Positivfamilieforandring Avis

TrustScore 3 sur 5

Moyen

TrustScore 3 sur 5

7 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

De er altid imødekommende

De er altid imødekommende, lyttende, super søde medarbejere og venlige, jeg har aldrig udviklet mig så meget som efter de kom ind i mit liv, jeg har fået bedre vilkår og bedre samarbejde med kommunen og kunne forsætte med endnu flere gode beretninger

19 juin 2026

Vi er dybt taknemmelige for den…

Vi er dybt taknemmelige for den uvurderlige støtte, som Positiv Familieforandring har givet os i vores rejse mod at skabe et bedre liv for vores børn. Deres engagement i vores sag har været en afgørende faktor i vores fremskridt, og vi vil gerne dele, hvor meget det betyder for os.I takt med at vi har arbejdet sammen med Positiv Familieforandring, har vi oplevet en markant forbedring i vores situation. Gennem deres støtte har vi kunnet øge samværet med vores børn og skabe et miljø, hvor samarbejde og kommunikation er i fokus. Denne forandring har ikke blot givet os mere tid sammen, men har også styrket båndet mellem os og vores børn.At kunne se vores børn uden støtte er en stor lettelse og en kilde til lykke for os. Det er en bekræftelse på, at vi er på rette vej, og at vores bestræbelser på at skabe et stabilt og kærligt hjem for dem bærer frugt. Vi ser frem til at fortsætte denne rejse med Positiv Familieforandring ved vores side, og vi er fyldt med håb og optimisme for fremtiden. Tak for alt, I gør for os!

19 juin 2026

I skal holde jer langt væk fra dem

I skal holde jer langt væk fra dem, de stjæler jeres penge og så høre du ikke fra dem igen, Sonny laver en masse falske AI Anneldelser på hjemmesiden fra folk der aldrig har hørt om ham og ofte eksistere de slet ikke, Sonny sidder i øvrigt og skriver upassende beskeder af seksuelle karakterer til folk!

7 mai 2025

Kriminel person

Jeg har ikke brugt positiv familieforandring.
Men jeg er bror til Sonny Thestrup Nielsen.
Han har D. 14-01-26 kørt bil uden at have erhvervet kørekort. Det mistede han i 2007.
Her udgav han sig for at være mig.
D. 15-01-26 blev jeg gjort opmærksom på det i form af at jeg fik en bøde i min e boks.
Han er anmeldt til politiet.
Han har snydt et hav af mennesker.
Grunden til at firmaet står i en anden mands navn, er fordi sonny har søgt om gældssanering. Han mangler et år endnu, så er hans gæld slettet.
Hvis folk søger ham på virk.dk vil de opdage at han har drevet mange virksomheder, som han bevidst har gået konkurs med. Fordi han kun kan finde ud af at stjæle.
Mit liv har været et svært liv med traumer og en heads uden lige, grundet min bror har misbrugt min person i mange år.

14 janvier 2026

Tænk jer om

Super søde til at starte med
Men så gik der længere og længere tid før man hørte fra dem, overholdte ikke aftaler og begyndte at komme med utrolig upassende kommentarer. Bl.a. af seksuelle karakter
De er en penge maskine uden lige, og vil bare have flere og flere penge, fortæller man at det kan man ikke, så finder de en “løsning” så de stadig kan få dine penge!

17 décembre 2025

Det er en pengemaskine uden lige

Det er en pengemaskine uden lige. Man skal betale dyre domme for ingenting.
De sidder bare og kradser penge ind fra familier der i forvejen ligge ned, lover guld og grønne skove men holder ikke hvad de lover.

21 mai 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit