POWER.se - Malmö Avis 2 125

TrustScore 4 sur 5

4,0

Långhusgatan 3, 215 86 Malmö, Väster, SE

Jag hade en väldigt bra upplevelse hos Power butik i Malmö Produkten jag ville ha fanns inte i lager i butiken, men personalen hjälpte mig direkt att beställa den på plats. Leveransen gick snabbt och... Voir plus

Den första säljaren var ointresserad och kändes dömande (har rollator å är 66 år) Dock tränar jag på gym tre dagar i v, å behövde ett par hörlurar. Säljare nr 2 var TOPPEN. Hjälpsam, visade olika lura... Voir plus

1. Entreprise d'électronique
  2. Magasin d'électroménager
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Ordinateur et accessoires
  5. Service de réparation de matériel électronique
  6. Magasin de télévisions

Promotion box for POWER.se - Malmö

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

Hej Hasse,

Tack för de fina orden. Vad roligt att höra att allt gick smärtfritt och bra.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra kommunikation vid onlinebokning

Bra kommunikation vid onlinebokning. Bara trist att minutrarna efter jag hämtat varan, hittade jag den på ica maxi toftanäs till betydligt billigare pris, trots att jag hade bonuspengar att delbetala varan på Power
Fick svar från kundtjänst att jag kunde utnyttja lägsta pris garantin...men det visade sig sen att den garantin gäller inte mot ica, endast mot andra liknande affärer som Power tex elgiganten el net on net

6 juin 2026

Hej Liselott,

Tack för att du delar med dig. Det är verkligen roligt att höra att kommunikationen vid onlinebokningen fungerade bra.

Om du hittade samma produkt billigare efter köpet kan det i vissa fall vara möjligt att använda vår prisgaranti inom 60 dagar från att du tog emot produkten. Den gäller för produkter köpta hos POWER.se eller i varuhus, om priset har sänkts hos oss eller om villkoren för prismatch är uppfyllda.

För att gå vidare behöver du ha underlag som visar det lägre priset och aktuellt datum. Om du vill kan du återkomma med mer information om priset du såg och om det gällde exakt samma produkt, så kan jag hjälpa dig vidare med vad som gäller.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Lång väntetid trots få i affären

Lång väntetid trots få i affären. Efter butiksbiträdet var klart vände man ryggen. Hade jag inte frågat om han inte kunde hjälpa mig hade han gått därifrån. Varit där länge och väntat så omöjligt att tro att jag bara titta. En av dem sämre upplevelser i liknande butik. Hade jag inte haft presentkort hade jag gått därifrån och valt annan butik.

5 juin 2026

Dammsugare

Bra pris, trevlig personal i kassan som gav bra service. Bra med olika alternativ och olika prisklasser på dammsugarpåsar.

Hej Benny,

Tack för den fina recensionen.

Vad roligt att höra att du fick bra service i kassan och att utbudet med olika alternativ och prisklasser uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

kunnig och lyhörd säljare …

Otroligt kunnig och lyhörd säljare David, på Svågertorp. Vi fick den hjälp vi behövde och de va måna om kundnöjdheten. Super!

Hej Jaqueline,

Tack för de fina orden om upplevelsen i Malmö och hjälpen i Svågertorp.

Det är verkligen roligt att höra att ni fick den hjälp ni behövde och att bemötandet upplevdes som kunnigt och lyhört.

Sådant uppskattas mycket, och det är extra härligt att läsa att kundnöjdheten märktes hela vägen.

Réponse de POWER.se - Malmö

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension. Varje upplevelse ger oss värdefull feedback och hjälper oss att fortsätta utvecklas. Det är alltid kul att få höra hur våra kunder upplever besöket hos oss, oavsett om det gäller service, produkter eller helhetsintrycket. Vill du utveckla mer vad som inte var positivt med din upplevelse är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ha en fortsatt fin dag,
Saga på POWER!⚡

Absolut

Det var bra.

4 juin 2026

Hej Abdoulie,

Tack för omdömet. Härligt att höra att upplevelsen var bra.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Oanmälda sms efter köp är oerhört…

Oanmälda sms efter köp är oerhört störande. Är jag så nöjd eller missnöjd med företaget lämnar jag ett omdöme, jag behöver inte bli påmind!

Hej Mikael,

Tack för din feedback.

Vi beklagar att våra uppföljande SMS upplevdes som störande. Vår ambition är att ge kunder möjlighet att enkelt dela sin upplevelse, men vi har full förståelse för att det inte passar alla.

Din synpunkt är värdefull och vi tar den vidare internt för att se över hur vi kommunicerar med våra kunder efter köp.

Bra service

Hej Hans,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Det tog ca en timme att hämta ut en…

Det tog ca en timme att hämta ut en förbeställd order. Var tvungen att få hjälp ifrån tre olika personer i personalen.
Jag kom till butiken ca 20 minuter efter öppning, en lördag, då var det mellan 5-6 personer ifrån personalen i butiken. Uppskattningsvis var det 7-8 kunder.

