai 2024

Bardzo dziękujemy za pozytywną recenzję 💜

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam - Lampka rewelacyjna!

Najpierw zamówiliśmy na urodziny kolegi lampkę od Plexido na stronie Empiku. Lampka jest rewelacyjna!

W firmie stwierdziliśmy że chcemy taką samą ale z logiem firmy. I taką nam zrobili :) paczka przyszła na drugi dzień.
Jesteśmy bardzo zadowoleni.

22 mai 2024

Bardzo dziękujemy za miłe słowa 💜

Noté 5 sur 5 étoiles

Pragnę podziękować pani Sandrze za…

Pragnę podziękować pani Sandrze za bardzo miłą współpracę i doradztwo oraz za szybką realizację zamówienia , zamawiałem 4 sztuki pamiątek grawerowanych i jestem bardzo zadowolony z wykonania zamówienie oraz czasu dostawy polecam firmę Plexido w 💯 procentach znają się na rzeczy.🎁

18 mai 2024

Bardzo dziękujemy za miłe słowa 💜

Noté 1 sur 5 étoiles

Więcej nie dokonam zakupu w tej firmie

Więcej nie dokonam zakupu w tej firmie. Dokonany przelew brak wysłania zamówienia, po długim dzwonieniu z innego nr telefonu niż było zamówienie (telefon nie był odbierany z którego było zamówienie)i opominaniu się paczka została wysłana.

2 avril 2024

Dzień dobry 😊
Najmocniej przepraszamy za niedogodności. Nasi konsultanci starają się odbierać wszystkie połączenia w godzinach 7:00-15:00 każdego dnia roboczego. Oddzwaniają również na nieodebrane połączenia. Będziemy wdzięczni za kontakt zwrotny z naszym Działem Obsługi Klienta pod numerem telefonu: 56 6560100 lub mailowo: kontakt@plexido.pl
Bardzo zależy nam na pozytywnym rozwiązaniu sytuacji. 💜

kupiłem dla dzieci

kupiłem dla dzieci, są bardzo zadowolone, polecam

5 février 2024

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię 💜

stracone pieniądze

szkło się kołysze, prosiłam o napis który podałam dostałam jakiś dodatkowy o którym nie było nawet mowy, a zdjęcie nie przypomina nawet zdjęcia jest zielone a takiego nie bylo gdy wysyłałam

12 février 2024

Dzień dobry 😊
Najmocniej przepraszamy - prosimy o kontakt zwrotny z naszym Działem Obsługi Klienta pod numerem telefonu: 56 6560100 lub mailowo: kontakt@plexido.pl
Z chęcią wymienimy lampkę na nowy egzemplarz. Bardzo zależy nam na pozytywnym rozwiązaniu sytuacji. 💜

Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam zakupu lampki od tej firmy

Nie polecam zakupu lampki od tej firmy. Kupiłam na prezent i się zawiodłam, produkt sam się włącza, nawet po jego wyłączeniu. Prosiłam o wysłanie nowej (myślałam, że tylko z tą jest taki problem), ale się okazało, że kolejna podstawka również samoistnie się włącza. O tyle dobrze, że zwrócono mi pieniądze.

25 décembre 2023

Dzień dobry 😊
Najmocniej przepraszamy - bardzo mi przykro iż spotkała Panią taka sytuacja.
Wprowadziliśmy dodatkowe procedury mające na wyeliminowanie wadliwych podstawek - nasz dział jakości weryfikuje każdy przedmiot przed wysyłką.
Prosimy o kontakt zwrotny z naszym Działem Obsługi Klienta pod numerem telefonu: 56 6560100 lub mailowo: kontakt@plexido.pl - postaramy się zrekompensować niedogodności związane z zamówieniem.

Bardzo dobra obsługa klienta

Bardzo dobra obsługa klienta. Widać profesjonalizm i chęć pomocy klientowi, duża elastyczność działania. Produkt bardzo dobrej jakości.

7 février 2024

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię 💜

Noté 4 sur 5 étoiles

Plexido

Firma bardzo dba o klienta.

29 janvier 2024

Dzień dobry 😊
Najmocniej przepraszamy. Widzę w systemie iż wysłaliśmy do Państwa nową tablicę świetlną z poprawnym napisem oraz nową podstawkę💜
Zespół Plexido

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus