POWER.se - Helsingborg Väla Avis

2 971
TrustScore 4.5 sur 5

Marknadsvägen 5, 260 36 Ödåkra-väla, Skåne län, SE

Jag är väldigt nöjd med erbjudandet och rabatterna jag fick igår, och en mycket trevlig ung man som hjälpte mig att bestämma köpet förklarade allt för mig i detalj, svarade på alla mina frågor i detal... Voir plus

Trevliga och hjälpsamma säljare! Fick en riktigt bra hjälp och en bra deal när jag skulle köpa ny TV, extra stor eloge till säljaren Eddie som hjälpte oss att få ut TVn till bilen. Verkligen 10/1... Voir plus

Första försäljaren (rödhårig kille) jag frågade om hjälp ville inte hjälpa mig. Sa att han var upptagen fast att hans kunder stog en bit bort och diskuterade med varann. Gick till en annan försäljare... Voir plus

Jag hade en väldigt bra upplevelse hos POWER i Väla. Personalen var hjälpsam, trevlig och tog sig tid att svara på mina frågor. Servicen kändes professionell och jag fick bra hjälp att hitta det jag b... Voir plus

1. Entreprise d'électronique

• Marknadsvägen 5, 260 36, Ödåkra-väla, Skåne län, Suède

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Helsingborg Väla

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 971)

15 674 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nöjd allt jag sökte fanns hos er

Nöjd allt jag sökte fanns hos er. Fungerade mycket bra i kassan också så inget att klaga på. :-)

Hej Lisbeth,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du hittade allt du sökte och att allt fungerade smidigt i kassan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får välkomna dig igen.

Trevlig personal

12 juillet 2026

Hej Björn,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du upplevde personalen som trevlig i Helsingborg Väla.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Mycket fin service och en mycket duktig…

Mycket fin service och en mycket duktig försäljare. Återkommer gärna.

Hej Gun,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick mycket fin service och ett så bra bemötande i Helsingborg Väla. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig, och hoppas att få välkomna dig tillbaka igen snart.

Fick snabb och professionell hjälp och…

Fick snabb och professionell hjälp och var väldigt nöjd med produkten

9 juillet 2026

Hej culjunge,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb och professionell hjälp och att du är väldigt nöjd med din produkt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse från POWER Helsingborg Väla.

Trevligt att handla där

Trevligt att handla där. Mycket bra service.

9 juillet 2026

Hej Jerry,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en trevlig upplevelse i Helsingborg Väla och att servicen levde upp till förväntningarna.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Personalens bemötande

Personalens bemötande, och utbudet.

Hej Lars,

Tack för de fina orden om bemötandet och utbudet i Helsingborg Väla. Det är väldigt roligt att höra att besöket gav ett så gott intryck, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal. Fick den information som vi behövde och som gjorde att vi valde att köpa hos er.

Hej Bengt,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att ni fick tydlig och hjälpsam information, och att besöket i Helsingborg Väla gav er ett så bra intryck.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Helsingborg Väla⚡

Killen som hjälpte oss att välja vår…

Killen som hjälpte oss att välja vår vara, hon i kassan var inte fullt så vänlig, men ok ändå.

8 juillet 2026

Hej Anita,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är glädjande att höra att ni fick bra hjälp med att välja er vara, även om bemötandet i kassan inte kändes lika varmt. Den typen av återkoppling är värdefull och hjälper oss att bli bättre.

Vi uppskattar verkligen ditt omdöme och att du tog dig tid att skriva.

Kundvänlig och proffsig butik!

Mycket bra service av försäljaren som var mycket behjälplig och serviceinriktad vid köpet av en Ac.

7 juillet 2026

Hej LEIF,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde butiken som kundvänlig och professionell, och att du fick så bra hjälp vid ditt köp av AC.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket för butiken och teamet i Helsingborg Väla.

