POWER.dk - Odense Avis

7 628
TrustScore 4 sur 5

Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var inde hos POWER for at købe en ny telefon, og selvom jeg allerede havde besluttet mig for, hvilken model jeg ville have, tog Mehran sig virkelig tid til at spørge ind til mine behov og vejl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en iPhone 17 pro, fik verdens bedste service af sælgeren Samuel, håber at Power vil fortælle vedkommende dette. Skulle så en tur forbi og have flyttet indhold fra den gamle telefon. Igen møder... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min datter og jeg havde brug for et sd-kort til hendes nye kamera. Jeg havde desværre haft en dårlig oplevelse på nettet, med en international internetudbyder hvor jeg havde købt noget der var forker... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg oplevelse at kø - kasse strukturen er svær at gennemskue når man kommer i butikken første gang. Altså kan man godt kan købe noget uden at trække et nummer til hjælp? Er køerne opdelt efter specifi... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(7 628)

32 746 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik en god service og forklaring ang

Fik en god service og forklaring ang. Vaskemaskiner

Hej Ib,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at du fik god service og en god forklaring omkring vaskemaskiner hos os i Odense. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det glæder os at se, at du er tilfreds. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

God kundeservice og hurtig ekspedition

God kundeservice og hurtig ekspedition

Hej Rikke,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at du har oplevet god kundeservice og en hurtig ekspedition hos os i POWER Odense. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere en god service hver dag. Vi håber at se dig igen snart i butikken.

Noté 2 sur 5 étoiles

Der var meget lang ventetid ved kassen

Der var meget lang ventetid ved kassen. En flok "unge" mennesker render rundt uden mål og med. Der er nummer system men det bliver ikke brugt ????
Det virkede noget uorganiseret.

Hej kunde,

Hej kunde! 😊

Det er ærgerligt at høre om din oplevelse i vores butik i Odense, hvor du oplevede meget lang ventetid ved kassen og en uorganiseret hverdag med personale, der syntes at bevæge sig uden mål og med. Vi vil gerne have, at vores nummersystem fungerer som det skal, så ventetiden føles mere overskuelig for alle. 💬

Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den med internt for at gennemgå både vores kassekapacitet og vores rutiner omkring brug af nummersystemet i Odense. 🤗

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en meget bedre oplevelse næste gang du besøger os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg havde købt en telefon click and…

Jeg havde købt en telefon click and collect i Odense.
Jeg havde egenligt regnet med bare at skulle betale og så videre. Sælgeren prøvede i 10 minutter at sælge mig alt muligt jeg slet ikke havde behov for og forstod ikke et nej, jeg måtte hæve stemmen for han efter 10 min bare ville hente min nye telefon…

Hej Nicklas,

Tak fordi du deler din oplevelse med afhentningen i POWER Odense 😊

Det er ikke sådan, en click and collect-afhentning skal føles, og et nej skal naturligvis respekteres, så du kan få udleveret din telefon på en ordentlig og effektiv måde.

Din feedback er sendt videre til varehuset i Odense, så de kan gennemgå oplevelsen og se på rutinerne omkring afhentning, rådgivning og mersalg 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang 🤗

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejligt med nummersystem og…

Dejligt med nummersystem og ekspedienten var god til at spørge ind til mit behov. Jeg gik alligevel derfra med lidt af en følelse af “oversalg” og at han havde mål på bestemte produkter. Derfor ingen topkarakter.

Hej Annette,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os i Odense. Det er dejligt at høre, at nummersystemet fungerede godt for dig, og at ekspedienten var opmærksom på at spørge ind til dine behov. Vi tager gerne imod din feedback om oplevelsen omkring produktvalget, og vi vil helt sikkert bruge det til at blive endnu bedre fremover. Vi håber at se dig igen en anden dag, hvor vi kan give dig en oplevelse helt i top.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en god og kyndig hjælp. Produktet jeg skulle købe, var imidlertid udsolgt fra butikken.
Men kommer så til levering hjemme ..
dejlig service ..
tak for hjælpen.

Hej Karen,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord! Det er vidunderligt at høre, at du oplevede god og kyndig betjening hos os i Odense. Selvom produktet var udsolgt i butikken, er det dejligt, at vi kunne finde en løsning med levering direkte til din hjemmeadresse. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse, og det gør os glade, at du er tilfreds med servicen.

Ok oplevelsen

Ok oplevelsen

Hej Jytte,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er altid rart at høre fra dig, og vi sætter stor pris på din feedback. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen i POWER Odense en anden gang, hvor vi gerne vil give dig en endnu bedre oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik bestilt det jeg ville have

Fik bestilt det jeg ville have, I havde det på lager.

Hej Peder,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er altid dejligt at høre, når man finder præcis det, man leder efter, og det endda er på lager. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi håber, at du får glæde af dit nye produkt i lang tid frem.

Noté 2 sur 5 étoiles

ALT FOR LANG VENTETID PÅ AT BESTILLE…

ALT FOR LANG VENTETID PÅ AT BESTILLE VED KASSEN
Ellers OK

Hej Sonja,

Hej Sonja,

Mange tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse hos os i POWER Odense. Det er ærgerligt at høre, at ventetiden ved kassen var for lang, når du skulle bestille. Vi forstår godt, at det er frustrerende at skulle vente længere end forventet, især når man gerne vil hurtigt videre. 😊

Det er dejligt at høre, at du ellers havde en okay oplevelse hos os. Vi tager din feedback om ventetiden alvorligt og vil se nærmere på, hvordan vi kan forbedre kapaciteten og ekspeditionstiden ved kassen i vores Odense-butik. 💬

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang du besøger os. 🤗

Noté 1 sur 5 étoiles

Det var en helt igennem absurd…

Det var en helt igennem absurd oplevelse at gå i Power.
For det første, ville sælgeren diskutere med mig, hvorfor jeg ikke ville have en Huawei D2 eller den her Triacle (Deres
private label). Efter jeg havde fået insisteret på min Garmin, ville han have mig til at skifte telefonabonnement. Da jeg så endelig havde overbevidst ham om at jeg ikke skulle mobilabonnement (hvad f••• har mit mobilabonnement at gøre med et pulsur?) ville han sælge mig noget panserglas for det havde de erfaring for at det var godt.
Da jeg kommer hjem opdager jeg at han har tilmeldt mig en garantiordning på abonnement som jeg så skal betale for.
Jeg har ikke bedt om det.
Power - det var en helt igennem klam oplevelse.

20 avril 2026

Hej Lars,

Hej Lars Holdgaard,

Det er virkelig ærgerligt at høre om din oplevelse i vores butik i Odense. Det er slet ikke den type betjening, vi ønsker at vores kunder skal opleve, og jeg forstår godt, at det føles frustrerende, når du som kunde bliver presset til produkter, du ikke har bedt om, og ender med en garantiordning, du ikke har ønsket. 😊

Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på både salgsrutinerne og hvordan vores medarbejdere håndterer kundernes ønsker i butikken. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig hørt og respekteret, når du kommer ind for at købe et specifikt produkt som din Garmin. 💬

Din oplevelse er blevet sendt videre til butikken, så de kan tage stilling til situationen og følge op på det, der er sket. Vi håber, at vi næste gang kan give dig en langt mere positiv oplevelse hos POWER. 🤗

Noté 4 sur 5 étoiles

Click og collect i butik

Produktet købt og afhentet i butikken. Ok pris. Gik dog en uge inden den kunne afhentes. Lidt sløvt personale ved kassen.

Hej Max,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at du fik en god pris på dit produkt og at afhentningen i butikken forløb tilfredsstillende. Vi tager noter omkring ventetiden og din oplevelse ved kassen, og vi vil gerne have fokus på at forbedre disse områder fremadrettet. Vi håber at se dig igen i POWER Odense en anden gang, hvor vi gerne vil give dig en endnu bedre oplevelse.

Engageret faglig funderet medarbejder

Engageret medarbejder.
Virkede inde i tingene. Vi købte en robust til gulve og var meget glad for hans viden og tilkendegivelse af hvad han vurderede som et godt køb ifht behov.
Som sælger fik han lov at sælge både forsikring, sæbe og poser med så lidt fik han ud af det.
Meget tålmodig da svigermor ligepludselig var elon musk i forklædning og vidste alt inden for elektrificering af ting og sager. Men det tog han i stiv arm og var meget forstående og hjalp så godt han kunne med at forklare hvad der var op og ned på en 84 årigs store tække for netop robot støvsugere🫣

Hej Jakob,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det lyder som en rigtig god oplevelse i vores butik i Odense, hvor du blev mødt af en engageret og fagligt stærk medarbejder, der virkelig tog sig tid til at lytte til jeres behov.

Det er altid dejligt at høre, når vores medarbejdere formår at navigere både faglige spørgsmål og farverige familiebesøg med tålmodighed og et smil. Din svigermor lyder som en helt speciel oplevelse, og det er vidunderligt at se, at det blev håndteret med så meget forståelse og humor.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Tørretumbler uden kurv

Vi købte for omkring et år siden en tørretumbler mærke AEG med løst monteret kurv som kunne bruges til at tørre sko med.
Da vi har mindre børn virkede det som en genial løsning og valget faldt på denne maskine hos Power i Odense.
Detaljen var dog at kurven var i retsorden så den ville blive eftersendt så snart producenten fik produceret flere af disse.
Vi fik heldigvis skrevet dette ind i købskontrakten med en note om at blev denne ikke leveret inden for overskuelig fremtid så kunne vi vælge at lade handlen gå tilbage.
Det viste sig at der aldrig kom nogen kurv.
Ikke pga manglende vilje fra afdelingen i Odense men den kom bare aldrig.
Så står man der med en tørretumbler man egentlig er glad for men som ikke er helt det man købte.
Vi endte med at lave et økonomisk kompromis for ikke at skulle ud i samme situation en gang til med en anden maskine med kurv men det kunne have været ønskeligt at man afklarede med producenten at de kunne levere kurve så længe de leverede maskiner.
Det er jo ikke raketvidenskab at få fremstillet flere plast kurve til såden en maskine.
Men en æv oplevelse denne gang som vi håber Power vil lære en smule af.

Vi har tidligere handlet der og været godt tilfreds må dog også siges

1 septembre 2025

Hej der,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os 😊 Det er ærgerligt at høre, at kurven til din AEG-tørretumbler aldrig blev leveret, og at du endte i en situation, hvor et økonomisk kompromis var den bedste løsning frem for at få præcis det produkt, du oprindeligt købte.

Vi forstår godt frustrationen ved at have en maskine, der ikke helt lever op til det, der blev lovet ved købet, især når kurven var en vigtig del af valget med småbørn i huset. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi sætter pris på, at du gør os opmærksomme på det 💬

Din feedback om, at vi i højere grad burde afklare med producenten, om tilbehør kan leveres, inden vi sætter produkter på hylderne, er rigtig god og vil blive taget med internt i vores arbejde med at forbedre både produktinformation og leverandørstyring. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang 🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde købt en telefon som ikke helt…

Havde købt en telefon som ikke helt levede op til mine forventninger. Tog i Rosengårdcentret og vendte situationen med Peter som klarede det til UG

Avis spontané

Hej jakob,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er altid dejligt at høre, når en situation bliver løst gnidningsløst, og det lyder til, at du fik rigtig god hjælp i Rosengårdcentret. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give, når man møder op i en af vores butikker. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Fin pris

Fin pris. God service

Hej Niels,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med både prisen og servicen hos os i POWER Odense. Vi sætter stor pris på din tid og dit besvær med at dele din oplevelse, og det motiverer os virkelig at fortsætte med at levere god service til gode priser. Vi håber at se dig igen snart i butikken eller online på power.dk.

Fin betjening

Fin betjening

Hej Bjarne,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Odense. Fin betjening er netop det, vi stræber efter hver dag, så det er vidunderligt at få bekræftet, at vi rammer plet. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag!

Hej Martin,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det gør os rigtig glade at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Odense, og at du mødte en sød og rar medarbejder. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

God behandling

27 août 2026

Hej Anita,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet en god behandling hos os i POWER Odense. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver dag. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Noté 1 sur 5 étoiles

Der manglede priser på rigtig mange…

Der manglede priser på rigtig mange vare og mange vare stod forkert på hylden. Hjælp var svær at finde især af en der rent faktisk så ud som om hun gad være på job. Jeg købte en tandbørste til en gave og det var meget svært at finde en i en kasse der ikke var ødelagt, men det blev toppet af byttebeviset som ekspedienten satte skævt foran på kassen, oven på billedet så, man ikke kan se hvilken tandbørste man får i gave. Der skal så lidt til at oplærer sit personale og derved give en god købsoplevelse en

Hej Lisa,

Hej Lisa,

Det er ærgerligt at høre om din oplevelse i vores Odense-butik. Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, når der mangler priser på varerne, hylderne ikke stemmer, og det er svært at finde hjælp blandt personalet. Det er heller ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have, når du køber en gave, og vi kan godt se, at det er irriterende, når byttebeviset sættes skævt på kassen, så man ikke kan se billedet af tandbørsten. 😊

Din feedback omkring prissætning, hylderedning og personaleoplæring vil vi tage med os internt og se på, hvordan vi kan forbedre disse områder i butikken. 💬

Vi håber, at vi en anden gang kan give dig en langt bedre oplevelse. 🤗

Hej Ulla,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at du har haft en super professionel oplevelse hos os i Odense. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver dag. Vi håber at byde dig velkommen igen snart i vores butik.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus