POWER.dk - Esbjerg Avis

3 430
TrustScore 4 sur 5

Stormgade 155, 6715 Esbjerg, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en ualmindelig venlig medarbejder... selvom det næste var lukketid, da det blev vores tur, tog han sig tid til at forklare omkring maskinen... Det ville dog være en fordel, hvis man kunne hav... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en Dreame robotstøvsuger som outlet [returvare]. Men fik en helt ny istedet :-) - super service.. Handler helt sikkert ved Power igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service hos Power (Esbjerg)! Der var desværre et lille problem med en forudbestilt vare, men medarbejderen Hassan fandt hurtigt en super kulant løsning. Jeg er fuldt ud tilfreds!

Noté 1 sur 5 étoiles

Power har nu haft en mobiltelefon til reparation i næsten 6 uger. De bruger undskyldningen manglende reservedele. Det er selvfølgelig beklageligt, men det ændrer ikke på, at det er Powers ansvar, at t... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(3 430)

32 746 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dårligt service...

For det første ved jeg seriøst ikke engang, hvor jeg skal starte. For det andet: KÆFT en omgang elendig service.

Min mand havde bestilt en tandbørste, som skulle være klar til afhentning. Jeg kommer så som hans kone for at hente den. En medarbejder spørger efter hans telefonnummer — helt fair, selvfølgelig.

Der går cirka 1 minut, og så kommer en anden medarbejder og overtager. Hun spørger efter en ordrebekræftelse. DEN FÅR HUN. SOM PDF. Alt er fint, tænker jeg.

Men nej nej… nu skal jeg pludselig ringe til min mand, så hun kan snakke med ham og få bekræftet, at det faktisk er ham, der har bestilt den. Fair nok — jeg ringer.

Men så kommer det bedste: Efter 1-2 minutter siger hun kraftedme, at hun også skal se MIT KØREKORT.

Undskyld mig… HAVDE DU IKKE LIGE FÅET ET OPKALD MED HAM FOR AT GODKENDE ORDREN?! 😂

Jeg ventede bare på, at de skulle bede mig om en blodprøve, så de kunne være HELT sikre på, at jeg måtte få den tandbørste.

Jeg havde min ordrebekræftelse, min telefon, mit ID og min mand i røret – men tandbørsten var stadig sværere at få udleveret end en tophemmelig militærfil.

Men okay, jeg giver hende mit ID og tænker, at NU må det da være overstået.

Hun giver mig så en kvittering og siger, at jeg skal hente pakken nede i kælderen.

Jeg går ned i kælderen, venter 10 MINUTTER i kø, og da det endelig bliver min tur, spørger lager medarbejderen mig, om det var butikken, der havde sendt mig derned.

Og så siger han til mig:

“Den ligger oppe i butikken.”

HVAD?!

Alt det her… FOR AT HENTE EN SKIDE TANDBØRSTE.

Man skulle tro, jeg var kommet for at hente en million kroner i banken og ikke en tandbørste til et par hundrede kroner.

Jeg har aldrig oplevet, at det kan være så besværligt at hente en vare, der allerede er bestilt, betalt og klar til afhentning.

Nu forstår jeg faktisk endelig, hvorfor så mange siger, at de hader Power og hellere handler i Elgiganten.

Jeg er 100 % enig.

Efter den her oplevelse skal jeg i hvert fald ikke frivilligt sætte mine ben i den butik igen. Min tid er simpelthen for værdifuld til at bruge en halv evighed på at hente en tandbørste.

27 août 2026
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Lærke tog sig tid til at gi mig som…

Lærke tog sig tid til at gi mig som kunde en go intro i hvad en mova plæneklipper kan og hvilke muligheder for tilkøb der er muligt og relevant👍👍👍

Hej Lars,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik en god og grundig introduktion til Mova plæneklipperen og de mulige tilkøb. Det er netop den form for vejledning og engagement, vi altid stræber efter at give. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det var godt

Det var godt

23 août 2026

Hej Trans,

Mange tak for din fantastiske vurdering og de fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse hos os i Esbjerg. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

Noté 3 sur 5 étoiles

Købte en kaffemaskine på outlet

Købte en kaffemaskine på outlet, der var kun en tilbage og man kunne spare 700kr ca. da jeg så er der for at hente den, er den blevet solgt til en anden kunde, selvom jeg har fået en bekræftigelse i at den er reserveret til mig. Får så at vide at jeg kan få en ny og så spare 100kr på den pris den har. Efter længere tid med at skulle ringe frem og tilbage til en chef, fik jeg så endelig en kaffemaskine til den pris som jeg har en bekræftigelse på.