Otrevligt personal

Otrevligt personal, långa köer, ingen personal som tar tag i kunder utan istället gömmer sig för att kolla på sin telefon

Hej Anton,

Tack Anton för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det är verkligen inte den service vi vill att man ska mötas av i varuhuset, särskilt inte när det handlar om otrevligt bemötande, långa köer och att personalen upplevs ouppmärksam. 😕💬

Din feedback har nu förts vidare till varuhuset i Helsingborg Väla så att de kan se över bemötandet och servicerutinerna internt. Sådan återkoppling är viktig för att förbättra upplevelsen i butik framöver. 🙏😊

Vi uppskattar att du uppmärksammade detta och hoppas att du får en betydligt bättre upplevelse nästa gång. ✨

Ni kan nog bättre..

Personalen hade inte plockat färdigt ordern trots notis om att den var klar, väl hemma insåg jag att personalen plockat fel produkter. Fick köra ytterligare en runda på 5mil för att få det löst.

Personalen vid första besöket verkade inte vila vara där överhuvudtaget, de log inte ens en ända gång och kändes lite oprofessionella och kunden kändes inte i centrum.

Övrig personal verkade väldigt flummiga och var överallt precis som den inte visste vad deras uppgifter va. Ropades på personal till kassan men dök aldrig upp nån, kön blev bara länge och längre, kunder ställde sina varor och gick till konkurrenten på andra sidan.

De var bättre förr. Ni kan nog bättre!

7 juillet 2026

Hej Anton,

Tack Anton för att du tog dig tid att dela med dig av detta. Det är verkligen inte den upplevelse vi vill ge, särskilt inte när du först får besked om att ordern är klar och sedan både möts av felplock och behöver köra en extra runda för att få det löst. 😔💬

Det du beskriver om bemötandet i varuhuset, väntetiden och känslan av oordning är också något vi tar på stort allvar. Din feedback har redan förts vidare till POWER Helsingborg Väla så att både rutinerna kring upphämtning och servicen i butiken kan ses över. 😊

Vi uppskattar att du säger ifrån när något inte fungerar som det ska, eftersom det hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Hej kund,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig och kunnig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av Helsingborg Väla⚡

Bra service och kundbemötande

Snabb service, kunnig och hjälpsam personal som tog sig tid. Framför allt serviceinriktad och bra kundbemötande, vilket är A och O i en butik.

8 juillet 2026

Hej Ulf,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb service och ett så gott bemötande i Helsingborg Väla. Vi uppskattar särskilt att du lyfter fram personalens kunnighet och engagemang.

Bra o trevlig personal

Bra o trevlig personal
O en passande produkt
Mkt nöjd

Hej Anders,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra och trevlig hjälp och att du hittade en produkt som passade dig så bra. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Lösningsinriktad personal

Trots problem lokalt med banksystemet kunde mitt köp genomföras. Personal som hittade lösningar snabbt och smidigt.

Hej Thomas,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är verkligen roligt att höra att teamet i Helsingborg Väla kunde hitta en snabb och smidig lösning trots strulet med banksystemet.

Vi uppskattar ditt omdöme varmt. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Helsingborg Väla⚡

Bra service

Ordning i affären. Stort utbud. Bra priser. Bra service.

Hej Annette,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du uppskattade servicen, ordningen i butiken, det stora utbudet och våra priser.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse från Helsingborg Väla.

Mycket bra service

Mycket bra service

Hej Christer,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick mycket bra service hos POWER Helsingborg Väla.

Mycket nöjd ☺️

Mycket bra kvalitet och köp upplevelse 😊

4 juillet 2026

Hej Kund,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är mycket nöjd och att både kvaliteten och köpupplevelsen levde upp till förväntningarna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Unmotivated staff.

4 juillet 2026

Hi Mounib,

Thank you for sharing this feedback. It is disappointing to hear that the service at Helsingborg Väla felt unmotivated and did not meet expectations.

Your feedback has been passed on internally so the store can review the service experience and follow-up routines. Good, engaged service is important, and we appreciate you taking the time to point this out. 😊💬🤗

We hope to have the chance to give you a better experience next time.

Hej Jan,

Tack för de fina orden om både säljaren, priset och bemötandet i Helsingborg Väla.

Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela den.