POWER.se - Växjö Avis

1 613
TrustScore 4 sur 5

Marketenterivägen 6, 352 36 Växjö, Kronobergs län, SE

Jag övertalades att ta en annan dator än den jag kom in för att köpa Den jag köpte hade ingen Laddkabel till fast biträdet sa att den ingick När det inte blir det man tänkt sig känner man sig lite l... Voir plus

BEMÖTANDET av säljaren/personalen, var bästa ever!! Betydligt mer hjälpsam och mån om att hjälpa mig än man kunde drömma om! Jag som redan köpt varan i click and collect. Men han erbjöd att hjälpa... Voir plus

Den förra Sodastreamern var enklare och bättre. Vi har redan 3 patroner med skruvanslutning och det var ingenting som Vi blev informerade om i butiken. Däremot sa Ni att det var samma patroner men att... Voir plus

Vi vill ge ett stort tack till säljaren på Power i Växjö. Han tog sig verkligen tid att hjälpa oss igår när vi skulle köpa en playstation 5, han lyssnade på våra frågor och förklarade allt på ett tyd... Voir plus

1. Entreprise d'électronique

• Marketenterivägen 6, 352 36, Växjö, Kronobergs län, Suède

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Växjö

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 613)

15 087 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej Claudiu,

Vad kul att höra att personalen i Växjö kunde hjälpa dig med det du behövde! Det värmer våra hjärtan att veta att du fick den service du förtjänar. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang för att ge varje kund en bra upplevelse.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Hjälpsam personal

Hjälpsam personal

Hej Boel,

Vad roligt att höra att personalen i Växjö var så hjälpsam! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa servicen till våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Personalen var upptagna med att prata…

Personalen var upptagna med att prata med varandra, så det tog cirka 10 minuter innan de hade tid att hämta varan på lagret till mig.
Det var inte många kunder i butiken.

27 mars 2026

Réponse de POWER.se - Växjö

Vi hör dig! Det är aldrig kul att behöva vänta när man är på väg hem med sin vara. Vi hoppas att personalen ändå kunde ge dig lite hjälp och att resten av upplevelsen gick bättre.

Det var trevlig personal

Det var trevlig personal

Hej Jessica,

Tack så mycket för din positiva feedback om vår personal i Växjö! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som trevlig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är fantastiskt att veta att vi lyckades med det under ditt besök.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Jag la undan ett par hörlurar som var…

Jag la undan ett par hörlurar som var en ny returvara men de försökte sälja demoexet till mig istället för samma pris som dom nya…. Efter mycket om och men så ”hittade” dom nya hörlurarna som jag egentligen lagt undan.

Réponse de POWER.se - Växjö

Tack för att du delar med dig. Det låter som att det blev lite förvirrat där ett tag, särskilt när du redan hade lagt undan en vara. Skönt att rätt hörlurar till slut kom fram, men vi fattar att det inte ska behöva bli så omständligt.

Ointresserad säljare.

Ointresserad säljare.

Réponse de POWER.se - Växjö

Tack för din feedback. Tråkigt att det upplevdes så, det ska ju kännas engagerat och hjälpsamt när man är på plats hos oss. Vi tar med oss det!

Ha en fin dag,
Sofie på POWER!⚡

Bra bemötande och fick god hjälp.

Bra bemötande och fick god hjälp.

Hej Sanna,

Vad kul att höra att du fick ett så bra bemötande och god hjälp i vår butik i Växjö! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde hjälpa dig på bästa sätt. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ja snabb leverans och trevlig säljare…

Ja snabb leverans och trevlig säljare ,men blev fel spis för kanske säljaren var inte 100% säker på allt inom elektronik.

Hej Airi,

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att du upplevde snabb leverans och en trevlig säljare. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar.

Angående att du fick fel spis kan jag hjälpa dig med nästa steg. Kontrollera först hela paketet noggrant, vissa paket har en så kallad dubbelbotten. Kasta inte förpackningen.

Ta en bild på produktförpackningen och produktens EAN-kod från förpackningen. Ge en detaljerad beskrivning av problemet - vilken spis du beställde och vilken du fick istället.

Med denna information kan vi lösa situationen för dig.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

Bra info

Bra info, snabbt, enkelt

Hej Björck,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick bra information och att allt gick snabbt och enkelt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Alla de bästa, Erik på POWER! ⚡

I mitt tycke mycket trevlig och kunnig…

I mitt tycke mycket trevlig och kunnig säljare som tog hand om mig och mina frågor.

Hej Tommy,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår säljare i Växjö! Det värmer våra hjärtan att veta att du fick den hjälp och kunskap du behövde. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang för att ge bästa möjliga service.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Snabb och kunnig hjälp.

Snabb och kunnig hjälp.
Ingen kö.

Hej Ylva,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du fick snabb och kunnig hjälp utan att behöva stå i kö. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, och det är verkligen roligt att veta att vi lyckades med det i ditt fall.

Alla de bästa, Erik på POWER! ⚡

Mycket trevlig och duktig försäljare

Mycket trevlig och duktig försäljare, kunde produkten. Väldigt nöjd med köpet.

Hej Carl,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse i vår butik i Växjö! Det värmer våra hjärtan att veta att vår försäljare kunde hjälpa dig på bästa sätt och att du är nöjd med ditt köp. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är fantastiskt att det lyckades så bra den här gången.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Klar och redig information

Klar och redig information. Slutresultatet till belåtenhet

19 mars 2026

Hej Lena,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du upplevde vår information som klar och redig, och att slutresultatet blev till din belåtenhet. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Bra bemötande

17 mars 2026

Hej Irene,

Vad kul att höra att du fick ett bra bemötande! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Växjö kunde ge dig en positiv upplevelse. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Trevlig säljare som var hjälpsam

Trevlig säljare som var hjälpsam

17 mars 2026

Hej Inga-Lill,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår säljare i Växjö! Det värmer våra hjärtan att veta att du fick hjälpsam service. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det låter som att vårt team lyckades med det denna gång. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Dåligt bemötande

Fick hjälp av någon sur gubbe som ifrågasatte mitt köp, trots att jag förklarade klart och tydligt varför jag valde just den produkten. Svarade på frågor oerhört arrogant.

16 mars 2026

Réponse de POWER.se - Växjö

Tack för att du delar med dig. Det låter verkligen som att bemötandet inte alls blev som det borde och att du inte kände dig riktigt lyssnad på. Det ska ju vara enkelt och tryggt att få hjälp utan att behöva stå på tå för att förklara sig.

Bra bemötande

Bra bemötande. Kunnig personal.

Hej Elena,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick ett bra bemötande och att vår personal i Växjö kunde hjälpa dig med sin kunskap. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Hej Marita,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det är fantastiskt att höra att du tycker att personalen är trevlig och kundvänlig. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att ge oss ett så positivt omdöme.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Bra!

Enkelt och snabbt

Hej Anewei,

Vad kul att höra att allt gick så bra! Det är precis så vi vill att det ska vara - enkelt och snabbt för våra kunder. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Jag möttes av en trevlig tjej som tog…

Jag möttes av en trevlig tjej som tog betalt och detta bemötandet är jätteviktigt.

Hej Helén,

Vad roligt att höra att du fick ett så bra bemötande i vår butik i Växjö! Det är verkligen viktigt för oss att våra kunder känner sig välkomna och får hjälp av vänlig personal. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.