Pling Avis 277

TrustScore 2.5 sur 5

2,4

Jeg synes måske selve læseoplevelsen kunne have været bedre. Siderne loader ret langsomt - i hvert fald på en iPad. Det gør det langsommeligt at læse eller “flippe” hurtigt igennem. Man skal være MEG... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har læst mange af nedenstående anmeldelser og kan stort set genkende samtlige nævnte problemer. Respekt for man svarer hver enkelt indlæg med standardsvar, selv en blind må kunne se, at det der e... Voir plus

L'entreprise a répondu

Et hyggeligt abonnement, men irriterende at man er så længe om at lægge de nye blade ud på siden. Har ringet til Aller og gjort opmærksom på dette tilbagevende problem. De indrømmer at andre abonnent... Voir plus

L'entreprise a répondu

Meget godt produkt, når det virker. Desværre er det nu anden gang på 6 mdr, at jeg ikke kan læse Pling på min iPad. Selvom jeg betaler løbende abonnement, insisterer appen på at jeg ikke har betal... Voir plus

1. Service d'informations

Informations provenant de diverses sources externes

Pling giver dig alle dine favoritblade og magasiner samlet i én app, så du altid har det nyeste nummer lige ved hånden, uanset om du er derhjemme, i toget eller på ferie. Med pling får du adgang til de største danske ugeblade og magasiner fra SE og HØR, femina, BILLED-BLADET, Mad & Bolig og IN. Du får også adgang til nogle af verdens bedst sælgende internationale magasiner som bl.a. Vanity Fair, Time, The New Yorker, Rolling Stone og Condé Nest Traveler.

• Havneholmen 33, 1561, København V, Danemark

• pling.dk

2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Pladsbesparende

En dejlig form for tilgang til ugeblade og magasiner, hvor man ikke ender med kurve fyldt med halvlæste ugeblade.

Kære Hanne

Mange tak for den flotte anmeldelse :-)

Dejlig nemt at bruge

Dejlig nemt at bruge, kunne dog godt bruge alle ugeblade.

Kære Bente

Mange tak for din anmeldelse ;-)

KH Sannie

Kunne godt tænke mig man kunne udskrive…

Kunne godt tænke mig man kunne udskrive kryds og tværs siderne i normal størrelse ikke billedstørelse ellers er jeg godt tilfreds.

Kære Anne-Marie

Den feedback tager jeg videre til vores udviklere :-)

Tak fordi du skrev.

KH Sannie

Jeg har stor fornøjelse af Pling

Jeg har stor fornøjelse af Pling, hvor jeg vælger de magasiner som har min interesse.
Prisen syntes jeg også er ok.

Kære Hedvig

Rigtig mange tak :)

Nemt og billigt

Nem og dejlig måde holde div. Blade på og så billigt

Kære Marianne

Mange tak for det og de 5 stjerner :-)

Først og fremmest

Først og fremmest, fint når det virker, men tit så går et blad i sort, og skal slettes og hentes igen før det kan læses, nogen gange skal selve app'en også slettes og installeres for at den overhovedet virker.
Har på et tidspunkt skrevet til jer pr. Mail fik ingen svar.
Kan lide at have pling men det må være frustrerende for dem som ikke ved hvad de skal gøre for at få pling til at virke.
Måske i skulle skæve lidt til flipp deres app fungere altid.

Kære Anne

Med den seneste opdatering skulle vi gerne være kommet de mest hyppige crash-oplevelser til livs, men det er svært at opnå en fuldkommen crash-fri applikation på tværs af alle enheder. Som applikationen løbende opdateres, opstår nye udfordringer, og disse kan føre til crash og sorte skærme. Det forsøger udviklerne selvfølgelig at gøre Pling fri af. Vi gør hvad vi kan for at løse problemet :-)

Fungerer sådan set fint

Fungerer sådan set fint , men det er til tider lidt sløvt med de nye numre.

Kære Lise

Den feedback tager jeg straks med tilbage.

De bedste hilsner
Sannie

Ugeblade.

God måde at holde ugeblade på.

Kære Jens

Mange tak :-)

Fungerer helt upåklageligt

Fungerer helt upåklageligt - særlig skønt på rejser mv.
Som lidt analogt anlagt kan jeg godt savne sanseindtrykket fra et trykt blad - til gengæld får du mange ugeblade...

Kære Annette

Det er så godt at læse. Rigtig mange tak for din feedback ;-)

Fungerer bare

Masser af blade samlet et sted både danske og udenlandske

Kære Pia

Mange tak ;-)

Fungerer perfekt

Fungerer perfekt. Mange udenlandske titler. Bredt udvalgt

Kære Lotte

Mange mange tak :)

Mange blade

Det er dejligt med alle de forskellige magasiner, men mange gange kan man ikke komme ind på dem, eller også er de ikke på listen selv på udgivelsesdatoen

Kære Anne-Louise

Tak for din anmeldelse - den feedback tager jeg videre til vores udviklere :)

Tilfreds

Jeg er meget glad for at abonnere på Pling ❤️

Kære Randi

Det er vi meget glade for at høre :-)

Pling

Godt og nemt med Pling

Kære Grethe

Mange mange tak ;-)

Alt er samlet et sted

Genial måde at få inspiration, sladder og gode hilstorier på. Alt er samlet ét sted.

Kære Claus

1000 tak for det og de 5 stjerner ;-)

God oplevelse hver uge

God oplevelse hver uge, kunne ønske flere håndarbejdsblade på dansk.

Kære Bodil

Mange tak for den flotte anmeldelse - jeg lader feedbacken gå videre :-)