POWER.dk - Køge Avis 3 056

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Gammel Lyngvej 23B, 4600 Køge, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har I dag skulle hente en gave hos jer i køge. Havde bestilt det online og skulle til butikken. Alt er gået godt helt fra da jeg bestilte til jeg hentede selvom jeg var lidt forvirret da jeg... Voir plus

À propos de l'entreprise

De har vært rigtig sød ved mig

20 mai 2026

Hej Nadia,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en så god oplevelse, og at du er blevet mødt på en venlig måde.

Den butik skal opleves

Den butik skal opleves, super sted
stor tak for hurtig behagelig betjening

20 mai 2026

Hej Ingerlise,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at butikken gav en så god oplevelse, og at betjeningen var hurtig og behagelig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har I dag skulle hente en gave hos jer i køge.
Havde bestilt det online og skulle til butikken.
Alt er gået godt helt fra da jeg bestilte til jeg hentede selvom jeg var lidt forvirret da jeg kom men de søde medarbejdere forklarede og var hurtigere til at spørgere om de skulle hjælpe.

19 mai 2026

Hej Anja,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at hele forløbet gik godt fra bestilling til afhentning, og at der blev taget godt hånd om dig i butikken.

Ekstra skønt at oplevelsen endte med super service, også da der var lidt forvirring ved afhentningen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er imponeret over hvor ringe det var.

Jeg er imponeret over jeg kan gå frit rundt i butikken og kigge på flere maskiner, uden så meget som at blive rettet henvendelse til én gang - det hvad det er. Herudover stod der medarbejdere som bare stod. Flere kasser stod rundt omkring, med vare, uden nogle var ifærd med at sætte dem op. Der stod åbne booster energidrik i butikken, mellem varene. Herudover er der så ufattelig støvet at man næsten udvikler støvforgitning af at gå rundt. Den eneste i butikken som virkede én smule menneskelig var den unge dame jeg betalte hos, som trods alt havde et smil og en positiv holdning.

Avis spontané

Hej Aiste,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig skønt at høre, at den er super god, og at du er glad for den.

God betjening

God betjening

Hej Birgit,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Udvalget var fint

Udvalget var fint, jeg er tilfreds med det jeg købte. Men kundeservice var nærmest ikke eksisterende. Der var ca 5 sælgere i butikken,1 havde 1 kunde. Resten stod og snakkede sammen og ikke en af dem tilbød hjælp da jeg kom ind i butikken. Så det kan helt sikkert gøres bedre!

Hej Anita,

Det er godt at høre, at du var tilfreds med udvalget og med dit køb.

Samtidig er det ærgerligt at læse, at oplevelsen i butikken ikke levede op til forventningerne, når der ikke blev tilbudt hjælp. Det er værdifuld feedback, og der er helt klart plads til forbedring her.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Power er ligeglade med defekt produkt

Jeg købte en robotstøvsuger. Da jeg kom hjem manglede der et komponent i maskinen, så den ikke virker. Jeg har skrevet til Kundeservice, men jeg har ikke fået svar. Med andre ord har jeg købt et produkt der ikke virker, og ikke nogen reaktion fra Power. Jeg ville forvente en hurtig reaktion ved at de sender komponentet eller giver mig mine penge retur.

Noté 4 sur 5 étoiles

Spændende udvalg og målrettet tilbud i…

Spændende udvalg og målrettet tilbud i forhold til konkurrenterne, endvidere vigtige produkter viden omkring det brede udstyr

Hej ERIK,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at udvalget opleves spændende, og at tilbuddene står stærkt i forhold til konkurrenterne.

Det er også dejligt, at produktviden omkring det brede udvalg har gjort en positiv forskel.

Tak fordi du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Hej Lisbeth,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, god service

16 mai 2026

Hej Lene,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen levede op til forventningerne.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en venlig og dygtig…

Det var en venlig og dygtig salgsassistent, der hjalp mig med at finde lige præcist det, jeg stod og manglede i gave..og til mig selv... Hurtig og super god betjening i forretningen.. Oplevelsen var yderst tilfredsstillende 🙏

18 mai 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i butikken var så god, og at du fik venlig og dygtig hjælp til at finde præcis det, du manglede.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ja men kommer ind i butikken i Køge…

Ja men kommer ind i butikken i Køge ikke særlige mange kunder pt..men der stå/sidder 3 medarbejder og sludder om en eller anden fest.. i menes jeg leder efter mine støvsuger porser der er ikke en eneste af dem der kommer hen eller i det hele taget tilbyder deres hjælp..på nåde tidspunkt og de kan se at jeg leder og leder efter míne støvsugerporser..men må opgive til sidst..og måtte gå hen til de 3 medarbejder der stadig stå og griner og fniser om deres samtale og siger så om du var nogle der hade tid til at hjælpe mig først der få den ene med mig det er sku for dårligt power…og især når der stå 3 medarbejder og laver ingen ting 👎

Hej Rene',

Det lyder som en frustrerende oplevelse i butikken i Køge, især når du tydeligt stod og manglede hjælp.

Det er godt, at du gør opmærksom på det.

Hvis du stadig leder efter de rigtige støvsugerposer, kan du tjekke fastgørelsestypen på din nuværende pose og se efter modeloplysninger på posen, i poserummet eller under støvsugeren. Mange modeller bruger S type poser, mens nogle mærker kræver deres egne poser.

Du kan også se på produktsiden for støvsugerposer, hvor der ofte står kompatible produkter til den enkelte støvsugermodel.

God oplevelse

God oplevelse
Venlig betjening og hjælp til opsætning af iPad af Viktor

Hej Kirsten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre om en god oplevelse i Køge, og at du fik venlig hjælp til opsætning af din iPad.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super service, ingen ventetid, god rådgivning.

Hej Lars,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, med hurtig hjælp og god rådgivning.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej kunde,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og stor hjælpsomhed

"Jeg har problemer med min hofte, så jeg kan ikke løfte noget selv. Medarbejderen hjalp mig hele vejen ud til bilen og gav mig endda et godt tilbud (prismatch). Rigtig god service!"

Hej bilal,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik så god og hjælpsom service i Køge, og at der blev taget godt hånd om dig hele vejen ud til bilen.

Den slags oplevelser sætter vi stor pris på at høre om.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt med en ordentlig service

Dejligt med en ordentlig service, og det fik vi…Så kun godt herfra.

Hej Morten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at servicen levede op til forventningerne.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fik svar på alle spørgsmål af en…

Fik svar på alle spørgsmål af en kompetent ung mand 😊

Hej Strø,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at alle spørgsmål blev besvaret, og at oplevelsen var så god.

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi blev ekspederet af en imødekommende…

Vi blev ekspederet af en imødekommende person, der vidste hvad han talte om. Ventetiden var måske lidt lang før vi kom til.

16 mai 2026

Hej Jens,

Tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I blev mødt af en imødekommende og kompetent betjening. Det sætter vi stor pris på.

Samtidig tager vi også jeres kommentar om ventetiden med videre. Tak fordi I deler både det positive og det, der kan blive endnu bedre.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus