PricewiseAvis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ben goed geholpen en nog een cashback ook dat na 3 mnd na ingang abbo opgevraagd moest gaan worden. Het nieuwe abbo is nog niet gestart, en zij hebben het geld al op eigen initiatief over gemaakt. Ook... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goeie vergelijkende waarden en duidelijke mogelijkheden.Ik was al klant bij OXXIO, maar hun verlengingsaanbod beviel me niet dus keek ik op pricewise en vond een beter aanbod bij OXXIO tot mijn verr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

op je gemakt rustig uitzoeken wat je nodig hebt, veel info en sub info met uitleg. vergelijk werkt prima. tip noteer de werkelijke bedragen bij energie contracten - dat is duidelijker. de cashback ne... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Blij met de overstap, alleen ging dit in combinatie met een actie, een gratis tablet. Super leuke actie. Echter is er wat fout gegaan en tot op heden geen tablet ontvangen. Dit is gekomen omdat e... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Onafhankelijke vergelijkingssite voor energie, verzekeringen, internet & TV en leningen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

523 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

overstap op zich prima

overstap op zich prima, alleen nieuwe leverancier is nu in gebreke gebleven om eigen fout te herstellen en nu naar 4 weken en herhaalde emails en telefoontjes nog niet in orde. Het ligt bij de technische dienst (herstellen door hen foutief ingevoerd EANnr netbeheerder). Wel excuses ontvangen maar nog steeds niet in orde

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was allemaal supersnel geregeld

Het was allemaal supersnel geregeld, een dag later lag er al een contract van Coolblue+de 1e factuur wat wel erg snel is alleen jammer dat ik weinig hoor van Coolblue, het is nu 19 juni en ik weet niet of mijn contract met Delta inmiddels al is opgezegd, ik vind het altijd prettig om op de hoogte te blijven van dingen die gebeuren of geregeld zijn, maar verder wat betreft Pricewise is het prima zaken doen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb vastgesteld dat de werkelijke…

Ik heb vastgesteld dat de werkelijke contractprijzen van de energieleverancier hoger zijn dan de prijzen die op uw website in de vergelijking worden weergegeven. Hierdoor geeft uw vergelijking helaas een onjuist beeld. Ik vind dit misleidend en teleurstellend.!!!!

Beste Omer,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. We begrijpen dat het vervelend is wanneer de prijzen die u terugziet bij de leverancier afwijken van wat u op onze website heeft gezien.

Wij verwerken cashbacks in het getoonde maandbedrag, zodat verschillende aanbiedingen beter met elkaar vergeleken kunnen worden. De hoogte van cashbacks verschilt namelijk sterk per leverancier. Door deze mee te nemen in de maandprijs proberen we een eerlijkere vergelijking van de totale kosten over de gehele contractperiode te bieden.

Tegelijkertijd horen de onderliggende energietarieven van een aanbieding overeen te komen met hetgeen tijdens de aanvraag is gecommuniceerd. We vinden het daarom vervelend dat onze informatie voor u misleidend is overgekomen. Daarom nemen we uw feedback serieus en blijven we werken aan verbeteringen in onze communicatie, zodat klanten vooraf beter weten hoe het getoonde maandbedrag is opgebouwd.

Mocht u nog vragen hebben of willen dat we uw situatie persoonlijk bekijken, dan staan wij op werkdagen voor u klaar via WhatsApp of via ons contactformulier.

Noté 1 sur 5 étoiles

Misleiding ?

De propositie klopte niet met het ontvangen contract, waardeloos!

Beste heer/mevrouw Van Harten,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Vervelend om te lezen dat de ontvangen contractinformatie volgens u niet overeenkwam met de aanbieding die u via Pricewise heeft gezien. We begrijpen dat dit vragen en teleurstelling kan oproepen.

In sommige gevallen ontstaat er een verschil tussen het getoonde maandbedrag op onze website en het termijnbedrag van de leverancier. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat een cashback pas na 12 maanden in één keer wordt uitbetaald en daarom niet direct wordt verrekend in het termijnbedrag van de leverancier.

