Jeg havde en overraskelse god oplevelse i Power i Herning centeret. Vi har elgiganten i Fredericia, hvor jeg meget ofte mangler god service. I power, mødte jeg udelukkende venlig og "nede på jorden"... Voir plus
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400 Herning, DK
L'entreprise a répondu
Mega god og kompetent sælger - der lyttede og fandt løsninger. Og så en udlevering der ikke bare var en udlevering sf varer - men også her service i høj klasse
L'entreprise a répondu
Vi var i Power Herning Centeret, hvor vi fik en rigtig god, venlig og sjov betjening, ikke nok med sælgeren vidste en del om støvsugere ( som var det vi kiggede på) så var en god til at informere og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kom i Power for at købe to bestemte telefoner ( forskellige modeller), som var i tilbudsavisen . Jeg kom allerede den første dag, men ingen af telefonerne var på lager. I stede blev jeg tilbudt an... Voir plus
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, Danemark
Demande des avis aux clients
Super god service, og da jeg havde bestilt et outlet TV, som de ikke havde længere, fik jeg et helt nyt til den aftalte pris, som jeg havde bestilt det til på nettet.
Så en super god oplevelse herfra😊👍

Réponse de POWER.dk - Herning
REN FARCE. Jeg fik en besked fra Power om at den reserverede vare var klar til afhentning. De havde den kun i Herning så jeg måtte køre ca. 100 km for at hente. Da jeg kom frem havde de ikke lige fundet den frem endnu. Efter ca. 25 minutter får jeg at vide de ikke har den alligevel…! Men “vi kigger lige igen…” efter yderligere 15 min. siger de så at “vi” kan prøve at finde en erstatningsvare. Det går der så yderligere noget tid med. De finder en acceptabel erstatning, men den koster Power lidt mere, da jeg kun skal betale den oprindelige pris, så de kigger lige rundt igen, og, HOVSA, der fandt vi lige den bestilte vare, den lå et forkert sted.! Det var jo fint at jeg fik den ønskede vare, men det var en lang køretur, 200 km, for at vente i over 1 time i Power hvor de ikke havde styr på en dyt..! SUK
Og så kommer der så bagefter en “beklagelse” fra Power’s AI, ArtificialIntelligence-robot. Uf.!

Réponse de POWER.dk - Herning
Havde bestilt klik og college for at det skulle gå hurtigt men ventedebi 30 minutter da det var tydeligt at alle andre kunder var vigtigere da de måske kunne prakkes mere på så en rigtig dårlig oplevelse med klik og collect hos Power i Herning

Réponse de POWER.dk - Herning
Køb aldrig mobilabonnement gennem Power.
Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort det. Vi køber for 3 mdr siden et par AirPods og bliver tilbudt kun at betale 1 kr for dem hvis jeg flytter vores mobilabonnementer.
Sælgeren i Power fremlægger priser og vi aftaler at der i aftalen medfølger 3 streamingtjenester.
Desværre har Powers sælger oprettet abonnementerne forkert og streamingen er ikke kommet med. Den skal tilkøbes til en merpris efterfølgende.
Det kan Power godt se ikke var aftalen så vi aftaler at jeg tilkøber streamingen selv og at Power refunderer beløbet da det ifl vores aftale skulle have været inkluderet i vores pris.
Jeg skal i alt refunderes 1150 kr. DET ER JEG IKKE BLEVET nej, nu har jeg modtaget 300 kr i refusion!!! Og sælgeren svarer ikke på mine spørgsmål længere.
CBB kan intet gøre da de siger aftalen er oprettet forkert af Power.
Vi skifter så snart det er muligt og det er sidste gang vi handler i Power. De kan det hele når de vil sælge men de er fuldstændig ligeglade med de aftaler de laver med folk.
Vi købte en ny iPad og havde desværre ikke set at den kun var til wi-fi, vi havde haft den åbnet og været igang med alle indstillinger.
Vi kører tilbage til butikken og snakker med samme sælger, og vi får den byttet til en med sim-kort uden problemer. Det var alt i alt en professionel service.

Réponse de POWER.dk - Herning
Den unge mand der betjente os. Han var,flink og meget inde i sagerne og gjorde tingene forståeligt

Réponse de POWER.dk - Herning
Der kommer jeg aldrig nogensinde til at handle igen
Vare på tilbud er nærmest umuligt at få fat på og det er ikke første gang jeg oplever det cirkus/ skuespil når man så kører hjem og køber varen via Crick&collekt er det stadigvæk umuligt at få fat i en af de ellers mange ansatte til relativ få kunder .
Man får det klare indtryk at det kun gælder om at narre alverdens abonnementer på kunder lige fra telefon , el aftaler .forsikringen osv osv . I de 45 min jeg stod og ventede forlod 3 kunder butikken og jeg var meget tæt på at gøre det samme

Réponse de POWER.dk - Herning
Blev kastet rundt i butikken. Svært at se hvor man afhenter på klik og collect. Det har i ikke styr på.

Réponse de POWER.dk - Herning
Fik hjælp med det samme. Fik info, bestilt og varen var klar ved porten OG personalet hjalp med at læsse et køle/fryseskab ind i min trailer

Réponse de POWER.dk - Herning
Meget forhastet og ikke meget service. Syntes det var en ærgelig oplevelse når man bruger så mange penge. Han forklaret mig ingen ting eller spurte mig om noget. Virker som om de bare ville have mine penge.

Réponse de POWER.dk - Herning
Grunden til det blev en mindre god oplevelse var at jeres mand da vi skulle betale spurgte hvorfor vi havde valgt denne Miele model, og han ville klart anbefale en AEG der kostede 1000 kr mindre og den kunne meget mere osv
Jeg havde sat mig grundigt ind i den omtalte Miele, som vi havde reserveret og var i den grad forundret over at Jeres sælger nedgjorde dette produkt fremfor den fra AEG men vi holdt fast i Miele og er super tilfredse med købet, den er super nem og bruge og meget lidt støjende, syntes det var en mærkelig overlegen fremtoning fra Jeres medarbejder