Vi har haft fornøjelsen af Kristoffer her i Galten Børnehave og vuggestue. Det har været en oplevelse på alle de gode måder. Det har været nemt at relatere til hverdagen og samtidig være bevidst om a... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg var til førstehjælps kursus, hvor Jakob var instruktør. Hold op hvor er den mand dygtig til at videreformidle sin viden på en måde, så det absolut ikke er kedeligt. Han formår at gøre 4 timer le... Voir plus
Vi havde Jon og Emil K ude hos os på RUC, hvor vi gennemgik førstehjælpskursus. Det var en super oplevelse. De var både søde, forstående, sjove og seriøse. En "underholdende" måde at modtage inform... Voir plus
Lystruphave Efterskole Vi har haft besøg af Kim og Kristoffer fra Presto ude og lave førstehjælpskursus. Det var super. De lavede gode realistiske scenarier, med twists undervejs der gav god mug... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
RUC students
RUC students
Emil x2 were great, enthusiastic and egar to teach us made it fun and it was really easy to absorb the information
awesome sauce
Førstehjælps kursus på RUC
Mega fed undervisnings dag idag, meget lærerigt men også gjordt på en underholdende måde! Tak til Jon og Emil K🙌🏻
Førstehjælp på ruc
RUC: Fedt og lærerigt, gode instruktører (Emil K og Jon) gjorde det bare super godt!
Førstehjælpskursus på ruc med emil k og…
Førstehjælpskursus på ruc med emil k og jon. Rigtig god oplevelse og meget informativt
God oplevelse fra RUC
God oplevelse fra RUC, lærerigt og spændende formidling fra Jon og Emil K.
Jon og Emil på Roskilde universitet
Jon og Emil var ude og undervise os i førstehjælp under vores tutorforløb på Roskilde universitet.
De var virkelig gode til at lærer os førstehjælps og var virkelig søde til at hjælpe dem af os som blev dårlige.
Derudover synes jeg de gjorde kurset virkelig sjovt, hvilket hjalp, når en god sjat af os allerede har haft meget førstehjælp, og der derfor var frygt for gentagelser, og dermed kedsomhed osv.
De cases vi lavede var virkelig hjælpsomme, også fordi de ikke sad og fortalte os det hele, hvilket gjorde at vi selv kunne prøve at stå med situationen og så snakkede vi om hvad der var korrekt og ukorrekt efter.
overall en virkelig fed oplevelse!
førstehjælps undervisning - RUC
Så fin førstehjælps undervisning af Jon og Emil K
Lærerig dag
Emil k og Jon har været ude hos os på RUC i dag. Det var en lærerig, sjov og spændende dag. De har formået at gøre læring sjov
Lærerigt, sjovt og seriøs undervisning på RUC
Lærerigt, sjovt og seriøs undervisning. En gode måde at lærer på
Underviserne Jon og Emil K skabte et super tryg rum at lærer i.
Vi havde Jon og Emil K ude hos os på…
En "underholdende" måde at modtage information, samt øvelser.
De gjorde det virkelig godt og fangede alle de deltagende.
Meget professionelle
Meget professionelle
Meget lærerigt
Stor ros til Emil K og Jon
Enormt effektiv og dybdegående…
Enormt effektiv og dybdegående førstehjælpskursus ude på RUC. Anbefaler meget<3 Emil K og Jon var var meget pædagogiske og gode til at forklare og fortælle!
Førstehjælps kursus på IBC
Førstehjælps kursus på IBC - det var en virkelig god oplevelse, super professionelt gennemført. Alle underviserene var virkligt dygtige formidlere, som formåede at holde højt humør og opmærksomheden fanget.
Rigtig god og grundig gennnemgang
Rigtig god og grundig gennnemgang. Kompetente undervisere.
Vi har haft førstehjælp kursus med Lars…
Vi har haft førstehjælp kursus med Lars og Jakob. Det var fantastisk og sjov.
De gøre det på en fantastisk og inddragende måde.
Vi har på Lystruphave efterskole haft…
Vi har på Lystruphave efterskole haft Kim og Kristoffer ude og undervise i førstehjælp. Det gjorde de godt. Kristoffer er god til at undervise på en meget fangende måde.
Lystruphave Efterskole
Lystruphave Efterskole
Det var super. De lavede gode realistiske scenarier, med twists undervejs der gav god muglihed for at afprøve det lærte.
Der var godt humør og gode instruktioner.
L’expérience Trustpilot