Köpte skor på faktura. Behövde byta. Fick snabbt svar att varan kommit åter till pn-jakt. Därefter ny order med annan storlek. Snabb och korrekt leverans. Denna gång betalade jag med kort. Därefter be... Voir plus
PN Jakt tack för en superbra support med optik och fästen, Jag skickade en bild på Vapnet och supporten tog fram två fäste i kombination som passar, jag hade troligen beställt fel fäste och varit frus... Voir plus
Tack för fin och snabb hjälp då Pulsarsiktet jag beställde var slut. Fick ett förslag som var lika bra eller bättre. (Digex 450) Siktet packades och skickades på stuberten. Från Jämtland till Solna på... Voir plus
Gullbacksvägen 3, 84432, Hammarstrand, Suède
- 0696-681500
- pnjakt@pnjakt.se
- pnjakt.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Snabb och bra service!
Snabb leverans enkelt att betala o så…
Snabb leverans enkelt att betala o så fina kängor
Säljer undermåliga produkter och vägrar…
Säljer undermåliga produkter och vägrar därefter reklamation.

snabb leverans
Säljer skräp trots att de vet om att…
Säljer skräp trots att de vet om att produkterna är undermåliga

Réponse de PN Jakt
Mycket snabb leverans och en väldigt…
Mycket snabb leverans och en väldigt fin produkt!
Fantastisk service
Fantastisk service, snabb leverans och framförallt snabbt svar på mail 🤩 Kommer att handla härifrån fler gånger!
Vänliga och serviceminded!
Fick ett vänligt mail ifrån kundtjänst. Var en produkt som jag varit intresserad av en längre tid. Efter ett par mail kom vi överens om en affär.
Ett jätte jätte-stort Tack till Er för…
Ett jätte jätte-stort Tack till Er för Er otroligt snabba leverans 🚚 💨
Gjorde min beställning i söndags och fick mitt paket idag 🥹
Kommer absolut att rekommendera Er till nära och kära!!
Tack än en gång 🙏🏼
Önskar Er
God Jul och Gott Nytt År 🎄
Bra kvalitet och snabb leverans
Bra kvalitet och snabb leverans! Utmärkt!😊👍
Kundservice
Stort tack till Joel från kundservice! Snabb på att lösa ärenden och super hjälpsam när man behövt reklamera. Köpte ett par pumori värmehandskar kring 2023, har varit supernöjd med de. Ett av mina bästa köp med tanke på att jag brukar cykla under höst/vintertid. Hade absolut inte funkat utan.
Bästa butiken
Bästa butiken. Alltid så proffsigt och fin service. Inget klaga på alls. Rekommenderas starkt!
Kanoners!
Köpte ett sikte av märket Delta på måndag eftermiddag och kom 3 dagar senare. KANON!
Det fattades dock en instruktionsbok men dom svarade snabbt på telefon och skickade det det direkt.
Furchtbar
Furchtbar - lasst die Finger von On
Nach 3 Monaten kommen die kleinen Zehen herausaus und sie finden es ist kein Materialfehler !!!! Kosten Zuviel und werden nicht ersetzt keine Garantie - nie mehr das dritte paar Schuhe das nach wenigen Monaten kaputt ist

Réponse de PN Jakt
Betalade för en trasig produkt och ingen retur
Jag köpte en viltkamera för nästan 3000, hade den i en månad och den gick i sönder efter ett batteribyte. De hävdar att jag "använt läckande batterier". Det var helt nyköpta batterier från ICA. Så jag fick inte tillbaka en krona och har nu en trasig åtelkamera.
Jag köpte en viltkamera som inte…
Jag köpte en viltkamera som inte fungerade riktigt. Felet var att den ofta missade rörelser men inte alltid. Svårt att felsöka alltså. De litade på mig och ersatte den med en ny efter ett år. Nu fungerar det som det ska!.
Hatten av! Snyggt löst. Så skönt med en leverantör som går att prata med, tror på vad man säger och är lösningsorienterad!
Witam chciałbym się przywitać nazywam…
Witam chciałbym się przywitać nazywam się Emilia Adamkowska.
Fraktkostnad blev ett problem – men PN Jakt löste det professionellt!
Jag beställde nyligen skosnören från PN Jakt och blev överraskad av den höga fraktkostnaden på 98 kr för ett så litet och lätt paket. Fraktkostnaden syntes inte tydligt förrän efter betalning, vilket jag tyckte var oprofessionellt.
Efter att jag lagt min recension här på Trustpilot blev jag kontaktad av Lena från PN Jakt, som förklarade situationen. De erkände att deras nuvarande fraktlösning inte fungerar optimalt och arbetar på att förbättra detta. Dessutom krediterade de fraktavgiften tillbaka till mig via Klarna som kompensation, vilket jag verkligen uppskattar.
Jag vill därför uppdatera min recension för att ge kredit till PN Jakt för att de tog mitt ärende på allvar och visade att de lyssnar på sina kunder. Tack för att ni arbetar på att förbättra upplevelsen framöver!