Personalen gav mig utmärkt service! George var uppmärksam, trevlig och visste exakt hur man bemöter en kund på bästa sätt. Jag var så imponerad att jag lade hans namn på minnet för framtida inköp.... Voir plus
Marieberg Säljarevägen 10C, 70236 Örebro, Örebro län, SE
Riktigt trevlig och duktig säljare. Tydlig och bra på att förklara, inte alls påtryckande utan bara lugnt förklara olika alternativ. Och när jag själv tagit beslutet utan att känna mig pressad så va... Voir plus
Säger först att jag ska få rabatt och 400:-billigare på mitt nuvarande abonnemang Telia och 2000:-rabatt på telefonen + 2000:- i presentkort sen ändrar han till Telenor Försöker vid flertal gånger... Voir plus
Besökte Power i Marieberg Örebro för att komma efter en diskmaskin. Fick en bra och professionellt bemötande av tjejen som arbetade i avdelningen för vitvaror. Personalen hjälpte till att utvärdera oc... Voir plus
Marieberg Säljarevägen 10C, 70236, Örebro, Örebro län, Suède

Demande des avis aux clients
Påstridig försäljare som vill sälja på tjänster som inte är intressanta.

Réponse de POWER.se - Örebro
Ture var mycket service inriktad och trevlig. Ingen kötid och detta var 1a ggr som jag bokat/köpt ngt i click and collect. Kan tänka mig fler såna köp.

Réponse de POWER.se - Örebro
Bra och smidig samt lyhörd personal, samt trevligt bemötande.

Réponse de POWER.se - Örebro
George är en ypperlig säljare som ni ska hålla hårt i. Han har en naturlig känsla för kundkontakt och service och kommer gå långt inom yrken där människor står i fokus.
Efter över 30 år inom försäljning och flera års erfarenhet av rekrytering vet jag hur mycket en duktig medarbetare betyder för ett företag. George är en sådan person man önskar i sitt team.

Réponse de POWER.se - Örebro
Bra information, snabb kontakt o lite snicksnack däremellan, saknade dock kundtoalett

Réponse de POWER.se - Örebro
Trevligt kunnigt möte med en kvinnlig säljare …💥💥💥💥💥

Réponse de POWER.se - Örebro
Försöker vid flertal gånger byta abonnemang fast jag sagt ifrån från början
Tänkte gå till annan affär för att få köpa utan problem
Kommer definitivt aldrig handla där mer

Réponse de POWER.se - Örebro
Ni har skickat flera mail om min köp upplevelse men jag har inte fått varan än och det har gått 5 dagar