Ook kan een leverancier het termijnbedrag baseren op andere verbruiksgegevens dan bij ons bekend zijn. Uiteraard horen de energietarieven van de aanbieding wel overeen te komen met hetgeen tijdens de aanvraag is gecommuniceerd.

We kijken daarom graag persoonlijk met u mee om te begrijpen waar het verschil in uw situatie vandaan komt. We hebben u hierover inmiddels een e-mail gestuurd. Daarnaast zijn wij op werkdagen ook bereikbaar via WhatsApp.

Noté 5 sur 5 étoiles

Naadloze overstap van energie leverancier

Overstap van energie leverancier: simpel vergelijken, gegevens invullen en alles wordt geregeld.
Naadloze overgang!

Beste Kees

Wat fijn om te horen dat de overstap zo soepel en eenvoudig is verlopen! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het vergelijken ging gemakkelijk en…

Het vergelijken ging gemakkelijk en duidelijk. Ook de communicatie met het bedrijf ging goed en kreeg snel antwoord. Men heeft de deal heel snel doorgezet naar onze nieuwe leverancier. TOP.

Réponse de Pricewise

Wat fijn om te horen dat het vergelijken gemakkelijk en duidelijk was, en dat de communicatie soepel verliep. We zijn blij dat we de deal snel konden regelen - daar doen we het voor!

Noté 4 sur 5 étoiles

Na veel onderzoek kwam pricewise goed…

Na veel onderzoek kwam pricewise goed uit de bus
De prijs van de energie leveranciers was goedkoper dan bv bij Independer.

Réponse de Pricewise

Wat fijn om te horen dat ons vergelijkingsplatform goed uit de bus kwam na uw onderzoek! We werken elke dag hard om de beste deals te kunnen aanbieden aan onze klanten en we zijn heel blij dat wij jou de beste aanbieding hebben doen.

Noté 1 sur 5 étoiles

De overstap werd niet afgestemd

De overstap werd niet afgestemd. Een week eerder al afgesloten van internet en tv terwijl een vlekkeloze overstap werd beloofd.
Voornamelijk een fout door solcon.

Beste Jeroen,

Bedankt dat u uw ervaring deelt. Vervelend om te lezen dat de overstap niet is verlopen zoals u had verwacht en dat de aansluiting van internet en tv niet goed op elkaar aansloot.

We begrijpen goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer een vlekkeloze overstap wordt verwacht. Hoewel de uitvoering van de overstap uiteindelijk door de provider wordt verzorgd, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zo min mogelijk hinder ervaren tijdens het proces.

We nemen uw feedback daarom serieus en gebruiken dit soort signalen om onze dienstverlening en samenwerking met aanbieders verder te verbeteren.

Mocht u nog vragen hebben of als wij ergens mee kunnen helpen, dan staan wij op werkdagen voor u klaar via WhatsApp.

Noté 5 sur 5 étoiles

Cashback duurt wel erg lang

Overstap ging prima. Na weer een herinnering voor het delen van mijn ervaring toch maar gedaan alhoewel ik pas echt een goed oordeel kan geven als ik mijn cashback heb ontvangen. En dat is op zijn vroegst 3 maanden na ingangsdatum en kan nog wel moest ik rekening mee houden🙈 Dat is wel erg lang. Daarom voorlopig maar 3 sterren.
Snelle reactie van PriceWise👍 En idd cashback sneller dan 3 maanden ontvangen! Daarom terecht 5 sterren.

Beste Paul,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat de overstap goed is verlopen.

We begrijpen dat het wachten op de cashback lang kan voelen. Op basis van de gegevens die bij ons bekend zijn, zien we dat de cashback op 11 juni aan u is uitgekeerd. We hopen daarom dat ook het laatste onderdeel van de overstap naar wens is afgerond en dat u inmiddels met een volledig positief gevoel op uw overstap terugkijkt.

Mocht u de cashback niet terugzien op uw rekening, dan kijken wij graag met u mee. Wij staan op werkdagen voor u klaar via WhatsApp of via ons contactformulier.

Bedankt voor uw geduld en voor het delen van uw ervaring.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus