Jeg købte en outlet PC-skærm (en udstillingsmodel) og selvom skærmen intet fejlede hørte der ingen æske med til at kunne transportere den sikkert hjem i. Selvom det var forventeligt var sælgeren på in... Voir plus
Kalvebod Brygge 59, 1560 København, Vesterbro, DK
L'entreprise a répondu
Stod 45 min og ventede for personlig betjening på Fisketorvet. Varen havde prisgaranti og personalet var ikke enig selvom det stod på jeres hjemmeside. Fik den dog tilsidst til prisgaranti. Havde best... Voir plus
L'entreprise a répondu
Probably the best customer service I've had at any store, ever. Emirhan helped me with my purchase, gave me advice and made the entire process frictionless. Top man!
L'entreprise a répondu
Det var nemt og hurtigt at reservere den vaskemaskine vi havde besluttet os for. Nemt at parkere ved Fisketorvet. Flink sælger der hurtigt fik solgt mig vaskemaskinen. Dog havde han ikke helt styr... Voir plus
Kalvebod Brygge 59, 1560, København, Vesterbro, Danemark
Demande des avis aux clients
Den her går ud til salgslederen i Power Fisketorvet, som ikke vil tage en vare købt i Frederiksberg Centret retur til en ombytning, hvor jeg kunne betale differencen. Alle medarbejdere oplyser, at det ikke var noget problem, men lederen nægtede. En medarbejder siger, at salgslederen oplyste, at denne vare ikke sælger godt og han vil derfor ikke have den på sit lager.
I stedet for at tænke på kunden og at yde en rimelig service, er salgslederen kun fokuseret på sin egen lomme.
Ros til medarbejderne, trods lederens pinlige opførsel.
Perfekt og hurtig Service...
Søde og rare medarbejdere!!!

Réponse de POWER.dk - Fisketorvet
Jeg synes ikke om dårlige salgtrick. Min datter skulle købe en computer og vi har kigget på en online. Vi kommer ind i butikken og en medarbejder kommer hen og spørger om vi vil have hjælp. Vi viser ham den computer vi har set på og så snakker han den ned som om det var et dårligt valg! “En 20 årig” gammel skærm som ikke var opdateret i 20 år blev der sagt..? Hvorfor skal medarbejderen tale et produkt ned som I har til salg i butikken ? Jeg så igennem det med det samme og om ikke andet valgte hun selv en anden computer (bestemte anbefalinger fra gymnasiet var sendt til hende)

Réponse de POWER.dk - Fisketorvet
Tak for en god service og for jeres hjælp da jeg stod og skulle købe et TV i søndags den 2. august i jeres afdeling på Fisketorvet. Vi aftalte at TV’ et skulle komme den efterfølgende tirsdag om formiddagen, da jeg om eftermiddagen fik besøg af en tekniker som skulle hjælpe mig med at installere fibernet.
Alle aftaler blev indfriet TV’et kom som aftalt. Det kalder jeg rigtig god service. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Power.

Réponse de POWER.dk - Fisketorvet
Samsung TV beregnet til hotelvær. låst for tilføjelse af APPs f.eks YouSee. Vi har afhentet/returneret inkl. på installastionsforsøg brugt min 4 t. Sælgere/supportere forstod ikke, at Power har et massivt problem. De var mere interesseret i mersalg, dyrere model kalibrering og forsikringer

Réponse de POWER.dk - Fisketorvet
Jeg vidste ikke at jeg ville ende med at købe min nye støvsuger lige netop i dag, selvom jeg længe har været på udkig.
Jeg blev dig mødt af en meget vidende sælger, og han hjalp mig med at finde en model der matchaede mine behov, så mange tak!

Réponse de POWER.dk - Fisketorvet
Virkelig god betjening i forhold til andre Power butikker!

Réponse de POWER.dk - Fisketorvet
Betjeningen var langsom, og det var svært at få fat i en medarbejder, som ville hjælpe ved afhentning af en vare. Derudover fik en tilsyneladende ny medarbejder “voksen-skældud” midt i butikken. Uacceptabelt.

Réponse de POWER.dk - Fisketorvet
Søde og smilende medarbejdere.
Prikken over i’et var at jeg blev spurgt om jeg havde brug for noget tilbehør til den air fryer jeg købte. En lille ting, men virkelig en dejlig service:)

Réponse de POWER.dk - Fisketorvet
Havde en uheldig episode med en sælger i københavn men det blev heldigvis løst til alles tilfredshed .

Dårlig kunde service!
Jeg bestilte en vare som blev leveret til butikken efter 4 dage, men ordren har stadig status af “ordren klargøres” efter snart 2 måneder!
Jeg har selvfølgelig bestilt varen fra et andet firma og bedt om at få mine penge retur, men der sker ingen ting!
Får at vide butikken vil kontakte mig, men det gør de aldrig. Hver gang skal jeg igennem snakken med en AI “ekspert” som aldrig kan hjælpe!
Sløjt :/

Virkelig dårlig kundeservice.
De ansatte fik mig til at føle, at jeg var til besvær. Jeg stod og ventede ved et aflåst glasskab for at købe et par ledningshøretelefoner til 170 kr. ingen ansatte kom til mig, selvom der var en hel del.
Da der endelig kom en medarbejder hen, virkede han hverken interesseret i at hjælpe eller lytte til, hvad jeg sagde. Han sendte mig bare op i køen ved kassen. Efter at have ventet dér fik jeg at vide, at kassemedarbejderen ikke kunne åbne skabet, og at jeg skulle gå tilbage og finde en anden medarbejder.
Jeg forklarede situationen, den første medarbejder kommer op til kassen men ignorerede både mig og sine kollegaer, som om han ikke lige havde sendt mig på en unødvendig tur. Heldigvis var kassemedarbejderen venlig og endte selv med at gå ned og hente høretelefonerne.
Noget, der burde have taget maks 5 minutter, endte med at tage omkring 15 minutter. Det er simpelthen ikke godt nok.

Réponse de POWER.dk - Fisketorvet
Bestilte telefon til datteren juni. Efter ugentlige udskydelser af leveringsdato sidst til medio september gav vi op.
I butikken fik hun at vide at hun kunne købe en brugt. Sælgeren sagde til hende at alle dele ville være skiftet ud.
Løgn og latin.