PrepaidKeys
Lisez les avis des autres
Meerdere keren wat gekocht en zonder problemen. Gelijk bericht bij aankoop. Mijn kinderen super blij. Volgende keer weer.
Sims 3 starterspakket besteld. Codes direct via mail ontvangen. Een code leek niet te werken maar via mail goed geholpen. Mogelijk punt van verbetering is de handleiding aan te passen voor mac. Sch... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Key besteld en snel ontvangen
Key besteld en snel ontvangen. Prima website en goedkoop!
Prima website
Prima website, per direct mijn producten in de mail ontvangen...
Snel en makkelijk
Na betaling kreeg ik gelijk een mailtje met de code voor origin. Spel gelijk geinstaleerd en nu al spelen. Met een cd zou dat nooit zo snel kunnen. En vrij goedkoop t.o.v. andere bedrijven!!
Super blij
praktisch en snel
Bij elke aankoop die ik gemaakt heb bij Prepaidkeys, is het allemaal gegaan zoals het hoort. Je koopt een spel aan en krijgt onmiddellijk daarna een mail met de nodige gegevens en enkele minuten later kan je beginnen spelen. Heel praktisch en snel !
waar blijft mijn code
waar blijft mijn code? anders kom ik hem halen heb er voor betaald? de laatste keer dat ik hier iets koop de eerste en meteen de laatste duidelijk hoop ik zeer teleurstellend....

Réponse de PrepaidKeys
WRC 7 Srtaem
Net WRC7 gekocht, zeer scherpe prijs en meteen de key ontvangen. Nu installeren en spelen maar :-) Bedankt!!
Vlotte service
Vlotte service. Ook goed bereikbaar voor telefonische inlichtingen en ondersteuning.
Goedkoop en snel
Ik betaalde en de code kwam meteen plus het is goedkoop!
Heb namelijk nog steeds geen code …
Heb namelijk nog steeds geen code ontvangen!!

Réponse de PrepaidKeys
Supermakkelijk!
Supermakkelijk!
Je betaalt en meteen krijg je een email met de spelcode, zo hoef je niet teveel te betalen in de winkel of lang te wachten op een pakketje. Vele malen handiger en goedkoper! Aanrader!
Was initieel een beetje skeptisch …
Was initieel een beetje skeptisch vanwege de lage prijzen, maar na het kopen van een Sims 4 uitbreidingspakket kreeg ik vrijwel direct de key in de mail om via Origins het spel te downloaden. Alles werkte prima en dat voor een lage prijs.
Prima
Ik heb de code snel ontvangen. Om de een of andere reden veel goedkoper dan Steam of andere winkels.
Snelheid gegarandeerd
Goede site, snelle levering.
Verbeterpunt is dat ze er mogelijk voor kunnen zorgen dat het niet in spam terecht komt, maar dat kan ook aan mij liggen natuurlijk!
Top!
Ik heb de code heel snel ontvangen dus ik kon meteen spelen! Ik vind dit echt een aanrader! De prijs is ook niet hoog. 😊
Sims 3 keys
Net 2 keys gekocht van sims 3, werken allebei perfect! Meteen na aankoop een mail ontvangen, ideaal!
Super!
De spellen die ik heb gekocht waren zoveel goedkoper dan in de winkel. Na betaling direct een mailtje gekregen met de codes erin. Ik ben echt tevreden over mijn aankoop!
En savoir plus sur les différents types d'avis.