POWER.se - Eskilstuna Avis 2 583

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE

Jag tycker att försäljare vill bara sälja och det är okej, men ingen förklaring om den varan som vi köpte kanske han trodde att man läser innan man köper. Vet inte men det gick smidigt att köpa. Tack... Voir plus

Vi letade ny dammsugare, vilket resulterade i en ny efter väldigt profsig info/demo av en duktig kille! MEN. …… det slutade inte med dammsugaren! Vi informerades om olika erbjudanden som resultera... Voir plus

Snabbt och enkelt att kunna reservera en produkt som kanske går slut fort eller inte finns så många av inom 30 minuter. Så att man inte behöver stressa att åka till Power för att köpa saken man vill... Voir plus

1. Entreprise d'électronique

• Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Suède

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Eskilstuna

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

Fick hjälp snabbt av personalen och…

Fick hjälp snabbt av personalen och hittade de jag sökte efter även om produkten inte levde upp till mina förväntningar!

Hej Steve,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb hjälp och att du hittade det du sökte efter.

Samtidigt uppskattar vi att du också nämner att produkten inte riktigt levde upp till dina förväntningar. Den typen av återkoppling är värdefull.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Jag tycker att försäljare vill bara…

Tack

3 juin 2026

Hej Bernadette,

Tack för att du delar med dig.

Det är fint att höra att köpet gick smidigt.

Samtidigt förstår jag att du hade önskat tydligare information om produkten i samband med köpet. Det är värdefull återkoppling och något som verkligen kan göra stor skillnad i upplevelsen.

Om du vill får du gärna skriva vilken typ av information du saknade om produkten. Då kan vi förstå din synpunkt ännu bättre.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Lång "kyltid"

Trevligt bemötande i butik. Inget att klaga på kring själva köptillfället, men produkten. Kyl och frys levereras hem och vi följer instruktionerna. 3 tim innan kontakten sätts i, 24 tim påslagen innan mat läggs in. När det var dags att lägga i maten var temperaturen i kylen 13°. Först efter ytterligare ett dygn har den kommit ner i temperatur och vi håller tummarna för att det håller sig där. Känns dock osäkert och termometern kommer att få ligga kvar för säkerhets skull.

Hejsan Ulrica,

Tack för att du lämnade ett omdöme!
Vad roligt att höra att köpet och bemötandet i butiken levde upp till förväntningarna. Det uppskattar vi verkligen! När det gäller kylen låter det som att den tog lite längre tid på sig att komma ner i rätt temperatur än vad man helst vill se. Skönt ändå att den till slut verkar ha hittat rätt nivå och vi håller tummarna för att den fortsätter prestera som den ska framöver.

Annars vet du vem du ska vända dig till!
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av både det som fungerade bra och det som gjorde dig lite fundersam.

Allt gott, Sara på POWER!⚡

Trevlig personal

Hej Kerstin,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen i Eskilstuna var så bra och att bemötandet uppskattades.

Personalen

Personalen

Hej Anders,

Tack för din fina recension.

Det är väldigt roligt att höra att personalen i Eskilstuna gav dig en bra upplevelse.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta.

Trevlig och bra personal

Trevlig och bra personal. Fick absolut bästa hjälpen.

Hej Birgitta,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick bästa möjliga hjälp och ett trevligt bemötande i Eskilstuna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Snabb leverans, bra pris

Hej Inga,

Tack för den fina recensionen!

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med priset. Det uppskattas verkligen.

Hej Kerstin,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Det gick inte att få fram en Bosch spis…

Det gick inte att få fram en Bosch spis till ett bra pris. Den billigaste hade fel kontakt som jag skulle fixa själv genom elektriker. Hemkörning av ny spis och att ni tar med gammal spis var onödigt dyrt. Ni skulle ha mycket betalt för att sätta i kontakten på ny spis.

3 juin 2026

Hej Roland,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när både produktalternativ och tillhörande tjänster inte känns prisvärda.

Vi tar till oss din feedback kring både utbud, leverans och installationskostnader, då det är viktigt för oss att kunna erbjuda lösningar som upplevs som rimliga och smidiga för våra kunder.

Felix på POWER! ⚡️

Bra service och info från Katarina

Bra service och info från Katarina. Bra kontakt med säljare John ,dock blev blev jag debiterad 1799sek för hemleverans Comfort mot tidigare uppgivet skriftligen 1699sek? Har ej fått någon manual (handhavande instruktion av TVn) vid installationen av TV. Finns det en sådan? Har den av misstag slängts av installatören (eller kalibratorn) med övrigt förpackningsmaterial?
Saknar telefonkontakt (telefonnummer) med Power för att jag reda ut brister i beställningen. Har svårt att ta mig till affär Eskilstuna p.g.a. rörelsehinder. Uppskattar en telefonkontakt från Er. Installatören meddelade att de enbart levererar och installerar. Någon instruktion om handhavande ingick inte. Hur då göra om ingen manual finns? Vi letade men fann ingen. Önskar svar!!!’

2 juin 2026

Hej Torgil,

Tack för den fina återkopplingen om servicen och informationen. Det uppskattas verkligen.

Butiken i Eskilstuna kan inte nås per telefon, eftersom våra butiker inte har några direktnummer.

När det gäller manualen till TV:n kan du börja med att kontrollera modellbeteckningen och sedan leta efter bruksanvisningen på tillverkarens webbplats. Du hittar kontaktuppgifter till våra leverantörer [här](https://www.power.se/kundservice/service-och-reklamation/kontakta-tillverkaren/).

Om du vill kan du skriva vilken TV modell det gäller, så hjälper jag dig gärna med nästa steg för att hitta rätt manual.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

Säljaren var trevlig ing konstigheter…

Säljaren var trevlig ing konstigheter jätte bra.

30 mai 2026

Hej Katerin,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att upplevelsen var så bra och att allt kändes smidigt och trevligt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Bra bemötande

Bra bemötande , bra kvalitet, bra service

Hej Bashar,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med bemötandet, kvaliteten och servicen i Eskilstuna.

Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Väl bemött av kunnig och trevlig…

Väl bemött av kunnig och trevlig personal.

Hej Karl-Erik,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du blev väl bemött av kunnig och trevlig personal. Sådan feedback uppskattas mycket.

Bra service

Bra service
Trevlig personal
Tillmötesgående överlag

23 mai 2026

Hej Roger,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att servicen upplevdes som bra och att bemötandet var trevligt och tillmötesgående.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Så bra bemötande av säljaren och…

Så bra bemötande av säljaren och toppenbra support och uppstart av ny mobil och ytt abonnemang. Väldigt nöjd att jag valde Power!

Hej Camilla,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra bemötande i varuhuset och att både supporten och uppstarten av din nya mobil blev så lyckad.

Extra kul att höra att du känner dig nöjd med att du valde POWER.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Bra o trevligt bemötande.

Bra o trevligt bemötande.

Hej Karin,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra och trevligt bemötande. Sådant uppskattas verkligen.

Hej bengt,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att installationen gick snabbt och att upplevelsen var så bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Power butiken är stor och fin och väl…

Power butiken är stor och fin och väl skyltad så man hittar det man söker efter.

Hej Ann-Mari,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att varuhuset upplevs som stort, fint och tydligt skyltat. Det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ett företag som har Miele tvättar detta…

Ett företag som har Miele tvättar detta var orsak till mitt köp som gick på två minuter.
MVH Lennart

23 mai 2026

Hej Lennart,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att sortimentet gjorde valet enkelt och att köpet gick så snabbt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.