I dag fik jeg min hundefoder, overraskende nok, især når deres telefon nummer ikke eksisterer og at de ikke svarer tilbage på emails🤔😯 Ærligt et meget mærkeligt måde at fremføre salg på, der er... Voir plus

Giver kun 0 stjerner….. Dette firma er en total fiasko. Ved ikke hvem der styrer deres lager og pakker deres ordre, men måske de skal ansætte kvalificeret personale der kan læse! Fejl på fejl... Voir plus

Tænk at drive plat med folk som holder af dyr, fy for pokker hold jer langt væk. Bestilte et akvarie med tilbehør over 3 ordre som skulle leveres fragtfrit i løbet af 2-3 dage, betalte med mobilepay.... Voir plus

Jeg er fint nok tilfreds men mine order men ville ønske man kunne skrive produkt anmeldelse så andre kunne høre om produkterne det drejer sig om Vitakraft til drævg hamster de gider ikke æde det. De h... Voir plus

1,7

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Poppizoo reagere ikke på henvendelser…

Poppizoo reagere ikke på henvendelser angående ordre lagt på hjemmesiden. Jeg har bestilt hos dem for første gang den 5 november 2024 og stadig ikke modtaget mine varer. De reagere ikke på mails angående ønskning af ordre annullering - jeg skulle have læst herinde før jeg bestilte på deres hjemmeside. Må nok desværre forvente at jeg ikke får mine penge retur eller mine varer. Anbefaler absolut ikke at købe hos denne webshop!! Havde givet 0 stjerner hvis dette var muligt. Hold jer væk fra denne hjemmeside!

5 novembre 2024

Kan ikke kontaktes..

Jeg bestilte et antal varer og modtog ikke det hele. Man kan ikke kontakte dem. Telefon bliver ikke besvaret ej heller mails. Jeg skal vist være glad for overhovedet at have fået noget. Nul stjerner herfra :-(((

21 octobre 2024

Det sker intet når man har bestilt…

Det sker intet når man har bestilt noget. Det kommer ikke.
Og at få fat i dem på telefon eller mail er også umuligt.
De besvarer heller ikke mail.
Har prøvet at annullere ordren.
Øv. Tror mine penge er tabt.
HOLD JER LANGT VÆK. ‼️‼️‼️

14 octobre 2024

Kan desværre ikke give 0 stjerner

Kan desværre ikke give 0 stjerner. En lille uges tid efter bestilling af nogle varer som burde være lagervarer har jeg intet hørt og tror heller ikke at der sker noget nogensiden.
Jeg meddelt dem at de bare kan annullere ordren.

30 septembre 2024

Øv jeg ikke læste her først

Øv jeg ikke læste her først. Poppizoo aka zoopet mm - samme adresse de sender fra. 2 gang jeg prøver at bestille hamster strøelse derfra uden at modtage. Har fået hul igennem på første ordre at den vil blive annulleret. Var ikke hurtig nok til at se at poppizoo også er zoopet, så nu har jeg prøvet at annullere den nye ordre. Troede det var 2 forskellige firmaer. Nu tager jeg i maxizoo fysisk for at købe ind.

25 septembre 2024

De er ved at gå konkurs!

Øv, skulle have læst anmeldelserne herinde inden jeg bestilte! Burde også have fået mistanke da de lukkede butikken i Megacenter i Holbæk. Køb ikke herfra! De er højst sandsynligt ved at går konkurs!:-( derfor sender de ikke de bestilte varer og svarer ikke på henvendelser :-(

24 septembre 2024

Bestilt saks til 599,00 for 13 dage…

Bestilt saks til 599,00 for 13 dage siden. Ringede og spurgte hvad der blev af ordren. Svar "Varen er ikke på lager og ingen har åbenbart gidet gøre noget ved det" Ka næsten ikke la være med at grine af svaret. Ordre er nu annulleret skriftligt, men tvivler på at de reserverede penge på mobilepay bliver annulleret, når man læser anmeldelser herinde. Nul stjerner herfra.

23 septembre 2024

Manglende kundeservice. Dårlige produkter.

Købte fire pakker spagnum moss. Da jeg kom vand på spredte der sig en stank af råd i hele huset, smed det ud med det samme, men tog billeder af det først. Skrev med det samme til poppizoo,vedhæftede billeder af moss’en, efter en uge skrev jeg endnu en mail, og fik dog et svar,at jeg skulle sende billeder af moss,stregkoder fra emballage, af indpakningen osv. har aldrig oplevet noget lignende, da man jo som regel smider plastik poser ud med det samme efter,at have pakket noget ud og man regner ikke med,at man modtager muggen mos. Sendte billederne igen og hørte aldrig fra dem igen. Heldigvis er det ikke mange penge, men princippet i at man køber noget som ikke virker og får en dårlig behandling.

5 avril 2024

Hvad sker der?

Hvad sker der? Ordre sendes ikke, og det er helt umuligt at få svar på sine henvendelser.

Men beløbet er stadig reserveret.

Nøj, det er sløset og useriøst.

Aldrig mere Poppizoo.

28 août 2024

Dårlig service

Bestilte hundefoder for 1 uge siden. Har ikke modtaget varen. Kan ikke se min ordre på hjemmesiden. Har forsøgt at ringe, men uden held.
Må finde et andet firma, hvor der er bedre service.

27 août 2024

Bestilt men har ikke modtaget min pakke.
Prøvet at annullere, det er ikke lykkes.
Prøvet at ringe, ingen svar.

23 août 2024

Jeg slutter mig til koret af dårlige…

Jeg slutter mig til koret af dårlige anmeldelser. De var flinke nok da jeg bestilte varen, Oase filter til havedam.
Pumpen virkede ikke som den skulle, nu virker den slet ikke mere. Har ringet både på Butik og Shop, mange mange uden der bliver svaret, skrevet flere mails, ingen svar. Det er den dårligste service jeg har oplevet, forventer nok ikke der sker noget, så må ud at købe en ny pumpe til 600 -700 kr. Det virker som om det er et firma der kører på sidste vers, så hold jer væk fra dem.
Jeg skulle nok have læst anmeldelserne her på Trustpilot før jeg handlede.

22 août 2024

Defekt vare modtaget.

Har lige opdaget at denne side er sammenkoblet med zoopet🤨

..Defekt vare modtaget.
Desværre er den ene vare ødelagt ved modtagelse.
Jeg har sendt billeder på mail, men der er intet svar.
Har ligeledes forsøgt at ringe, men tlf bliver ikke taget!

21 août 2024

Skod firma så gør noget ved jeres kundeservice

Hvad er det for et skod firma har ringet i over 1½ time de sidste to dage og der sker ik noget, så gør da noget ved jeres service...😡

Har bestilt mad til mine rotter og bestilte 3 stk. Og har betalt, men da min pakke kom var der kun 2 stk. I 😡😡😡 MANGLER 1 STK.

MARIA OVERGAARD

16 août 2024

Nul stjerner hvis det var muligt

Nul stjerner hvis det var muligt. Mine bestilte varer kom overraskende hurtigt, dog modtog jeg kattemad i 10kg sæk der var udløbet i juli 2023…. Jeg har skrevet mail og har prøvet at ringe til dem, men efter i 30min uden svar gav jeg op.. men udfra de andre anmeldelser kan jeg vidst godt vinke de 769kr. Farvel… synes bare det er for dårligt at de sender alt for gammelt foder!!

14 août 2024

Totalt upålidelig firma som man ikke…

Totalt upålidelig firma som man ikke kan komme i kontakt med. Et firma der ikke holder hvad de lover, de er hurtige til at reservere penge men varen bliver ikke sendt som lovet. Hold jer langt væk fra dette firma.

12 août 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit