Personalet var meget venlig og havde godt styr på hvad hvert enkelt produkt kunne. Havde rig6god tålmodighed da jeg havde rigtig mange spørgsmål til produktet. Ved udgangen stod en person og ønskede m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Prismatchede ikke på Phillips maskine der var billigere til salg hos konkurrent, grundet et bogstav var anderledes i produktnummer. Præcis samme maskine. For tåbeligt det ikke er til at handle med de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg handler kun med Power, fordi jeg fik den bedste behandling, da jeg for et år siden flyttede, og skulle købe alle hårde hvidevarer, og stort tv. Super behandling og betjening, og ikke mindst sto... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte en food processor og den flinke mand gav mig rabat . Han var generelt meget behagelig Jeg købte også en printer, hvor jeg fik lidt rabat. Det fyldte jo meget, og jeg er 73 år med nogle skava... Voir plus
Guldborgsundcentret 20, 4800, Nykøbing Falster, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de POWER.dk - Nykøbing Falster
Alt der foregik igennem selve butikken, er lidt som "Svend Erik kedeligs Kvartet". Det spiller bare.
Men den sidste manglende stjerne, skyldes det klientel, som Power bruger til at levere varerne.
De 2 mand der kom, forstod dårligt dansk, og kunne heller ikke selv snakke sproget, og det lagt sammen med deres attitude, dumpede total oplevelsen.
Hvorfor kan man ikke bruge danske personale til leveringen ?
Jeg er med på, at i bruger et transport selskab, men så stil dog krav til dem, om at bruge dansk personale.
Som opdatering på mit indlæg!
....Ja, og så kom der svar fra en AI Bot. Havde jeg vidst det, havde jeg ikke brugt tid på at skrive en anmeldelse.
Så er personligheden da gået "helt fløjten" hos Power.
En anmeldelse er da en personlig ting, ud fra personens oplevelse, og så forventede man nok også, at der var en person i den modsatte ende, der svarede.
Så det er da med sikkerhed, ikke noget jeg skal bruge tid på hos Power, fremadrettet.

Réponse de POWER.dk - Nykøbing Falster
da jeg skulle hente en vare som var bestilt som click-and-collect var vare ikke klar selvom jeg havde fået en besked om at den var klar til afhentning.
Når man får en besked om at en vare er klar til afhentning, så skal den også være klar når man kommer i butikken

Réponse de POWER.dk - Nykøbing Falster
God og effektiv bestilling på Click and collect. Varen lå klar til os ved kassen, da vi kom og skulle hente.

Réponse de POWER.dk - Nykøbing Falster
Godt produkt til billige penge. Der gik lidt lang tid før jeg fik sms om at min ordre var klar, selvom at den allerede var klar, men er mere end tilfreds.

Réponse de POWER.dk - Nykøbing Falster
Super behandling og betjening, og ikke mindst store rabatter.
Denne gang har jeg købt nyt stort tv til soveværelset, på de helt ekstreme tilbud de har i øjeblikket.
I fremtiden handler jeg også hos Power.

Réponse de POWER.dk - Nykøbing Falster
Jeg er en trofast kunde hos Power
Som elsker at købe alt hvad jeg har brug for til hjemmet og det andre praktiske ting til mig og til børnene
Mvh. Samer

Jeg giver 5 stjerner til den unge mand der var så hjælpsom med mit køb

Réponse de POWER.dk - Nykøbing Falster
Det var en god oplevelse for mig. Fordi ekspedienten var den sødeste, og dygtige person til sit arbejde.
Det var i Nykøbing F.
Så power, pas godt på de gode medarbejdere I har

Réponse de POWER.dk - Nykøbing Falster
Jeg købte en bosh støvsuger. Der var ikke en model fremme, lige af den model. Spurgte til hvad udstyr der fulgte med, men sælger der kun var de 2 på billedet ad kassen. Ingen børste eller andet tilbehør. Måtte selv bede ham kigge på skærmen for flere dele. Der viste dig så der var 2 ekstra dele. Man møder op i butikken og så er der en ekspedient som ikke orker at hjælpe en kunde, som kommer for at købe en støvsuger. Kan gøres meget bedre