Hej Jeppe,

Mange tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det lyder som en frustrerende situation med din kaffemaskine, og jeg er glad for, at det endelig faldt på plads for dig. Det er altid ærgerligt, når en reservation ikke forløber som forventet, og jeg forstår godt, at det har krævet lidt tålmodighed fra din side. Vi tager din feedback til os og vil gerne sikre, at vores reservationer fungerer som de skal. Jeg håber, du får glæd af din nye kaffemaskine.

Venligt personale

Venligt personale, god rådgivning, fine bonusser.

Hej Iurii,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse i vores Esbjerg-butik med venligt personale og god rådgivning. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

God service! Sælgeren tog den tid det krævede 😊

26 août 2026

Hej Daniella,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at du fik god service, og at sælgeren tog sig den tid, det krævede. Det er netop den omsorg og opmærksomhed, vi stræber efter at levere hver dag. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Kundeservice i bund.

Vi havde heldigvis været i Elgiganten inden vi handlede i Power for ham der betjente os i Power fortalte intet om produktet eller spurgte ind til behov osv. Han virkede meget ligeglad og var meget kort i hans svar generelt.
Alle relevante oplysninger havde vi heldigvis fået af en fantastisk medarbejder i Elgiganten og eneste grund til at vi handlede i Power var at de kunne bestille den hjem hurtigere

25 août 2026

Hej heidi,

Det er ærgerligt at høre, at du ikke fik den hjælp og vejledning, du havde ret til at forvente, da du besøgte vores butik i Esbjerg. 😊 Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, for det er præcis den slags feedback, der hjælper os med at blive bedre.

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have, når de handler hos os, og det er forståeligt, at det var frustrerende at møde en medarbejder, der ikke var engageret eller hjælpsom. Vi vil tage dit feedback med internt og se på, hvordan vi kan forbedre vores service og vejledning i butikken, så alle kunder føler sig godt modtaget og informeret. 💬

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang, du besøger Power. 🤗

Hej Milena,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du oplevede vores betjening som super høflig og hjælpsom i vores Esbjerg-butik. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give, og det er fantastisk at få bekræftet, at vi ramte plet hos dig. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Hej kunde,

Tak for din anmeldelse og de positive tommelfingre! Det er dejligt at høre, at oplevelsen hos os i Esbjerg var god. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

Jeg fik en dejlig hjælpe

Jeg fik en dejlig hjælpe

Hej Fares,

Mange tak for den flotte vurdering og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at du fik en dejlig hjælp hos os i Esbjerg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det glæder os virkelig, at du er blevet så godt modtaget. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

Noté 2 sur 5 étoiles

Det kunne være rart med en voksen i…

Det kunne være rart med en voksen i varehuset. Vi henvendte os ved kassen for at ville betale for den vaskemaskine vi havde bestilt click & collect på.
2 personer stod med hovedet nede i deres telefoner og den sidste kunne ikke betjene os, men vi skulle åbenbart henvende os til en i hvidevareafdelingen. Underligt når der står “kasse” der hvor vi først henvendte os
Ingen mennesker at finde i hvidevareafdelingen.
En kommer så gående forbi som vi stopper og spørger efter hjælp. “Jeg har pause” var det flabede svar
Rigtig generation z’er uden den store forstand og servicegen i en forretning.
Næste person efter 10 min får vi standset og som heller ingenting vidste, men som vi så bad om at få det løst nu. Vi havde ventet +15 min uden ret mange kunder i butikken i forvejen

Næste gang vil vi helt sikkert være mere ligeglade med et eventuelt tilbud og betale mere andetsteds når det er denne mangel på service og procestilgang denne butik og dens medarbejdere har
Jeg håber butikschefen ser dette og rusker op i sit hold. Det var ikke gået i den forretning jeg sidder i i mit daglige virke

Hej Daniel,

Hej Daniel, det er rigtig ærgerligt at høre om din oplevelse i vores varehus i Esbjerg. At vente over 15 minutter for at betale for en vaskemaskine bestilt via click & collect, og derefter blive sendt rundt uden at få hjælp, er bestemt ikke den service vi ønsker at tilbyde. 😊

Vi forstår godt frustrationen over at blive henvist til hvidevareafdelingen, hvor der ikke var nogen at finde, og at opleve at medarbejdere var optagede eller på pause. Det er ikke den oplevelse vi ønsker for nogen, og vi sætter pris på at du tager dig tid til at dele den med os. 💬

Din feedback er nu sendt videre til butikken i Esbjerg, hvor butikschefen vil blive gjort opmærksom på hændelsen. Vi vil gerne bruge din oplevelse til at gennemgå vores betjening og servicerutiner i butikken, så vi kan forbedre oplevelsen for fremtidige besøgende. 🤗

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang.

