Meget venlig medarbejder som selv opsøgte os i butikken for at spørge hvad han kunne hjælpe med. Efter vi havde forelagt ham vores ærinde tog det ham, et splitsekund at finde den rigtige varer på syst... Voir plus
L'entreprise a répondu
Power, Kolding: Lasse J. gav god, grundig og brugbar information om varen og var samtidig super venlig og professionel. Fremover kører jeg gerne fra Horsens til Kolding, hvis jeg vil købe noget i Pow... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har handlet hos Power i mange år og har altid været tilfreds med både produkter og service. Denne gang opstod der en misforståelse omkring transport og bortskaffelse af et køleskab, men efter... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kolding - Power Vi er meget tilfredse med vores køb hos Power. Vi købte et TV, og i butikken købte vi også et vægbeslag til montering af fjernsynet. Den medarbejder, der hjalp os, var utrolig venl... Voir plus
Vejlevej 257C, 6000, Kolding, Danemark
Demande des avis aux clients
Knap så heldig oplevelse.
Jeg havde bestilt en tablet hjemme fra, kørte til power og hentet den men på turen hjem fra power opdager jeg at det er den forkerte tablet. Jeg vendte om og kørte tilbage med tabletten. Der stod 3 medarbejdere i den afdeling jeg lige havde hentet tabletten og sludret. Jeg fik øjen kontakt med dem men de forsatte med at sludre og vente ryggen til istedet for at hjælpe. Efter 5-10 min fik jeg nok og det endte med at jeg gik op og afbrød dem hvor jeg blev bedt om at gå til kundeservice. Heldigvis var den unge man i kunde service super god og venlig. Det viser sig dog at den tablet jeg har bestilt har de slet ikke på lager og kan ikke skaffes. Jeg bliver tilbudt en anden som er bedre til samme pris som den jeg havde bestilt som jeg synes var en fin løsning. Jeg takker den venlige sjæl bag disken og smutter. Da jeg kommer hjem opdager jeg at tabletten har en pin kode og jeg kan derfor ikke komme ind på den og at den mangler det hylster som høre med til tabletten som gør den kan stå selv på dette tidspunkt er butikken lukket. Jeg får kontakt til power over telefonen næste dag og får hjælp til det med pin koden og fik det ændret til min egen. Jeg måtte alligevel tilbage til butikken hvor jeg heldigvis møder den samme gode kunde service medarbejder som fandt et cover til mig som skulle have fulgt med købet ifølge salgs annoncen på den tablet jeg blev budt. Mange køre ture og meget bøvl. Jeg er glad for tabletten og taknemmelig for den gode kunde service medarbejer.

Réponse de POWER.dk - Kolding
Dejlig hurtig leveringstid, dog ved man ikke når der står er afsendt fra lager, om det er lager i Danmark eller om varen er på vej fra syd Europa 😏 men det gik hurtigt…

Hurtig ekspedition.
Da vi vidste hvad skulle have, tog det max 5 minutter i butikken.

Réponse de POWER.dk - Kolding
Det var en ok oplevelse. dog måtte vi ringe for at få oplyst, hvor lang vores ordre var nået. Og da vi endelig skulle have besked var der problemer med jeres IT system.

Réponse de POWER.dk - Kolding
Rigtig god service og rigtig god information indtil varen blev udleveret.

Min oplevelse hos POWER Kolding
Jeg besøgte POWER Kolding for at hente en mobiltelefon, men oplevelsen var meget skuffende.
Der var 8-10 kunder i kø, og der var kun én medarbejder ved skranken. I stedet for at betjene de ventende kunder brugte medarbejderen omkring 20 minutter på at stå og snakke, grine og hygge sig med en anden person på et andet sprog end dansk. Ifølge kunden foran mig havde de allerede stået sådan i mindst 10 minutter, før jeg kom.
Jeg forstår ikke, hvorfor der ikke blev kaldt på flere medarbejdere, når køen var så lang. Det burde være en selvfølge at prioritere kunderne frem for privat snak.
Et ældre ægtepar bemærkede også situationen. Efter omkring 20 minutters ventetid sagde jeg, at nu måtte det være nok, og at medarbejderen burde passe sit arbejde. Jeg forventer også, at der tales dansk i kundebetjeningen, så alle kunder kan følge med.
Min kritik handler om den manglende professionalisme og den meget dårlige kundeservice. Når der står 8-10 kunder og venter, forventer jeg, at man betjener kunderne eller tilkalder flere medarbejdere i stedet for at lade køen vokse.
Det var en så dårlig oplevelse, at jeg ikke har tænkt mig at handle i POWER Kolding igen.

Réponse de POWER.dk - Kolding
Har aldrig op leve racistisk behandling
Jeg kom ind som dansker blive ikke sagt goddag
Da min piger kom ind goddag hvad kan jeg hjælp da mine piger oplyste at de var sammen med mig forsvandt ekspedienten
Det kalder jeg kraftedeme racistisk jeg kom ikke der mere

Réponse de POWER.dk - Kolding
Vi fik en meget fin betjening i butikken i Kolding hvor vi bestilte et løbehjul. Den skulle så komme med GLS tirsdag den 30 juni. Vi fik så en SMS fra GLS at de ikke kunne lever den da vi ikke var hjemme. Jeg skrev til GLS at de godt må aflevere den uden at vi var hjemme. Vi fik så en mail på at de vil levere den næst kommende hverdag. Så får jeg en SMS i dag fra GLS at de ikke må køre med pakken da der er batterier i pakken, så jeg skal selv hente pakken i Horsens. Jeg har 35 km til Horsens.

Réponse de POWER.dk - Kolding
Elendigt system til reklamation! Dårlig service!
Vi køber en Ninja 3 i 1 blender. Foodprocessor delen går i stykker, det har intet med maskinen at gøre. Vi får lov til at de bare sender den del der er gået i stykker ind da vi bruger blenderen hver dag. Vi får hold i reklamationen og får afvide vi får en ny. Vi tager ned til butikken og der har man så ikke valgt at ligge en til side så vi kunne få en ny… vi havde afleveret den gamle og spørg så om vi ikke kan beholde den indtil der er en ny… igen fordi vi bruger den hver dag… først får vi et nej og insistere på vi gerne vil have den igen indtil der er en ny. Det viser sig så grunden til vi ikke kunne få den med igen var fordi de allerede havde smidt den i skraldespanden! Før de havde sørget for vi kunne få en ny!
Vi får så afvide de får en sendt hjem til os og de går ud og graver den gamle op så vi kan få den med hjem indtil da.
Da de så kommer på lager igen, sender de aldrig en til os som lovet og vi finder selv ud af de er på lager igen og har ingenting hørt!!
Ender med at lave en click and collect, køre ned til butikken og bede dem om at annullere den der skulle sendes!
Den eneste grund til jeg giver 2 stjerner og ikke kun 1, er den super søde kasseekspedient der hurtig fik annulleret ordren på den vi aldrig fik og sørgede for jeg kunne få en med samme dag!!!
Alt i alt virkelig en dårlig behandling i power i Kolding!! At man ikke tænker længere at sætte en maskine til side når de vælger at tilbyde en erstatning!

Réponse de POWER.dk - Kolding
Butikken i Kolding havde virkelig dårlig kundeservice med click&collect. Næsten ingen kunder, masser af ledige sælgere, men kun en enkelt medarbejder kunne udlevere den bærbare pc (iflg. to andre ledige sælgere, der hyggesnakkede sammen) - og han var ikke ledig. 20 minutters ventetid i en næsten tom butik med masser af ledige medarbejder, der nægtede at tage over for den manglende kollega! Da jeg endelig skulle have den, så skulle jeg sige nej til telefonabonnementer og andre produkter.

Réponse de POWER.dk - Kolding
Ekspedienten vidste intet om det produkt vi købte og kom derfor hjem uden batteri som var meget vigtigt
Da vi kom igen for at købe det, havde i det ikke på lager. Vi købte det derfor direkte igennem leverandøren.
Havde vi vidst det, var selve soundboksen også blevet købt direkte ved leverandøren. Desværre en skidt POWER købsoplevelse

Réponse de POWER.dk - Kolding
En savoir plus sur les différents types d'avis.