Jeg købte en plakat, som jeg desværre ikke nåede at sende inden den blev sendt retur. Jeg har kontaktet dem adskillige gange, om de vil returnere min penge eller sende plakaten igen. Jeg har intet hør... Voir plus

Leveringstiden på 1-3 dage overholdt ikke. Der gik 8 dage inkl. weekend. I starten var der dårlig og langsom svar tid på mine beskeder, det blev dog bedre og mere professionelle svar i løbet af de... Voir plus

Opdatering: efter min anmeldelse på Trustpilot, har Postertown kontaktet mig og har tilbudt en fin løsning som jeg er tilfreds med. Oprindelig anmeldelse: Har modtaget min plakat som desværre er... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Boutique d'affiches

Écrit par l'entreprise

Postertown laver personlige plakater, og sætter altid kundetilfredshed i første række

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

93 avis

Slagelse

Jeg er den heldige vinder af en Slagelse plakat.
Vundet via Facebook.
Fik min gevinst i løbet af et par uger, og den ser flot ud i den ramme, jeg har købt til den.
Tak

29 juin 2021

Jeg er fuldt ud tilfreds

Jeg er fuldt ud tilfreds. Kom til at bestille en forkert størrelse og ville bare have den bytte til en større. Fik af vide at det nemmeste var at bestille en ny i den rigtige størrelse og så ville i refunderer beløbet på den anden.
Den nye kom 2 dage efter og med besked om at jeg bare kunne beholde den forkert samt at pengene ville blive sat ind på min konto. Alt sammen løst i løbet af få dage. Super god service og meget venligt personale.
Nok ikke sidste gang jeg handler hos jer😊

6 juin 2021

Fantastisk produkt! Men...

Det bliver kun til tre stjerner herfra, men det skyldes ikke produktet. Jeg har modtaget den fineste plakat, i rigtig god kvalitet, som jeg er glad for. Den kom egentlig også ret hurtigt. Men! Jeg gik nogle dage og troede at jeg havde smidt penge ud ad vinduet. Jeg modtog nemlig aldrig en bekræftelses mail, eller en “nu er din ordre sendt” besked. Ja, faktisk hørte jeg ikke en lyd fra Postertown før de ønskede en anmeldelse. Så den del kunne de godt blive skarpere på, efter min mening. Skulle jeg udelukkende bedømme produktet jeg har købt, ville jeg give det 5 stjerner!!

1 juin 2021

Jeg ville bestille en stor plakat

Jeg ville bestille en stor plakat, men kom til at bestille en lille - min fejl. Jeg skrev og spurgte, om jeg kunne bytte den til en stor - evt. selv hente. Det skulle man lige tænke over, men næste dag (!) fik jeg en ny plakat og besked om, at jeg ikke behøvede at returnere den første. Supergod service - altså bortset fra, at den nye plakat også var lille... Nu har jeg så bestilt en stor plakat for 6 dage siden, og den venter jeg stadig på. Hvis den snart kommer svinger jeg mig nok op på 4-5 stjerner.

26 mai 2021

Firmaet skriver ikke tilbage på min…

Firmaet skriver ikke tilbage på min henvendelse vedr. returnering.

Efterfølgende er jeg blevet ringet op af en yderst behagelig medarbejder, og sagen er blevet afsluttet på bedste vis.
TAK.

26 mai 2021

Modtog efter få dage min plakat

Modtog efter få dage min plakat. Den er lavet i en lidt tykkere kvalitet hvilket jeg synes godt om. Jeg havde nogle spørgsmål omkring ordren og skrev til dem og de svarede tilbage ganske kort tid efter. Rigtig god service.