Bij elke aankoop die ik gemaakt heb bij Prepaidkeys, is het allemaal gegaan zoals het hoort. Je koopt een spel aan en krijgt onmiddellijk daarna een mail met de nodige gegevens en enkele minuten later... Voir plus
PrepaidKeys
Lisez les avis des autres
Was initieel een beetje skeptisch vanwege de lage prijzen, maar na het kopen van een Sims 4 uitbreidingspakket kreeg ik vrijwel direct de key in de mail om via Origins het spel te downloaden. Alles we... Voir plus
Meerdere keren wat gekocht en zonder problemen. Gelijk bericht bij aankoop. Mijn kinderen super blij. Volgende keer weer.
Sims 3 starterspakket besteld. Codes direct via mail ontvangen. Een code leek niet te werken maar via mail goed geholpen. Mogelijk punt van verbetering is de handleiding aan te passen voor mac. Sch... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Duidelijke site en gemakkelijk af te rekenen
Duidelijke site en gemakkelijk af te rekenen, zou het wel handig vinden als je ook met de bancontact app kon afrekenen.
Heel tevreden
Ik ben heel blij met prepaidkeys! Mijn productcode kwam binnen 5 minuten aan en werkt helemaal naar behoren! In de toekomst zal ik hier zeker nog meer kopen.
Goede en snelle bestelling
Goede en snelle bestelling, goed uitgelegt hoe het werkt.
Deze service is echt super snel.
Deze service is echt super snel.
Bestellen, email openen en boem spel downloaden.
Kan niet beter, uitermate tevreden!!
alles verliep probleemloos
Ik heb 2 uitbreidingspakketen besteld.
De codes werden meteen verzonden naar mijn mail en ik kon ze dus meteen inzilveren bij Origin. Alles verliep probleemloos en de prijzen zijn vele goedkoper dan bij Origin zelf. Raad het zeker aan!
Betrouwbaar en snelle service
Betrouwbaar en snelle service!
Ik kan nu fijn sims 4 spelen voor een zacht prijsje 😊
Ik beveel het aan!
Niks op aan te merken
Niks op aan te merken. Ik had de sims exotisch eiland besteld en had de code meteen binnen. De werkwijze qua bestellen en het installeren van het spel waren duidelijk.
Aanrader
Levering was meteen gebeurt. Alles werkte snel, zoals het hoort. Aangenaam kopen
Snel en betrouwbaar!!
ik dacht in eerste instantie dat deze site scam was, maar ze hebben het tegendeel bewezen! Ik had binnen een kwartier de steam-code al binnen!!! Helemaal top!!!
Zeer behulpzaam! Echte aanrader!
Ik heb een spel gepre-orderd. En het was de eerste keer dat ik dit ging betalen via overboeking. Dus toen ik dit deed was ik niet 100% zeker of het gelukt was. Ik besloot een mail te sturen en ze hebben mijn vraag super goed weten te antwoorden. Was echt heel fijn!
Snel, goedkoop
Direct geleverd en makkelijke betaling + de goedkoopste code van alle sites! Thanks!
Super website zonder tegenvallers
Ik heb niets verkeerds op te merken aan deze website. Gemakkelijke service aan lage prijs + betalen kan met bankcontact wat gemakkelijk is voor -18jarigen. Mijn bestelling kwam direct aan in mijn mailbox en heb verder geen lasten gehad.
Ik heb 4 uitbreidingen gekocht 1 niet gehad!!😭
Ik heb 4 uitbreidingen gekocht voor de sims 4 heb er 3 gekregen. Wacht nog steeds op op sims 4 game pack 1!!!!! Waar blijft het??? Mail gestuurd geen reactie????

Réponse de PrepaidKeys
Got the game for half the price and it …
Got the game for half the price and it was fast and instant. This is legit. Very happy!
goed geholpen bij problemen met code.
Sims 3 starterspakket besteld. Codes direct via mail ontvangen.
Een code leek niet te werken maar via mail goed geholpen.
Mogelijk punt van verbetering is de handleiding aan te passen voor mac. Schermafbeeldingen komen niet overeen en ik heb enige moeite gehad om de uitbreidingen terug te vinden op de site van Origin om ze te kunnen installeren.
Heb een spel tegen een goedkope prijs …
Heb een spel tegen een goedkope prijs kunnen kopen en heb het direct per mail ontvangen ga zeker nog meer bestellen
Makkelijk en snel besteld
Makkelijk en snel besteld. Binnen een minuut de code ontvangen.
L’expérience Trustpilot