Väldigt omständigt system för att hämta ut en förbeställd order. Var tvungen att registrera en order hos en anställd. Det tog ca 30minuter, därefter stå i kö för att betala, ca 10 minuter (det var endast 4 i kön). Vid betalningen visade sig att ordern var felaktigt gjord, det gick att korrigera vid kassan. Nästa moment var att köra till varuutlämningen. Detta moment tog ca 15 minuter. Vid varuutlämningen var det endast jag som stod i kö.

Hej Jan,

Tack för att du delar din upplevelse med oss, vi beklagar verkligen att utlämningen av din förbeställda order var så omständlig och tog en hel timme.

Vi förstår din frustration: 30 minuter på att registrera ordern, 10 minuter i kö för betalning med endast 4 personer i kön, och 15 minuter till varuutlämningen trots att du var ensam i kön där. Att du var tvungen att få hjälp från tre olika personalmedlemmar och att ordern var felaktigt gjord vid betalningen är extra tyvärr.

Detta är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska få, och vi tar din feedback på allvar. Vi kommer att lyfta detta internt för att förbättra processen för förbeställda order.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Bobby

Var nyligen inne i er butik och spontankollade lite tv med min syster, då vi kom i kontakt med en säljare (Bobby). Jag arbetar själv inom service och det här bemötandet är något av det bästa jag någonsin upplevt i en butik - absolut toppklass.

Säljaren kändes direkt förtroendeingivande och kunnig, med en perfekt balans mellan humor och professionalitet. Jag hade inte någon tanke om att köpa en tv innan jag gick in, och gick ut helnöjd med en ny tv för 10 000.

Så här jobbar ett riktigt proffs, jag kommer gladeligen rekommendera er butik för andra och handla hos er i framtiden!

Mvh
Morgan Palm

Hej Morgan,

Tack för att du delar med dig av detta.

Det är verkligen roligt att läsa om en så fin upplevelse i butiken, och extra kul att bemötandet gjorde så starkt intryck. Den typen av service, kunskap och känsla för kunden är precis det som uppskattas mest.

Det gläder oss också att besöket slutade med att du gick därifrån nöjd med din nya tv.

Tack för rekommendationen och för de fina orden.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Jag hade bokat varan på nätet och fått…

Jag hade bokat varan på nätet och fått meddelande om att den var klar för upphämtning. När jag kom hittade inte kassapersonalen varan och sökte butikspersonal för att fråga. Det visade sig att butikspersonalen var på rast och hade lappen med beställningen i sin ficka och fortfarande inte plockat ihop den.

28 mai 2026

Hej Susanne,

Det är verkligen tråkigt att läsa om din upplevelse hos oss. Vi beklagar att det uppstod förvirring kring din reservation och att du fick vänta trots att du fått ett meddelande om att varan var klar. Vårt mål är att det ska vara snabbt och enkelt att handla hos oss, och här har vi tyvärr misslyckats.

Vi tar till oss av det du beskriver för att kunna bli bättre och hoppas att vi får chansen att ge dig en betydligt smidigare och mer professionell upplevelse vid ett framtida besök.

Väldigt bra

Väldigt bra. Enkelt och smidigt. Bästa servicen ger Rickard i Malmö Svågertorp.

27 mai 2026

Hej Rickard,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var enkel och smidig, och att servicen uppskattades så mycket i Malmö Svågertorp.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Mycket trevlig och tillmötesgående…

Mycket trevlig och tillmötesgående person sålde en produkt till mig.

26 mai 2026

Hej Johan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och tillmötesgående bemötande vid ditt köp.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevligt bemötande duktig medarbetare

Trevligt bemötande duktig medarbetare

29 mai 2026

Hej Björn,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp i Malmö.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Ana,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var trevlig och effektiv.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Tycker det räcker med att fylla i fem…

Tycker det räcker med att fylla i fem stjärnor.

25 mai 2026

Hej Tom,

Tack för de fem stjärnorna. Det uppskattas verkligen!

Härligt att höra att upplevelsen var så bra att det räckte att fylla i högsta betyg.

Ja det var jättebra!

Ja det var jättebra. Jag fick bra förklaring när det gäller kvalitet effektivitet och så vidare. Fick hjälp med jämföra priser och jag fick det bästa alternativet. Jag fick också bra hjälp med transport. Allt var smidigt och glädjande.

25 mai 2026

Hej Mamadou,

Tack för den fina återkopplingen.

Det är verkligen roligt att höra att allt fungerade så smidigt och att du fick tydlig hjälp med både jämförelse, kvalitet, effektivitet och transport.

Extra kul att höra att du fick ett alternativ som passade dig riktigt bra.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Alla var trevliga och sökte upp mig men…

Alla var trevliga och sökte upp mig men folk måste chilla med parfymen. Var tvungen att ta ett steg bak när personal kom fram

27 mai 2026

Hej Patrick,

Tack för att du delar med dig. Det är verkligen fint att höra att bemötandet upplevdes som trevligt och att personalen var uppmärksam.

Samtidigt förstår vi att miljön i varuhuset också påverkar upplevelsen. Tack för att du lyfter det.

Snabbt leverans,bra kvalite!

Bra kvalitet och snabb leverans.

26 mai 2026

Hej Marius,

Tack för den fina recensionen!

Det är verkligen roligt att höra att både kvaliteten och leveransen levde upp till förväntningarna.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En savoir plus sur les différents types d'avis.