Power Esbjerg

Opdatering. Efter denne anmeldelse er der blevet fundet en god løsning med Power Esbjerg :)

Power Esbjerg
D. 26-07-2025 køber vi en robot støvsuger. I april 2026 begynder den at opføre sig underligt. Den vil ikke registrere mop pads er på eller af støvsugeren. Nogle gange vil den ikke hæve dem så den trækker dem efter sig og kan ikke komme ind i ladestationen. Andre gange vil den slet ikke køre fordi den ikke kan registrere dem. Og den kan ikke registrere sæbe beholderen.
Så vi køre ind til power med den lørdag den 16 maj. De sender den ind til reparation. For lovning på det cavil tage 2 ugers tid. D. 16 juni kan vi afhente den. der er vi gået ind i uge 5. Så vi stod uden en støvsuger i den lange periode.
På reparations papiret står der de har skiftet en pumpe til sæbe og sæbe beholderen. Sæbeholderen er ikke skiftet kan se det er den samme. Og moppe pads problemet er ikke blevet lavet.
Så problemerne opstår igen med moppe padsne efter nogle dage. Der kommer så en firmware opdatering som gør den køre nogle uger fint. Men så starter det hele forfra den registrerer igen ikke moppe puderne hver 3 gang den skal køre. Så enten vil den ikke for lade lade stationen. Ellers vil den ikke køre ind i den igen. Og den bliver ved med at bede om fylde sæbeholderen selv om den er fyldt.
Så problemerne er altså ikke løst på den efter en reparation. Så vi køre ind fredag den 21 august og vil ophæve købet. Hvilket de ikke vil men vil gerne lige teste den weekenden over og så ringe. Tirsdag den 25 altså idag havde vi stadig ikke hørt noget så må selv tage ind og høre hvad der sker med min sag. De siger de kort havde testet den fredag og der ikke var noget galt med den. Så nu kan vi få en defekt støvsuger med hjem.

I købeloven står der
"Med i vurderingen af, hvad der er "rimelig tid", hører også, hvor mange gange du må prøve at reparere den samme fejl. Udgangspunktet er, at du har ét forsøg. Hvis det ikke lykkes at lave en holdbar reparation, kan kunden i stedet kræve omlevering eller ophævelse af købet."

Og

"Hvis du har brugt meget lang tid på at reparere varen i første forsøg, kan du miste retten til at prøve igen eller til at omlevere. Her må kunden have pengene tilbage.

Hvis du ikke kan reparere inden for rimelig tid, kan kunden i stedet forlange at hæve købet."

Så power bryder hermed købe lovens reklamations ret.

Så denne sag kommer vi til at køre videre med Forbrugerklagenævnet.

Så kan ikke anbefale at folk handler i Power for reklamations retten er de ligeglade med og gør alt for at omgåes den.

Avis spontané

Hej Peter,

Det er rigtig ærgerligt at høre om din oplevelse med robotstøvsugeren og den lange proces omkring reklamationen i Power Esbjerg 😊 Det lyder som en frustrerende situation, hvor du har været uden en fungerende støvsuger i en lang periode, og hvor problemerne med mop pads og sæbebeholderen ikke er blevet løst efter reparationen. Vi tager denne feedback meget alvorligt og vil gennemgå både håndteringen af din reklamationssag, kommunikationen undervejs, samt ventetiden på reparationen internt 💬 Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at vores kunder skal have, og vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele den med os 🤗

Ventetid som altid i Power

Ventetid som altid i Power. Først for at købe i kundesupport og senere ved udlevering… mega træls

23 août 2026

Hej Hanne,

Det er ærgerligt at høre, at du igen oplevede lang ventetid i vores Esbjerg-butik — både ved køb i kundesupport og ved udlevering. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når tiden trækker ud, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. 😊

Din feedback om ventetiderne er vigtig for os, og vi vil tage den med til at gennemgå vores betjening og udleveringsprocesser i butikken, så vi kan forbedre flowet. 💬

Vi håber, at vi næste gang kan give dig en hurtigere og mere smidig oplevelse. 🤗

Noté 2 sur 5 étoiles

Det er lidt rodet i butikken

Det er lidt rodet i butikken. Jeg kunne ikke selv finde varen hvor den var udstillet...så jeg spurgte efter hjælp og hun kunne næsten hellere ikke selv finde den. Indtil hun spurgte en kollega og fandt ud af, at varerne var blevet flyttet.

Hej L. Vanessa O. Ceballos,

Det er ærgerligt at høre, at du oplevede butikken i Esbjerg som rodet, og at det var svært at finde varen, selvom den var udstillet. 😊 Vi kan forstå, at det er frustrerende, når man skal bede om hjælp, og det også tager tid for personalet at finde frem til produktet.

Vi tager din feedback med internt og vil se på opstillingen i butikken samt rutinerne omkring flytning af varer, så vi kan forbedre overskueligheden for både kunder og medarbejdere. 💬

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse næste gang, du besøger os. 🤗

Hurtig service og ekspedition

Hurtig service og ekspedition

Hej Anette,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet hurtig service og ekspedition hos os i Esbjerg. Netop det at få en hurtig og smidig oplevelse er noget, vi altid stræber efter, så det er fantastisk at høre, at det lykkedes hos dig.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden gang i vores butik i Esbjerg.

Noté 4 sur 5 étoiles

Mega god service

Mega god service, god forklaring på køb af ny pc og ingen pjat
Eneste grund til det ikke giver 5 stjerne var vente tiden. Ellers havde den fået 5
Der var kun en medarbejder og der var en del kunder

Hej Kim,

Mega god service og en god forklaring på køb af ny pc uden pjat – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give. Tak for de venlige ord og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Det er ærgerligt med ventetiden, og vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når der er mange kunder og færre medarbejdere til stede. Vi sætter stor pris på din ærlige feedback, og det er dejligt at høre, at du ellers havde en god oplevelse i vores Esbjerg-butik.

Svindel firma uden lige.

Bestiller en tørretumbler på click & collect, får en besked om at den er klar til at afhente, går ind og betaler for varen, skal ned og hente den i kælderen. Venter i 30-40 minutter i kælderen på at der er en der kommer ud og siger at de ikke har den og det er en udstillingsmodel. Så skal man gå op i butikken igen, og bøvle med det samme igen.. intet mindre end elendig kundeservice.. havde håbet de havde ændret strategi, men sidste gang jeg overvejer power. Tak for at spilde ens dag

Hej Jonas,

Det er rigtig ærgerligt at høre om din oplevelse i vores Esbjerg-butik, hvor du bestilte en tørretumbler via click & collect, fik besked om at den var klar, betalte for varen, og derefter ventede 30-40 minutter i kælderen for til sidst at blive fortalt, at det var en udstillingsmodel, der ikke var til salg 😊

Det er slet ikke den oplevelse, vi ønsker at vores kunder skal have, og jeg forstår godt din frustration over at skulle gå op i butikken igen og starte forfra. Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på vores click & collect proces og lagerstyring i butikken for at undgå lignende situationer fremover 💬

Din sag er blevet sendt videre til butikken i Esbjerg, så de kan tage stilling til det konkrete forløb. Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang 🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition og afklaring på…

Hurtig ekspedition og afklaring på reklamation.

Hej Bodil,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig og smidig ekspedition af din sag i vores Esbjerg-butik. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det er altid vores mål at stå hurtigt og professionelt til rådighed. Vi håber at se dig igen i POWER Esbjerg en anden gang.

Sælgeren var rigtig god

Sælgeren var rigtig god, men jeg synes det er irriterende man altid skal vente 30 minutter på hjælp i power

Hej Jacob,

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med sælgeren i vores Esbjerg-butik. Vi forstår godt, at ventetiden kan være frustrerende, og vi tager din feedback til os om ventetiden alvorligt. Vi arbejder løbende på at forbedre vores betjeningstid i butikkerne, så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse næste gang du besøger os. Vi håber, at du alligevel vil give os en ny chance i fremtiden.

Behagelig og frisk sælger

Behagelig og frisk sælger, der unden at presse på, gav en god instruktion og gav svar på alle de spørgsmål vi havde. Rigtig god service. Tak for en rigtig god oplevelse.

Hej Erik,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en god oplevelse i vores butik i Esbjerg. Det lyder til, at du mødte en engageret sælger, der gav dig god vejledning og tog sig tid til at besvare alle jeres spørgsmål uden at presse på. Det er præcis den form for service, vi stræber efter at levere hver dag. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen snart.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus