I var gode til at fortælle hvor produkt befandt sig og giver løber besked om hvor i landet det var og forventnings tiden. Personalet havde god service ved afhentning i butikken, kan ikke sætte nogl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god service, venligt og tålmodigt personale med god humor, som var meget behjælpelig med at finde det rigtige produkt og få det sat op. Kontra Elgiganten, de havde ikke det produkt jeg spurgte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Der blev ydet fin service med at overføre data fra gammel til ny telefon men måtte da også betale for det
L'entreprise a répondu
Jeg kommer i Power målrettet for at købe et sæt Airpods og da jeg skal betale bliver jeg spurgt om jeg vil skifte mobil abonnement og få lidt rabat den vej. Klumret, irriterende og uetisk at blande... Voir plus
Vestergårdsvej 2, København, Danmark, 4700, Næstved, Danemark
Demande des avis aux clients
Jeg er super godt tilfreds med oplevelsen og jeg så glad for mit nye fjernsyn hos jer

Réponse de POWER.dk - Næstved
Varen klar til afhentning - som aftalt.
Kompetent og venlig betjening.
Ug til Power, Næstved.

Réponse de POWER.dk - Næstved
Jeg er ellers bedst til at handle i Elgiganten,
Men vi tog i power, og fik en fin service.
Han prøvede at give os en masse rabat og den bedste løsning osv for os 👌

Réponse de POWER.dk - Næstved
Det er en uge siden jeg bestilte varen. Den skulle have været leveret for 4 dage siden. Den er stadig ikke leveret.

Réponse de POWER.dk - Næstved
Fint og venlig og dygtige perso nale og gode priser

Réponse de POWER.dk - Næstved
Hurtigt betjening og en god sælger der viste noget om produktet

Réponse de POWER.dk - Næstved
Virkelig god oplevelse og en kompetent og dygtig sælger.
Vi er kunder hos jer i forvejen.

Réponse de POWER.dk - Næstved
Dårlig service - stod og ventede i 45 min - ingen til at betjene .. til sidst gik kassedamen med til at ekspedere mig da jeg vidste hvad jeg skulle have og der ingen var tilstede i den afd produktet tilhørte.

Réponse de POWER.dk - Næstved
venlig og vidende medarbejder og en god oplevelse i forbindelse med køb af fjernsyn

Réponse de POWER.dk - Næstved
Som altid når man handler i power. Venlig og hurtig betjening ⭐⭐⭐⭐⭐

Réponse de POWER.dk - Næstved
Der var personale i butikken som havde tid til at hjælpe med købet.

Réponse de POWER.dk - Næstved
Personalet havde god service ved afhentning i butikken, kan ikke sætte nogle fingre noget negativ.