L'entreprise a répondu
Ingen mulighed til at betale online ved klik&collect, det var lidt skuffende. Ankom til POWER og kunne heller ikke få lov til at betale med kreditkort ved click&collect skranken?? (efter at have stået... Voir plus
L'entreprise a répondu
Var forbi butikken 3 gange i forbindelse med køb af powerbank. 1 gang siger ekspedienten nej til at man har en Tau mini model. 2gang besøger jeg forretnigen for at afhente Tau modellen som jeg fandt o... Voir plus
Industridalen 11, 2635, Ishøj, Danemark
Demande des avis aux clients
Jeg havde en forventning om at når man bestiller en ordre til butikken, at jeg så ikke skal gå rundt selv i hele butikken og lede efter en medarbejder, for så at få en ting udleveret og blive sendt videre til en ny kollega for den næste ting, hvor selv medarbejderne tydeligt ikke vidste hvad praksis er hos jer.
Servicen var ikke rigtig tilstede, hvis i bare brugte halv så meget energi på service fysisk som i gør på jeres velskrevet mails, så ville det være en bedre oplevelse.
Jeg vælger nok ikke jer igen ift. andre butikker.

Réponse de POWER.dk - Ishøj
Handlen var god. Men det var ikke en god oplevelse med levering. Jeg sagde til dem at de ikke skulle tilslutte vand så stod jeg med en maskine der ikke blev pakket ud og transport stænger ikke fjernet ambelagen ville de ikke have med ole Mikkelsen borrlyngen.

Réponse de POWER.dk - Ishøj
Tá nu endelig bare i Elgiganten eller alle andre steder.
Vi havde bestilt en Samsung Bespoke vaske-/tørremaskine og et Gram keramisk komfur som Click & Collect hos POWER Ishøj. Ideen med Click & Collect er vel, at varerne er klar til afhentning. Det var de bestemt ikke.
Da vi ankommer, spørger vi først en medarbejder om en Dreamie robotstøvsuger, som stod som outlet. Han fortæller, at den har været udstillingsmodel, men siger derefter, at “der ikke er nogen moppe på”. Da vi spørger, hvad det betyder, svarer han, at “de sikkert er bestilt hjem, men hvis I køber den, kan I ikke moppe”. Vi forstod ærligt talt ingenting. Forklaringen gav ingen mening.
Derefter skulle vi betale vores Click & Collect-ordre. Her forsøger den samme medarbejder at overtale os til at købe et dyrere induktionskomfur. Han påstår, at et keramisk komfur kun kan bruges med bestemte gryder og pander. Det er direkte forkert – det er induktion, der kræver kompatible gryder og pander. Selv da vi gør ham opmærksom på det, fastholder han sin forklaring. Det er dybt bekymrende, at medarbejdere giver faktuelt forkerte oplysninger for at forsøge at sælge dyrere produkter.
Efter betalingen begynder ventetiden. Vi venter omkring 20 minutter på at få udleveret vores vaske-/tørremaskine. Derefter får vi at vide, at de ikke kan finde vores komfur. Vi venter yderligere over 40 minutter, hvorefter vi bliver bedt om at gå ind i butikken igen. Derinde står vi endnu en gang og venter omkring 20 minutter, før nogen overhovedet henvender sig til os.
Til sidst får vi beskeden om, at de ikke kan finde det komfur, vi allerede har betalt for. Medarbejderen forsøger i stedet at finde et andet, der “ligner”, men vi havde specifikt valgt et i børstet stål, og det kunne de ikke tilbyde.
Vi skulle bruge komfuret samme dag, da vi var i gang med at sætte køkken op. Det kunne derfor ikke bare udsættes.
Løsningen blev levering dagen efter mellem kl. 18 og 19, hvilket vi accepterede, fordi vi ikke havde noget valg. Problemet var bare, at vi ikke modtog nogen skriftlig bekræftelse på leveringen, selvom komfuret var fuldt betalt.
Derfor kontaktede jeg POWERs kundeservice. Første medarbejder var forstående og sagde, at hun godt kunne se, at det havde været en ubehagelig oplevelse. Hun lovede at sende en besked til POWER Ishøj og oplyste, at butikken ville kontakte mig inden for 24 timer. Det skete aldrig.
Da jeg stadig ikke havde hørt noget, ringede jeg igen til kundeservice. Her fik jeg at vide, at butikken blot havde skrevet tilbage, at der var tale om en “lagerfejl”. Den forklaring er jeg meget uenig i. Det her handlede ikke bare om en lagerfejl. Det handlede om forkert rådgivning, manglende styr på en Click & Collect-ordre, over tre timers ventetid, manglende kommunikation, ingen bekræftelse på levering og en oplevelse, hvor vi som kunder blev efterladt uden nogen form for ansvarstagen.
Medarbejderen i kundeservice var enig i, at det ikke var i orden, og hun lovede endnu en gang at bede butikken kontakte mig. På nuværende tidspunkt venter jeg stadig.
Alt i alt brugte vi over tre timer i butikken på en Click & Collect-ordre til over 7.000 kr. Under hele forløbet fik vi ingen reel undskyldning, ingen information undervejs og ingen form for kompensation for den enorme gene og spildte tid.
Det her er uden tvivl den dårligste oplevelse, vi nogensinde har haft i en elektronikbutik. Fejl kan ske, men måden de bliver håndteret på, er afgørende. Her er vi blevet mødt med dårlig rådgivning, manglende kommunikation og en butik, der tilsyneladende forsøger at reducere et langt og uacceptabelt forløb til blot en “lagerfejl”.

Réponse de POWER.dk - Ishøj
Kæmpe tak for god service og svar på vores spørgsmål, til jeres medarbejder i hvidevarer afdelingen.
Vi kom glade hjem fra Power Ishøj, efter et spontant køb af vaskemaskine👍🏻

Réponse de POWER.dk - Ishøj
Kunne ikke finde noget personale så vi klarede os selv

Købte integreret fryseskab
mangler alt.manual og alt til installationen.
Power ringer ikke tilbage.
Jeg ændre dette feedback når problemer er løst.

Réponse de POWER.dk - Ishøj
Mange gode tilbud men ikke mange som vidste noget om varerne. Ville f.eks købe en vare som lå ved mobiltelefonerne - men blev henvist til nettet....

Réponse de POWER.dk - Ishøj
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Power Ishøj, og den skyldes især Sofus. Fra det øjeblik jeg kom ind i butikken, blev jeg mødt med et smil, professionel rådgivning og en oprigtig interesse i at hjælpe mig med at finde den rigtige løsning.
Sofus var både kompetent, ærlig og tålmodig. Han tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål uden at presse på for et salg, og jeg gik derfra med en følelse af, at mine behov var sat i centrum.
Det er medarbejdere som Sofus, der gør en butik værd at vende tilbage til. Han er et stort aktiv for Power Ishøj - behold ham! Tak for en fremragende kundeoplevelse.

Réponse de POWER.dk - Ishøj
Købte en kaffemaskine i Ishøj Power. Jeg fik en super god personale service, rådgivning og et tilbud jeg blev glad for. Jeg blev meget positivt overrasket over service niveau, tusind tak! 💪🏼❤️

Réponse de POWER.dk - Ishøj
Købte nogle pander 3 stk til 444 kr i Ishøj fødselsdags tilbud.
Da jeg så hentede min click and collect ville jeg så købe en gang pander mere på tilbud, der stå en hele palle med prisskidt / tilbud, men de kostede så 1699 kr for tilbuddet sluttede for en dag siden, så sagde jeg at de stod med tilbuds skidt stadig, så det var en fejl, så sagde jeg ifølge købeloven skal de give mig det til den tilbuds pris, men den kasseansvarlige var ligeglad og sagde det fik jeg ikke og så gik hun ned og fjernede skiltet, virkelig dårlig stil, har man fejlet så må man jo stå til ansvar for det, så købte mine varer og gik, og tænker det var sidste gang jeg købte og satte mine ben i power d.1/8-26.
Power det er sgu en ommer.

Réponse de POWER.dk - Ishøj
Gode produkter og venligt personale.
Men….prisen, der stod på displayet ved min vare , svarede ikke til den pris ekspedienten havde på sin skærm. Det var tilsyneladende noget teknisk, men ikke Ok. Fik dog en rabat( ikke svarende til prisen på displayet, men Ok).