Jeg købte en soda vands maskine, den var lige som forventet! Måske endda bedre. Jeg havde lidt problemer med appel, men det kan godt være mit netværk eller telefon. Meget hurtigt til at sende kvitteri... Voir plus
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400 Herning, DK
L'entreprise a répondu
Jeg hader at handler ved Power pga mer’ salgs mentaliteten, men da jeg skulle købe ny mobil og kun havde Power som mulighed ente det med at blive der jeg købte den. Sælgeren spurgte kun om jeg havde o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Good and friendly service, but weak product knowledge. I needed a new robotic lawnmower and asked about various technical features. The salesperson was friendly, but advised me to buy a three-year-ol... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lang ventetid i butikken for at få kontakt med en medarbejder der skal finde min reservation. Kunne være godt hvis man mp bruge support skranken til afhentning eller bare kassen. Det er virkelig en f... Voir plus
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de POWER.dk - Herning
Jeg købte en sensio kaffemaskine med termokande. Der var ikke noget låg med til termokanden . Jeg ringede og talte med en kvinde, som ikke var sikker på der hørte en med, men det fik jeg hende overbevist om. Hun ville give beskeden videre og kontakte mig næste dag. Jeg hørte aldrig fra hende. Ringede igen og talte med en mand, som ville give beskeden videre og kontakte mig ang. hvordan jeg vil få mit låg. Hørte heller aldrig fra ham. Så nu har jeg en termokande der ikke er noget værd.
God service og hurtig handling, da vores fryser var stået af og vi skulle på ferie.

Réponse de POWER.dk - Herning
Vi vidste hvad vi gik efter, der var hurtig en ekspedient til stede, vi så varen og var på skærmen for at se tilsvarende produkter.

Réponse de POWER.dk - Herning
Uret jeg købte kan ikke holde strøm, skal oplades hver 2. Dag selvom der står hver 10. Dag

Godt tilbud.
Ved afhentning god service og hjælp til at bære tumbler op i bilen.

Réponse de POWER.dk - Herning
Super sød ekspident som vejledte mig i køb af fjernsyn til en god pris

Réponse de POWER.dk - Herning
Casper A. gav os en utrolig god service.
Dette er grunden til vi bliver ved med at handle i power.

Réponse de POWER.dk - Herning
Reklamerede over en støvsuger. Den blev sendt ind og den er nu blevet ombyttet til en ny støvsuger . Super service 👍

Réponse de POWER.dk - Herning
Når man kommer for at hente en reserveret vare,bliver man presset for at sælgeren kan få lavet en mersalg til kunden.
Oplevelsen har bevirket at jeg fremover vil overveje om jeg vil handle der igen, og hvis, så få varen leveret.

Réponse de POWER.dk - Herning
Jeg vil tillade mig at kalde det cirkus power .
Min mor havde et Garmin ur som pludselig trods fulgt alle vejledninger kunne connecte .
Hun gik i Randers power . Blev sendt fra den ene afd til den anden stod længe i kø og ventede . Havde fået at vide det kunne de i support .
Her meget kort svar det skal sendes ind og det koster 500 hvis det ikke fejler noget . Damen på 74 år måtte gå igen .
Vi gik i power Herning hvor det er købt og her var de dog lidt mere vakse. En pige resatte det og vi kom hjem . Det kunne desværre stadig ikke . Min mand gik ind med det igen - her sagde de vi laver en sag på det og når det ikke har været dyrere får i det højest sandsynligt krediteret . Der gider formentlig ikke engang have det sendt ind. Ingen snak om 500 kr el andet .
Ca 14 dage efter svar uret blev krediteret .
Bestiller et nyt i click and collect og tager i power.
Her skal man hente click and collect i en kasse . Denne kasse sener end til supert som skal lave kreditering .
Man får en bon ( kreditering. ) og skal gå i click and collect . Herfra bliver man så sendt retur i data afd for kun de kan låse det ud.
Her forsøger man ved deres kasse trods at klare resten af sagen men det er lidt besværligt så retur til click and collect. Tid brugt i alt 30 min på at gå fra den ene til den anden . Det må kan gøres smartere power - man føler sig faktisk lidt til grin

Réponse de POWER.dk - Herning
Jeg købte en mindre ting i Herning centret. Ved kassen blev jeg spurgt om de skulle gemme kvittering online for mig
Med det samme svarede jeg JA hvis det ikke betød at jeg blev bombet med både mails og sms. Nej nej slet ikke var svaret
Resultatet var at jeg siden har modtaget 4 mails og nu en sms og det er nærmest umuligt at blive helt slettet i systemet så nej jeg handler ikke i Power igen

Réponse de POWER.dk - Herning
click og collect ved power, kan ikke anbefales . Jeg har ikke haft mulighed for at betale online og jeg fik i første omgang ikke lov til at betale ved kassen . Jeg var nødt til at gå til selve afdelingen , med en del ventetid. Til sidst fik jeg alligevel lov til at betale ved kassen .Click og collect skal være enkelt og hurtigt og ikke så besværligt.